3 Δεκεμβρίου 2014

Αναρχικοί κι Αλβανοί παρακρατικοί ετοιμάζονται να κάψουν την Αθήνα όπως το 2008...

Επιστολή του Νίκου Ρωμανού ο οποίος διανύει την 24η ημέρα απεργίας πείνας έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγο μετά τις 11:30 το πρωί απορρίφθηκε μετά από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά το αίτημα του απεργού πείνας για να λάβει άδεια παρακολούθησης μαθημάτων της σχολής του.

Ο Νίκος Ρωμανός εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» καθώς βρίσκεται σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος γιατί δεν του επιτρέπεται να παρακολουθήσει τις σπουδές του στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (στην κατεύθυνση της Δημόσιας Υγείας) στα ΤΕΙ της Αθήνας. 

Δείτε αναλυτικά την επιστολή: 

«Χορεύοντας με τον θάνατο για 24 μέρες
Προσπαθώ να αποτυπώσω σε ένα κομμάτι χαρτί τα τελευταία υπολείμματα συγκροτημένης σκέψης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την εκ νέου απόρριψη του αιτήματος της εκπαιδευτικής άδειας.

Από τις πρώτες μέρες της απεργίας είχα πει στην παρέμβασή μου στη συνέλευση αλληλεγγύης που είχε γίνει στο Πολυτεχνείο ότι η απορριπτική απάντηση του Νικόπουλου ο οποίος τόσο καιρό δήλωνε αναρμόδιος είναι η αρχή μιας κρατικής στρατηγικής με στόχο την εξόντωσή μου. Αυτή η πολιτική εκτίμηση επιβεβαιώθηκε απολύτως. Αρχικά με την εντολή της εισαγγελέως των φυλακών Κορυδαλλού Ευαγγελίας Μαρσιώνη για αναγκαστική μου σίτιση, πράξη που συνιστά πραγματικό βιασμό και έχει οδηγήσει στο θάνατο μεταξύ άλλων τόσο του Xολγκερ Μαϊνς στην Γερμανία όσο και μελών της GRAPO στην Ισπανία. Προς τιμήν τους οι ιατροί του νοσοκομείου πέταξαν στα σκουπίδια την εισαγγελική εντολή και αρνήθηκαν να διαπράξουν ένα τέτοιο κρατικό έγκλημα.

Εν συνεχεία η προσφυγή μου σε δικαστικό συμβούλιο εκτός φυλακής, (μια νομική κίνηση που επιλέγουν πολλοί κρατούμενοι, όταν το συμβούλιο της φυλακής απορρίπτει τις αιτήσεις τους) απορρίφθηκε με τη δικαιολογία ότι τους δεσμεύει η απόφαση του Νικόπουλου, ίδια ακριβώς απόφαση πάνω στην οποία είχε γίνει προσφυγή.

Για όσους έχουν την στοιχειώδη αντίληψη από πολιτική η παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μια μέρα πριν συνεδριάσει το συμβούλιο ήταν μια ξεκάθαρη εντολή για την απόρριψη του αιτήματος και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει τεχνηέντως ότι ο Αθανασίου δεν είναι αρμόδιος για να προσθέσει παρακάτω: «Η εκπαιδευτικές άδειες χορηγούνται αποκλειστικά από το αρμόδιο συμβούλιο (της φυλακής), στο οποίο προΐσταται ο εισαγγελικός λειτουργός, ενώ για τους υπόδικους απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη του δικαστικού οργάνου που διέταξε την προσωρινή κράτηση».

Με λίγα λόγια η εγκυρότητα της προσφυγής ακυρώνεται δια στόματος υπουργού απλά και ξεκάθαρα. Όλο αυτό ντυμένο με την ανυπόστατη πρόταση για μαθήματα μέσω τηλεδιάσκεψης αντί αδειών, η οποία δεν ευσταθεί λόγω των εργαστηρίων που έχουν αναγκαστική παρουσία, ενώ ανοίγει και τον δρόμο στα συμβούλια των φυλακών να τις καταργήσουν εντελώς, αφού είναι γνωστή η ευθυνοφοβία τους και η λύση της τηλεδιάσκεψης θα ισχύσει για όλους τους κρατούμενους.

Με την ίδια ακριβώς λογική σε λίγο καιρό τα επισκεπτήρια με τις οικογένειές μας θα γίνονται μέσα από οθόνες για λόγους ασφαλείας όπως και τα δικαστήριά μας. Η τεχνολογία στην υπηρεσία «του σωφρονισμού» και της δικαιοσύνης. Ανθρώπινη πρόοδος ή εκφασισμός… η ιστορία θα κρίνει.

