30 Απριλίου 2013

Δελτίου Τύπου της ΛΕΣΧΗΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Π.Σ.Α.Α ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2013. 

ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Μέλος της
Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εθελοντών
Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.

Πολύγυρος Χαλκιδικής Τ.Κ. 63100
ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Ε.Φ. ΑΝΘΛ/ΓΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Τηλ : 6945480763 - 6979002694
e-mail – lefed131@gmail.com

Αριθ. Πρωτ.: /2013
Πολύγυρος : 30/04/2013

ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΚΟΙΝ: ΛΕΣΧΕΣ Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ.

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Π.Σ.Α.Α ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2013.

ΣΧΕΤ: -

Το τριήμερο 5/7 Απριλίου 2013 η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έλαβε μέρος στον “ παραδοσιακό . . .  για εμάς . . . λαμβάνουμε μέρος από το 2008 “ Π.Σ.Α.Α, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2013.


Την εκδήλωση οργάνωσε η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ υπό την αιγίδα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ.

Κάθε χρονιά παρατηρείται φοβερή βελτίωση τόσο ως προς την οργάνωση αλλά και ως προς τους συμμετέχοντες.

Το σενάριο, τα αντικείμενα, η οργάνωση και η εκτέλεση της εκδήλωσης κατά εμάς ήταν σχεδόν τέλεια καθ΄όλα.

Η λέσχη έλαβε μέρος με ένα ασκούμενο περίπολο των 8 ανδρών με δυο αξιωματικούς που επάνδρωσαν ένα εκπαιδευτικό αντικείμενο και με έναν αξιωματικό στην οργανωτική επιτροπή.

Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε τα μελή μας που έλαβαν μέρος καθώς και όλους τους συναδέλφους μας, από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας και της Κύπρου, που ασκήθηκαν η βοήθησαν στην οργάνωση της . . . μοναδικής στο είδος της γιορτής των εφέδρων.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες μας για την κατανόηση τους . . . . . . γιατί κάπως έτσι χτίζετε ένας θεσμός, ο θεσμός του ΠΟΛΙΤΗ – ΟΠΛΙΤΗ.


Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΕΦ. ΑΝΘΛ/ΓΟΣ ΔΒ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΜΟΥΤΑΦΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ε.α Τ/ΧΗΣ Α.Σ. Ι.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.