Τελευταίες αναρτήσεις

26 Μαρτίου 2014

TO NATO ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

Γράφει ο Δικέφαλος

Καταρχήν να εξηγήσουμε τι σημαίνουν (με απλά λόγια) δύο όροι:

- ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ: Σημαίνει ότι με οικονομικά και πολιτικά μέσα προσπαθώ να επηρεάσω και να ελέγχω μία γεωγραφική περιοχή.

- ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Σημαίνει ότι τα οικονομικά και πολιτικά μέσα συνδυάζονται και με στρατιωτικές μετακινήσεις προς την περιοχή που θέλω να επηρεάσω και να ελέγχω.

- ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:

Ο 1ος ξεκινάει από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΡΩΣΙΑ και ο 2ος από την ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ , ο οποίος περνάει και από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ (έλεγχος της ενέργειας)

- Μία ακόμη παράμετρος είναι οι τεράστιοι ΣΙΤΟΒΟΛΩΝΕΣ που υπάρχουν στην ΡΩΣΙΑ και στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ (έλεγχος της τροφής).

- Μέχρι το 1999 προσπάθησαν οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ( με δούρειους ίππους) να καταστρέψουν τελείως τις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ δομές και τους θεσμούς της ΡΩΣΙΑΣ. Επίσης θέλησαν να χτυπήσουν τις περιοχές, στις οποίες ασκούσε επιρροή παραδοσιακά η ΡΩΣΙΑ (ΟΧΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) , όπως η ΣΕΡΒΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ αλλά και πολυεθνικές περιοχές όπως το ΙΡΑΚ το οποίο είναι δημιούργημα του 2ου Παγκοσμίου πολέμου και βρίσκεται στην αρχή του δρόμου του πετρελαίου.

- ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΓΩΓΟΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

ΤΟ ΔΕ ΙΡΑΚ ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.

- Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ, ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΣΧΕΔΙΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

- Τι δεν πήγε καλά όμως στα σχέδιά τους;

Μα φυσικά ότι βρέθηκε ένας τύπος ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ KGB ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ, ΟΜΩΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.

- Ναι ο ΠΟΥΤΙΝ είναι και αυτός παιδί της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, όμως είναι τόσο φιλόδοξος που θέλει αυτός να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτήν.

Όπως βλέπετε όλοι (ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΓΑΛΛΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΚΙΝΑ, ΡΩΣΙΑ) συμφωνούν στην παγκοσμιοποίηση, αλλά ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα θέλει να έχει τον πρώτο λόγο.

- Ο ΚΟΝΤΟΣ το 1ο που έκανε ήταν να εξασφαλίσει τον 1ο διάδρομο παροχής ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, που ξεκινάει από την ΡΩΣΙΑ. Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε ΕΣΟΔΑ.

ΤΟ 2ο ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ  ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ.

- Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είχε σχεδιάσει να κλέψει τους φυσικούς πόρους της ΡΩΣΙΑΣ και να τους διοχετεύσει μέσω αγωγού που θα περνούσε από ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΣΚΟΠΙΑ- ΣΕΡΒΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ.

Οπότε αναγκαστικά τράβηξαν το ΑΓΩΓΟ πιο ΝΟΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΑΓΩΓΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΝΤ.

- Μόνο που στην ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει ένα πρόβλημα σοβαρό:

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΕΘΝΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ.

- Μέχρι και το 2004 ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ήταν ότι τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ όπως και το Καστελόριζο δεν είχαν υφαλοκρηπίδα αλλά , ότι πρόκειται για γεωλογική συνέχεια της ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

Αυτόματα ο ΠΟΥΤΙΝ το εκμεταλλεύτηκε αυτό για να κερδίσει την ΑΡΚΤΙΚΗ (ΛΟΓΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ ΛΟΜΟΝΟΣΩΦ). ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Όταν το κατάλαβαν οι ΗΠΑ το παιχνίδι η ζημιά είχε γίνει. Πίεσαν την ΤΟΥΡΚΙΑ να αλλάξει την πολιτική της, οπότε και η ΤΟΥΡΚΙΑ άλλαξε προσανατολισμό και από το ΑΙΓΑΙΟ κάρφωσε το βλέμμα της στην ΚΥΠΡΟ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ) που στο μεταξύ όμως η ΡΩΣΙΑ ήδη είχε αρχίσει να βάζει πόδι σε αυτή. Ήρθε και η συμφωνία της ΚΥΠΡΟΥ με το ΙΣΡΑΗΛ (Το οποίο ενεργεί ανεξάρτητα από του υπόλοιπους) οπότε μπερδεύτηκαν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΖΛ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ.

2. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΡΟΦΕΣ.

3. ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ.

4. ΕΧΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

5. ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2000.

6. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ) ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.

- ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ 4 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ (ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ). Οπότε τότε θα μπορεί να μεταφέρει όποτε το θελήσει την στρατιωτική σύγκρουση πολύ κοντά στις ΗΠΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ.

- ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ (ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΛΑΡΙΟ) ΠΟΥ ΤΟ 1ο προκαλεί δυστυχία στους λαούς της ΕΥΡΩΠΗΣ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ), οπότε ενισχύονται συνεχώς οι αποσχιστικές τάσεις (ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΛΠ) και το άλλο (ΔΟΛΛΑΡΙΟ) είναι ήδη μία φούσκα που κινδυνεύει το 2015 να σκάσει και να διαλύσει τις ΗΠΑ. 

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016.

- Επίσης οι χώρες της Ε.Ε. αλλά και οι ΗΠΑ λόγο των οικονομικών προβλημάτων έχουν αφοπλισθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό, εξαιρούνται οι ΗΠΑ, που όμως και αυτές πλέον δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος υπερδανεισμού (για εξοπλιστικά προγράμματα) συνεχώς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ 2017 ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
ΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ (ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΙΡΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΤΟ 2017 ΤΟ "ΠΟΥΛΑΚΙ" ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ.

- Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΡΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ (ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ) ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΡΕΙΟΣ).

Μέσα από αυτόν τον πόλεμο είναι σχεδιασμένο η ΕΛΛΑΔΑ και η ΤΟΥΡΚΙΑ να διαλυθούν (ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ).

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Η ΡΩΣΙΑ (ΠΟΥΤΙΝ) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ (ΟΧΙ ΑΙΤΙΟ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ – ΡΩΣΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ).

-Για ποιο λόγο;
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ "Η ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ 2ου ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.

Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΔικέφαλοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.