Σε αυτό το σημείο έχει αξία να αναφέρω και τον ρόλο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα την απεργία πείνας έχει πάρει σαφείς πολιτικές εντολές από τους πολιτικούς του προϊσταμένους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, γι’ αυτό άλλωστε και όλοι ρίχνουν την ευθύνη σε αυτόν. Αντάλλαγμα για αυτό του το λειτούργημα θα είναι η προαγωγή του στον Άρειο Πάγο, όπως άλλωστε συνέβη και με τον προκάτοχό του Δημήτρη Μόκα, που είχε πρωτοστατήσει σε δεκάδες αντιαναρχικές, κατασταλτικές εκστρατείες. Τώρα απολαμβάνει τον παχυλό μισθό της δικαστικής ελίτ του Αρείου Πάγου. Τυχαίο ; Δεν νομίζω.

Εγώ από την πλευρά μου συνεχίζω, προσπερνάω την οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνω πίσω και απαντάω με ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Σε κάθε περίπτωση αν το κράτος με δολοφονήσει με την στάση του, ο κύριος Αθανασίου και η παρέα του θα μείνουν στην ιστορία ως μια συμμορία δολοφόνων, ηθικοί αυτουργοί σε βασανισμό και δολοφονία πολιτικού κρατουμένου. Ας ελπίσουμε μόνο να βρεθούν εκείνα τα ελεύθερα πνεύματα που θα δικάσουν το δίκαιο της δικαιοσύνης τους με τον τρόπο τους.

Κλείνοντας θέλω να στείλω την συνενοχή μου και την φιλία μου σε όσους στέκονται δίπλα μου με όλα τα μέσα.

Τέλος δύο λόγια για τα αδέρφια μου, τον Γιάννη που βρίσκεται και αυτός στο νοσοκομείο, τον Αντρέα, τον Δημήτρη και αρκετούς ακόμα.

Ο αγώνας κυοφορεί και απώλειες αφού στα μονοπάτια προς μια αξιοπρεπή ζωή πρέπει να πάρουμε από το χέρι τον θάνατο, ρισκάροντας να τα χάσουμε όλα για να κερδίσουμε τα πάντα. Ο αγώνας συνεχίζεται με Γροθιά στο μαχαίρι, ξανά και ξανά.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ !
ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ !
6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ.


ΥΣ: Προφανώς και δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται. Πάντως όσοι Συριζέοι και λοιποί έμποροι ελπίδων έχουν εμφανισθεί έχουν φάει πόρτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, ενώ ξανατονίζω ότι έχω υπογράψει επισήμως την άρνηση μου για οποιαδήποτε χορήγηση ορού.
Νίκος Ρωμανός»


πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Ετοιμαστείτε για μια ακόμα φορά....
Αναρχικοί και αλβανοί κακοποιοί και παρακρατικοί θα κάψουν την Αθήνα όπως το 2008....
Το κάλεσμα έγινε από τον κακοποιό Νίκο Ρωμανό....
Το αστείο είναι ότι ο τύπος έχει περάσει στο ΤΕΙ Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων κλάδος Δημόσιας Υγείας....
Αυτές τις μέρες θα καταλάβετε πως εννοούν την δημόσια υγεία οι αναρχικοί προδότες διεθνιστές....

Θα καίνε κάδους απορριμάτων....
Θα καίνε το αυτοκίνητο του βιοπαλαιστή πολίτη...
Το περίπτερο της κυρούλας....
Το λεωφορείο που μεταφέρει την φτωχολογιά στην δουλειά της...
Και το μαγαζάκι της γωνίας....
Και φυσικά προσπαθώντας να αποδείξουν την αγάπη του Ρωμανού για την τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να κάψουν και το Πολυτεχνείο....

Τι μήπως περιμένατε να κάψουν το σπίτι του Σαμαρά ή του Βενιζέλου;
Καλά καίνε ποτέ τα σπίτια των αφεντικών τους;
Ή μήπως νομίζατε ότι θα πάνε στην Εκάλη και στα Βόρεια Προάστεια να καίνε τα σπίτια και τα αυτοκίνητα των πλουσίων;
Ποτέ δεν καίνε τα νεοταξίτικα ανδρείκελα να το ξέρετε....

Και δεν πιστεύω να τσιμπησε κανείς από εσάς με το ότι ο Ρωμανός την λέει και στον SYRIZA...
Ο γνωστός SYRIZαίος δικηγόρος Ραγκούσης τότε τι κάνει εκεί;
Φίλοι μου πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο μετά από 24 μέρες που δεν έχει βάλει τίποτα στο στόμα του να γράφει τέτοια επιστολή.... που συναγωνίζεται δημοσιογραφική ανταπόκριση!!!!!!!
Για όσους έχουν απορίες τους συνιστώ να κάτσουν χωρίς τροφή για καμιά 10αριά μέρες και να δούμε τι επιστολή μπορούν να γράψουν μετά....
Οχι μόνο το μολύβι δεν μπορείς να κρατήσεις αλλά ούτε και να σκεφτείς καθαρά....

