Τελευταίες αναρτήσεις

23 Μαρτίου 2012

Η ψήφος του Οδυσσέα.

Υποτίθεται ότι πάμε για εκλογές....
Φυσικά τις τραβάνε όλο και παρακάτω για προφανείς λόγους.

Αρχικά, όταν έγινε η κυβέρνηση συνεργασίας, ο Σαμαράς μιλούσε για την 19η Φεβρουαρίου... Ετσι ακούσαμε και την πρώτη "αλήθεια" (τύπου ΓΑΠ) από τα χείλη του.
Μετά φυσικά άρχισε η εκλογική φθορά για την Ν. Δημοκρατία και η ημερομηνίες πολλαπλασιάστηκαν....
Τελευταία εμφανίστηκε στο προσκήνιο η 29 Απριλίου και την κράτησαν στα χείλη τους μέχρι που βγήκαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις...
Τότε ακούστηκε η 6η Μαίου....

Είναι προφανές ότι αν, τα δύο διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας που ευθύνονται για την καταστροφή της πατρίδας μας, δεν δούν στα πραγματικά γκάλοπ (που λαμβάνουν μυστικά στα γραφεία τους και δεν δημοσιοποιούνται) τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν και να μπορούν να κάνουν μαζί αυτοδύναμη κυβέρνηση, η ημερομηνία των εκλογών θα αναβάλεται....
Φυσικά υπάρχουν κι ένα - δύο από τα λεγόμενα μικρά κόμματα (π.χ. ΛΑ.Ο.Σ. και Δημοκρατική Αριστερά κ.α.) που θα λειτουργήσουν σίγουρα σαν δεκανίκια σε ώρα ανάγκης και θα στηρίξουν μια μνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας - προδοσίας.
Οι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ όμως, θα προτιμούσαν να κυβερνήσουν μόνοι τους χωρίς να έχουν στα πόδια τους κάποιο ασταθές "μικρό" κόμμα από το οποίο θα εξαρτάται συνεχώς η κυβερνητική ύπαρξή τους.

Ετσι η αναμονή της ανακοινώσεως της ημερομηνίας των εκλογών πηγαίνει καθημερινά όλο και παρακάτω.

Και εδώ αρχίζει το "μεγάλο παιχνίδι" που με τόση μαεστρία εφάρμοσαν εδώ και 35 χρόνια τα 2 αυτά κόμματα για να βρίσκονται συνεχώς στην εξουσία.

Μπαίνοντας στην προεκλογική περίοδο και προσπαθώντας να ανεβάσουν τα τραγικά ποσοστά τους, έχουν ήδη αρχίσει την "δουλειά τους".....

Στημένες/πληρωμένες δημοσκοπήσεις. Μέτρα βιτρίνας υπέρ των πολιτών!!!! Τελευταία είδαμε ακόμα και αναθεωρήσεις μνημονιακών αποφάσεων!!!
Π.χ. Δόθηκαν στην κυριολεξία αυξήσεις στους έμμισθους δικηγόρους που υπηρετούν στο δημόσιο με την "ανακάλυψη" του εδώ και χρόνια καταργημένου στο δημόσιο, χρονοεπιδόματος!!!
Επίσης, πάλι πάνω στο ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου, εμφανίστηκε τροποποιητική διάταξη που καταργεί την διαγραφή του πλεονάζοντα χρόνου για μισθολογική εξέλιξη του υπαλληλου όπως όριζε ο Ν. 4024/2011 (δηλαδή το ενιαίο μισθολόγιο)...
Για όσους δεν καταλαβαίνουν να το εξηγήσουμε με απλά λόγια....
Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν αυξήσεις μέσα από την επανεφαρμογή της μισθολογικής ωρίμανσης του βασικού τους μισθού!!!!
Φυσικά θα έχουμε και πολλά άλλα μέτρα...
Μέχρι και την ΔΕΗ θα βάλουν να μας επιστρέψει λεφτά!!!! ("Ανακάλυψαν" ξαφνικά ότι μας παρακρατεί χρήματα με καταργημένο νόμο!!!!)

