23 Απριλίου 2013

Η Γαλλία ξύπνησε! Εξέγερση των νέων στους δρόμους με αφορμή τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.

Εδώ και μέρες, χιλιάδες κόσμου - και ιδιαίτερα νέοι και νέες - κατεβαίνουν στους δρόμους του Παρισιού και των πόλεων της Γαλλίας και μάχονται με πάθος - ημέρα και νύχτα - κατά του επιχειρούμενου «γάμου» των ομοφυλόφιλων του μασόνου Ολάντ.

Η σοσιαλιστική αστυνομία χρησιμοποιεί βία, παραποιεί τις εικόνες από τις συγκεντρώσεις για να φαίνονται ‘μικρές’,
τα ξεπουλημένα media κατά την συνήθη πρακτική τους είτε λασπολογούν ασύστολα δαιμονοποιώντας όλους αυτούς τους ανθρώπους, είτε κάνουν κοινώς, την «πάπια», ενώ από δίπλα πάντα οι γνωστοί τελάληδες της νέας τάξης φωνάζουν για κακούς «ομοφοβικούς» και «φασίστες» και ζητούν την καταδίκη τους.
Με αυτά και μα αυτά η αυταρχική αντιχριστιανική Νέα Τάξη των «δικαιωμάτων» κάνει την παρουσία της στην καρδιά της Ευρώπης.


Αλλά το ίδιο και η νέα (και ίσως έσχατη) εθνική αντίσταση!


Τα ελληνικά media και ‘πρακτορεία ειδήσεων’ χορεύουν στους ίδιους ρυθμούς. Εάν έβγαιναν 10 αλλοδαποί να φωνάξουν (και να κάψουν κανένα αυτοκίνητο) σε κανένα σοκάκι του Παρισιού θα είχαμε «εκτενή αναφορά». Μπορεί να το βάπτιζαν και «εξέγερση» των «νέων». Εάν έβγαζαν τα ρούχα τους οι γνωστές υστερικές υπηρέτριες του Soros θα είχαμε «συνεχείς ανταποκρίσεις». 

Αλλά τώρα με αυτό το πλήθος, τα έχουν βρει σκούρα τα φερέφωνα της θολοκουλτούρας. Και σα να βλέπω τα υποκριτικά τους πρόσωπα να συνοφρυώνονται. Είναι και αυτό μία ικανοποίηση. 

Les veilleurs Pour la Famille από ktvideo1 

Διάβασε: Φλόγα ελπίδας και αντίστασης από την καρδιά της Ευρώπης!  


Ένας αναγνώστης έστειλε στον ΚΟ το παρακάτω μήνυμα και βίντεο:Θερμή παράκληση προς φίλους και αδερφούς! Διαδώστε αυτές τις εικόνες που έρχονται από τις διαδηλώσεις στο Παρίσι κατά του εκφυλισμού της οικογένειας ! Εδώ βλέπουμε (δες το εδώ) βίαιη σύλληψη παραδοσιακού κληρικού της Ιερατικής Αδελφότητος Άγιος Πίος ο Θ' από την αστυνομία στις 19/04 στην προσπάθεια του να προστατεύσει από τα γαλλικά CRS (ΜΑΤ) έναν μικρό ανήλικο χριστιανό! Στο τέλος συλλαμβάνονται και οι δύο! Από το Παρίσι στέλνουμε ένα μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο, η Νέα Τάξη δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει ακόμα κι αν στείλει εναντίον μας όλες τις πάνοπλες κατασταλτικές της μονάδες! Η ωμή βία δεν μπορεί θα νικήσει την πίστη!


Ακολουθεί μετάφραση γαλλικού άρθρου.