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί αρχίζει το χάος.... με διατεταγμένη υπηρεσία...
Εκτός αν τελικώς κάνει πίσω το κράτος στις απαιτήσεις του τρομοκράτη.... πράγμα πολύ πιθανό. 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για το αναρχοπλουσιοπαιδο και το υποκριτικο μπολσεβικικο ενδιαφερον σας γιαυτον( πολυ θα θελατε να ψοφησει για να εχετε ακομα εναν ηρωα-οπως τα εκατομμυρια ηρωων του πολυτεχνειου σας, μεταξυ των οποιων και η μικρη φτωχη πορνη αξουριστη βρωμα κνιτισσα ηλενια.....και να κατηγορειτε την κακια δημοκρατια) εχω να πω οτι ειναι προφανεστατο οτι μισει τη ναροτνιγκα μανα του που τον καταντησε ετσι και τον ξεφτιλα ινστρουχτορα πατερα του ο οποιος με τη λοβοτομη και τη συνεχη μπολσεβικικη πλυση εγκεφαλου που του εκανε απο μικρο παιδι τον εφερε σημερα σαυτη τη θεση
πιστευω οτι θελει να βιασει και να σφαξει τη μπολσεβικα δισεκατομυριουχο μανα του και να χεσει στο στομα του ψυχοπαθη νεο-εαμοβουλγαρου πατερα του, και εξωτερικευει αυτο το ασβεστο υποσυνειδητο μισος προς την αρρωστημενη αυτη θρησκεια τον μπολσεβικισμο του-στην κοινωνια στην οποια ζει....

τον μπολσεβικισμο βαθεια καταλαβε τον
δεν θα ψοφησει μονος του
τσακισε τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν θα περασει ο αριστερισμος και ο πολιτισμικος μαρξισμος της νεας αμερικλανικης αριστερας της σχολης φρανκφουρτης-σικαγου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποτε ξανα σταλινσιμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σταλινικα αποβραμστα πισω στα ψυχιατρεια της σιβηριας σας και στη βορειο κορεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!
εξω οι αναρχομπολσεβικοι φονιαδες των λαων απο τα σχολεια μας τις γειτονιες μας τις πολεις μας και την πατριδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο ελληνικος λαος ενωμενος θα σας τσακισει και παλι οπως το 49 στο γραμμο βιτσι σχιζοφρενεις σοβιετ δολοφονοι εγκυων γυναικων της μαρφιν.....

Ανώνυμος είπε...

Ωραια η επιστολη σας κ. Ραγκουση. Θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον αφελης καποιος να μην καταλαβει πως ειναι δια χειρος του γραμμενη. Αηθης οπως παντα η προβοκατορικη συκοφαντικη διεθνηστικη δολοφονικη και εθνομηδενιστικη αριστερα θεριευει γυρω μας απροκαλυπτα σας τον αντιχριστο μιας και ειναι αναποσπαστο μερος του. Ο κομμουνισμος το μεγαλυτερο και το πιο αιμοσταγες πειταμα της παγκοσμιοποιησης απετυχε μεν αλλα οι σχεδιαστες του εβγαλαν τα συμπερασματα τους και το επαναλανσαρουν βελτιωμενο. Εμεις το Θεο τον απαρνηθηκαμε.... οποτε θα υποστουμε τις συνεπειες. Δεν εχουν λαθος κατα βαθος οι ανησυχιες και οι αντιδραση των νεων ακομα και των λεγομενων αναρχικων που καμμια σχεαη δεν εχουν φυσικα.
Το προβλημα ειναι πως ολη αυτη η ενεργεια που εχουν αυτα τα παιδια μεσα τους τρομαζει την εξουσια και τους προδοτες που κυβερνουν παγκοσμιως αλλα και σε εθνικο επιπιδο με αποτελεσμα να εκμεταλλευονται τον αυθορμητισμο τους και την οργη τους οποτε χρησιμοποιοντας ινστρουκτορες της ΝΤΠ που δεν διαφερουν σε τιποτα απο αυτους που εβαλαν καποτε Ελληνες να σφαζουν Ελληνες τωρα στρατολογησαν ολα αυτα τα παιδια με πρακτορες εκ των εσω και τα σπαταλανε καταστρεφοντας τα στρεφοντας την οργη τους σε λαθος κατευθυνση.
Ραγκουσης... Πως λεμε καπεταν δηθεν. Ο θεος να βαλει το χερι του αλλα και εμεις να μην πιπιλαμε το δαχτυλο.
Χρονια πολλα μερα πουναι και ας ξυπνησουμε επιτελους. Δεν εχουνε να χωρισουμε τιποτα μεταξυ μας. Μην παιζουμε το παιχνιδι της αρεστερας της δεξιας του κεντρου και των ακρων. Ολοι Ελληνες ειμαστε η Ελλαδα ειναι μια και ειμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ας μην ειμαστε χωρισμενοι τουλαχιστον.
Τα σεβη μου.
Βατραχος

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.