27 Μαρτίου 2012

Θα ψηφίσω πρόσωπα κι όχι κόμματα, αντιμνημονιακά κι εθνικά και όχι αριστερά και οικολογικά.....

Γράφει η Θωμαίς Παριανού

Προσωπικά θεωρώ το σημερινό μας κατάντημα ως αποτέλεσμα της "άτυπης αριστερής" πολιτικής που ακολουθήθηκε από την Μεταπολίτευση και μετά. Και για το σημερινή εσχάτη προδοσία τους, ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που τους οργανώνουν και τους υποστηρίζουν εις ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, δεν μιλάει κανείς. Λύσσαξαν να φύγουν τα ναρκοπέδια στα βόρεια σύνορά μας (χωρίς να γίνει κάτι ανάλογο από την μεριά των 'καλών μας γειτόνων') και ξαναλύσσαξαν επειδή θέλουμε να χτίσουμε έναν τυπικό "φράχτη" στον Εβρο (μέχρι διαδηλώσεις έκαναν). Η συνεχής και ειδεχθής εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών εις βάρος μας τους αφήνει φανερά αδιάφορους, αλλά "λυσσάνε" επίσης, όταν κάποιος δυστυχής συμπατριώτης μας ΑΜΥΝΘΕΙ ενάντια στην εισβολή τους στο σπιτι του. Να θυμηθούμε τον παππού που "έφαγε" 10 χρόνια επειδή χρησιμοποίησε μαχαίρι και σκότωσε (χωρίς να το επιδιώκει) τον λάθροεισβολέα ληστή, ενώ ο συνεργός του "εφαγε" μόλις κάποιους μήνες με αναστολή.... κλπ κλπ!!! Και αυτό δεν είναι εξαίρεση αλλά ΚΑΝΟΝΑΣ.

Τώρα θα μου πεις, τι να κάνουμε και ΠΟΙΟΝ να ψηφίσουμε???

Εγώ προσωπικά δεν θα διαλέξω κόμμα αλλά ΠΡΟΣΩΠΟ, δηλ. θα δω ποιοι κατεβαίνουν και ποια ήταν η μέχρι τώρα πορεία τους και ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!! Γιατί, μας προτρέπουν κάποιοι να ψηφίσουμε "τεχνοκράτες", όπως παλαιότερα "οικονομολόγους" (που μια απλή νοικοκυρά αποδείχθηκε ότι ξέρει καλύτερα οικονομικά από αυτούς) και είδαμε τα αποτελέσματα: ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ που έβαλε τα ΘΕΜΕΛΙΑ της σημερινής μας ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

Αλλωστε και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών αυτό λένε: ότι οι κλασσικές ανθρωπιστικές σπουδές αποβλακώνουν και ότι οι ίδιοι χρειάζονται ανθρώπους αδίστακτους και διεφθαρμένους για να επιτύχουν την παγκόσμια κυριαρχία. Ακόμα καλύτερα, αν αυτοί έχουν διαπράξει 'Παναμάν τινα', δηλ. έχουν μπλέξει καπου και δεν θέλουν αυτό να δημοσιοποιηθεί, και αυτό δύναται να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός εκβιασμού... κλπ. Κανείς όμως δεν μίλησε για ΤΙΜΙΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, όχι στα λόγια και στα .... τηλεοπτικά κανάλια, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και μάλιστα με διώξεις εις βάρος τους.

Εγώ προσωπικά θα ψήφιζα τον ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ή κάποιον στο δικό του πρότυπο. Είδες τι του συνέβη!!! Οταν, ως νεαρός και αδέκαστος ανακριτής διαλεύκανε την υπόθεση Λαμπράκη, τον αποθέωναν γιατί (χωρίς να το επιδιώκει βέβαια) διευκόλυνε τα συμφέροντα τους, ενώ τον εξευτέλισαν και μάλιστα οικογενειακώς, όταν, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τους γύριζε πίσω τα νομοσχέδια που του έδιναν να υπογράψει ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Μέχρι και επιθεώρηση ανέβασαν με τον τίτλο "Φρόσω ολοταχώς", αναφερόμενοι στην γυναίκα του, που την έλεγαν Ευφροσύνη. Στους μετέπειτα Προέδρους επέβαλαν το απυρόβλητο στην κριτική. Να θυμίσω την σκληρή τιμωρία του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ τότε, Αλεξανδρου Χρυσανθακόπουλου, ο οποίος ΔΕΝ αναφέρθηκε στον Κωστή Στεφανόπουλο, αλλά σε "ατασθαλίες" μελών του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Να προσθέσω επίσης και τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, τι αδίστακτο και βρώμικο πόλεμο του έκαναν, όταν τόλμησε να αρθρώσει πατριωτικό και ορθόδοξο λόγο. Μιλούν ακόμα και για "δολοφονία" του, με την υπόθεση της αρρώστιας του. Ακόμα και όταν ήταν νεκρός πλέον είπαν το κατάπτυστο "Να ζήσεις/Μπράβο cancer που σάπισες τον pater" (για τέτοιους μιλάμε !!!)

Και τώρα μου ήρθε μία ιδέα. Να δημοσιοποιήσουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ των Εθνοπατέρων / μητέρων, Εργατοπατέρων, Δικαστικών κλπ προοδευτικάριων που ψήφισαν ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ κλπ, ειδικά όταν κάποιοι από αυτούς φιγουράρουν σε τίποτα "ψηφοδέλτια".

Τώρα, θα μου πεις, που να βρεθούν Σαρτζετάκηδες και Χριστόδουλοι την σήμερον ημέραν και, αν βρεθούν, ποιος θα βάλει το συμφέρον της Πατρίδας πάνω από το ατομικό του συμφέρον για να τους υποστηρίξει!!!

Ας ελπίσουμε ότι θα βγει αληθινος ο λόγος του Πατρός Παϊσίου, που είχε πει "Ο Θεός θα αναλάβει να διευθετήσει τα εθνικά θέματα της Ελλάδας γιατί οι πολιτικοι και όλοι εμείς δεν..."
.

ΘΩΜΑΙΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.