H Γαλλία ξύπνησε επιτέλους!
Η Νεολαία της Γαλλίας έχει ξεσηκωθεί και βγαίνει μαζικά στους δρόμους, κάθε βράδυ, εδώ και εβδομάδες, πολεμώντας τον «gay γάμο», και την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά κατά γενικότερα πολεμώντας την ολοκληρωτική βία του σοσιαλιστικού καθεστώτος. Παρά τη βία της αστυνομίας, παρά τα ψέματα των ΜΜΕ, ή τη σιωπή τους στην καλύτερη περίπτωση, πολεμούν γενναία, απαντώντας στον ολοκληρωτισμό με αγάπη, προσευχές, φιλοσοφία και απολύτως χωρίς βία. Αγωνίζονται ενάντια στα ψεύδη, τον κυνισμό και τον ωχαδελφισμό με όπλα την αλήθεια, την ευφυΐα, την ποίηση, την ομορφιά και την ελπίδα. Αυτή η ειρηνική επανάσταση εξαπλώνεται και αυξάνεται κάθε μέρα που περνά σε όλη τη Γαλλία και σε άλλες χώρες. Αποκαλούν τους εαυτούς τους "les Veilleurs pour la famille", το οποίο σημαίνει «οι Φύλακες της οικογένειας».


Τα γεγονότα τρέχουν γρηγορότερα από οτιδήποτε μπορούσε να είχε προβλέψει κάποιος πριν από δύο μήνες. Τα γαλλικά blogs ‘βράζουν’ από έντονες συζητήσεις με μια έκρηξη πάθους και την ελπίδα να έχει ανατείλει για τα καλά.

Ένας νεαρός που ονομάζεται Nemo γράφει στο ‘Notre Journal’:

Μα, την αλήθεια έχουν τρελαθεί! Ο «γάμος για τον καθένα», το σκάνδαλο Cahuzac (ο πρώην υπουργός Προϋπολογισμού της Γαλλίας Ζερόμ Καουζάκ, παραδέχτηκε ότι διατηρούσε κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία), οι τραπεζικοί λογαριασμοί των υπουργών, οι επιδοτήσεις της οικογένειας, η Ευρώπη, οι μεταρρυθμίσεις στην δικαιοσύνη, το έγκλημα, οι φόροι ... όλα ένα φιάσκο, αποφάσεις που λαμβάνονται από ανθρώπους για τους οποίους αναρωτιέσαι αν δραπέτευσαν από κανένα φρενοκομείο. 

Το αποτέλεσμα είναι ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Ολάντ, μέσα από τις δογματικές και ανόητες αποφάσεις του, τα μικροπρεπή σχέδιά του, και την προφανή στενομυαλιά του, οδήγησε τη Γαλλία σε μια σαφώς εξεγερσιακή κατάσταση! Όσο και να πας πίσω και να ψάξεις στη γαλλική ιστορία, ποτέ δεν θα δεις τέτοιο χάος και πάνω απ’ όλα, ποτέ οι Γάλλοι δεν είχαν σε τέτοιο βαθμό την αίσθηση ότι ο καπετάνιος, με όλο το πλήρωμα του, έχουν εγκαταλείψει το πλοίο και ότι μόνο οι επιβάτες που προορίζονται για την απώλεια έχουν παραμείνει στο σκάφος.

Και όταν μιλάω για το πλήρωμα, δεν νομίζω ότι ξεχνάω την αντιπολίτευση. Είτε πρόκειται για την κατεστημένη αντιπολίτευση που ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο της σε συζητήσεις σχετικά με το ποιος – ο Fillon, ο Copé, ο Borloo θα είναι ο πιο μέτριος προκειμένου να πάρει τη νίκη όταν έρθει η ώρα, ή η "δεξιά της δεξιάς" με την  Marine Le Pen της οποίας οι θέσεις, εκτός από το ζήτημα της εγκληματικότητας, μοιάζουν με αυτές του Jean-Luc Mélenchon σαν δύο σταγόνες νερό, κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του: Δεξιά και Αριστερά συν-αδελφικά σώες και αβλαβείς στις ίδιες σωσίβιες λέμβους. (Η Marine Le Pen έχει κρατήσει απόσταση από τις διαδηλώσεις δυσαρεστώντας πολλούς).

Και όλα αυτοί οι ωραία τύποι μας αφήνουν με μια οικονομική άβυσσο αρκετών χιλιάδων δισεκατομμυρίων ευρώ (το πραγματικό χρέος της Γαλλίας είναι ακόμη υψηλότερο από το επίσημο), μια πνιγμένη οικονομία....