Φίλοι μου το καράβι της πατρίδας πλησιάζει τις "Σειρήνες"... όπως τόσα και τόσα χρόνια...
Και για μια ακόμα φορά οι "Σειρήνες" θα αρχίσουν το θανατηφόρο τραγούδι τους για να μας γοητεύσουν και να μας κοιμίσουν...
Ο Οδυσσέας δέθηκε στο κατάρτι για να μην "πέσει" στην παγίδα τους... και βούλωσε με κερί τα αυτιά του πληρώματός του.

Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς.
Μην πέσουμε για μια ακόμα φορά στην παγίδα όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την πλέον προδοτική διετία του ΓΑΠ.
Το θανατηφόρο τραγούδι του "Λεφτά Υπάρχουν" που άκουσε και πίστεψε το 43% του εκλογικού σώματος, μας κατέστρεψε και υποθήκευσε το μέλλον ακόμα και των δισέγγονών μας....

Το προσεχές διάστημα θα πληθύνουν τα ανακοινούμενα μέτρα υπέρ του λαού και το προδοτικό βρωμερό κράτος θα δείξει το παμπόνηρο πρόσωπό τους για να μας πείσει να ξαναψηφίσουμε
τους καταστροφείς της πατρίδας μας.

Προσοχή αδέρφια μου δεν πρέπει να αμφιβάλουμε.
Αν τα δύο διεφθαρμένα κόμματα πάρουν για μια ακόμα φορά, την εξουσία το τέλος θα είναι μακρύ και βασανιστικό...
Η ανθελληνική Τρόϊκα θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο της απρόσκοπτα...

Πρέπει να βουλώσουμε τα αυτιά μας όπως το πλήρωμα του Οδυσσέα..
Πρέπει να νεκρώσουμε τις αισθήσεις μας και να κάνουμε το εθνικό μας χρέος.
Οπως και να έχει η επόμενη βουλή πρέπει να έχει πλειοψηφία αντιμνημονιακών βουλευτών...
Ανθρώπων που θα έχουν το σθένος να ορθώσουν εθνικό λόγο και τοίχο στα όσα η δανειστές μας και τα προδοτικά φερέφωνά τους μας ετοιμάζουν.
Ανθρώπων που θα ακυρώσουν τα όσα προδοτικά ψήφισαν τα τελευταία δυόμιση χρόνια οι ξεπουλημένοι πολιτικοί της παρούσης Βουλής που δεν έχει καμία ποσοστιαία σχέση με την λαϊκή βούληση.
Αυτή είναι η μόνη λύση πριν την αιματοχυσία...
Αν δεν το πετύχουμε δεν θα οδηγηθούμε μόνο στο κοινωνικό χάος, αλλά θα υπονομεύσουμε την εδαφική εθνική μας κυριαρχία και με μεγάλη βεβαιότητα θα οδηγηθούμε σε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο.
Πολύ χειρότερο από τους προηγούμενους εμφυλίους....

Και μια παράκληση προς όλα τα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα.
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ την εκλογική διαδικασία στο κατοχικό υπουργείο εσωτερικών...
Συλλέξτε όσο είναι δυνατόν τα εκλογικά αποτελέσματα σε δικούς σας σέρβερς και εταιρείες λογισμικού.
Η εκλογική νοθεία που επίκειται δεν θα έχει προηγούμενο....
Και δεν θα είναι νοθεία στην κάλπη....
Οι προδότες είναι αδίστακτοι και το έχουν αποδείξει.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

ΘΑΝΟΣShare

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΙ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ . ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !

cummulus είπε...

Θάνο,
ἡ χώρα θά "κυβερνηθεῖ" ἀπό κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Αὐτό θά γίνει γιατί ἔτσι θέλουν οἱ Ξένοι. Αὐτό γίνεται καί τώρα, γιατί πάλι ἔτσι θέλουν οἱ Ξένοι Εἶναι δεδομένο λοιπόν. Θά συγκυβερνήσουν τά δύο κόμματα, μοιράζοντας ἐπιλεκτικά δημόσιο χρῆμα σέ "εθνικούς ἐργολάβους", "ἐθνικούς ἐκδότες" καί φυσικά σέ δημοσίους ὑπαλλήλους. Ἔτσι θά ἔχουν καί λιγότερους πονοκεφάλους, ἀφοῦ θά ἔχουν οὐσιαστικό ἀντίπαλο ἕναν άντιμνημονιακό -μόνον-λόγο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.