Αλλά δεν σταματά εκεί! Δεν είναι αυτό που καταστρέφει τη χώρα – άλλωστε μια οικονομική πληγή δεν φέρνει το θάνατο – η δεξιά και η αριστερά κρυφά μας οδηγούν σε ηθική και πνευματική πτώχευση καταστρέφοντας συστηματικά, στο όνομα μιας ‘laïcité’ που κανείς δεν καταλαβαίνει και ένα «κοινωνικό μοντέλο» που καμία άλλη χώρα δεν θέλει, τις ηθικές και εθνικές αξίες που έχουν διαμορφώσει την ταυτότητα της Γαλλίας και των Γάλλων για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια. Το τελικό χτύπημα, πριν από το μοιραίο χτύπημα της ‘παρένθετης μητρότητας για όλους’ και την απαγόρευση - στο όνομα της ‘ισότητας’ - των «φύλων», σχετικά με τη φυσική αναπαραγωγή, υπήρξε αυτή η παράλογη νομοθεσία Taubira που θα μας επιτρέψει να παντρευτεί «το φεγγάρι με πράσινο τυρί», (δηλαδή, να παντρευτεί μια ψευδαίσθηση με μια οφθαλμαπάτη).

Ώστε τελειώσαμε; Ναυαγούμε; Όχι, φίλοι μου, αδελφοί μου, αν είστε εθνοτικοί Γάλλοι ή γαλλόφωνοι, υπό την προϋπόθεση ότι είστε Γάλλοι μέσα στις καρδιές σας. Επειδή η Γαλλία, όπως οι υπονομευτές της έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν, είναι λίγο πιο σκληρή από ό, τι νόμιζαν! Και χάρη στους σοσιαλιστές και στο γάμο τους «για τον καθένα» και το τυφλό πείσμα τους, έχουν προκαλέσει εκείνους που νόμιζαν ότι ήταν σε μόνιμη κατάσταση ζόμπι από την πεντηκονταετή αριστερή, multi-culti (πολυπολιτισιμική), εαυτοφοβική, ηττοπαθή πλύση εγκεφάλου, να ξεσηκωθούν . Η καρδιά της Γαλλίας έχει ξυπνήσει μετά από ένα μακρύ ύπνο. Αυτοί οι «επικίνδυνοι τρομοκράτες φασίστες» που άφησαν τις Κυριακές τους ή τα βράδια τους για να πουν όχι σε αυτή την μεθοδική καταστροφή της πατρίδας τους είναι οι Γάλλοι που σηκώνονται κάθε πρωί να πάνε στη δουλειά, που πληρώνουν φόρους, έτσι ώστε οι αυτοκινητόδρομοι να είναι ανοιχτοί, έτσι ώστε τα νοσοκομεία να φροντίζουν για τους φτωχούς όπως και τους πλούσιους, ώστε τα σχολεία να δίνουν το μέγιστο των ευκαιριών σε όλα τα παιδιά της Γαλλίας, και οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα τους, αν χρειαστεί. Όλοι αυτοί οι Γάλλοι, περιφρονημένοι από εκείνους που βολεύονται σε κάθε πράξη δειλίας και κάθε αποποίηση των ευθυνών, επιτέλους αποφάσισαν ότι φτάνει πια, και ότι στο εξής τίποτα δεν θα γίνει χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Και σας λέω: καμία εξουσία, όποια και αν είναι, θα είναι σε θέση να εμποδίσει αυτό το παλιρροιακό κύμα που όλο ανεβαίνει!

Παρίσι, 19 Απριλίου : ένα τεράστιο πανό γράφει τα λόγια του Ολάντ όταν ήταν υποψήφιος: «Όταν θα είμαι πρόεδρος, θα φέρω τους Γάλλους μαζί!» και ακολουθούν οι λέξεις: "Εδώ είμαστε λοιπόν!" 

Αντιπαρακμή

Τελικά ψηφίσθηκε ο νόμος.... ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.