7 Μαρτίου 2012

Η Δημοκρατία του "ΜΕΒΓΑΛ". Η πολυπόθητη ανάπτυξη έρχεται μέσα από την αυξημένη "κατανάλωση"... γιαουρτιών!!!

Φίλοι και φίλες φαίνεται ότι βρέθηκε μια λύση για την πολυπόθητη ανάπτυξη.
Θα πέσει γιαούρτωμα που θα πάει σύννεφο....

Ετσι θα ανέβει η παραγωγή γαλακτοκομικών και η πατρίδα μας θα πάει μπροστά.

Η Αννα Μπίλντεμπεργκ η πλέον αποτυχημένη Υπουργός ΜΗ Εθνικής Παιδείας, την "έκανε" με ελαφρά πηδηματάκια από το ΥΠΕΠΘ και πήγε να διαλύσει το υπουργείο Αναπτυξης....
Ετσι γλύτωσε τα γιαούρτια και τις μούτζες της παρελάσεως της 25ης Μαρτίου τα οποία θα "φάει" ο καταστροφέας της ελληνικής Γλώσσας καθηγητής Μπαμπινιώτης...

Ολοι τον γνωρίζετε λίγο ή πολύ, αλλά δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι ο κύριος Μπαμπινιώτης διετέλεσε πρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Του οργανισμού δηλαδή που έχει καταστρέψει με τα σχολικά εγχειρίδια και τα προγράμματα την παιδεία των ελληνόπουλων...
Τα αντιχριστιανικά και αντεθνικά σχολικά βιβλία που αλλοτριώνουν τα παιδιά μας είναι "προϊόντα" του νοσηρού εγκεφάλου ατόμων της "μασωνικής φωλιάς" που ονομάζεται Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. (δείτε και το σχετικό βίντεο με τις καταγγελίες Ελλήνων εκπαιδευτικών κατά Υπουργείου και Παιδαγωγικού Ινστιτούτου ΕΔΩ)

Πάντως κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί έγινε αυτός ο μίνι ανασχηματισμός.
Αφού υποτίθεται ότι πάμε για εκλογές.... στις αρχές Μαίου (δεν μας είπαν ποιανού έτους)...
Πότε θα ενημερωθούν οι νέοι υπουργοί;
Οπότε μάλλον ήταν μήνυμα προς τον λαό.... να ξεχάσει τις εκλογές.

Φίλοι μου μακάρι να βγώ λάθος αλλά αν δείτε εκλογές να μου γράψετε....

Εδώ θα είμαστε κι έδω θα είμαι, πρώτα ο Θεός, να λέμε ποιός έκανε λάθος και ποιός όχι...
Πάντως το πρώτο άτυπο στοίχημα το κέρδισα...
Ηταν να γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου θυμάστε;

Τώρα όσο η ΝΔ βλέπει τα ποσοστά της να "βουτάνε" στα τάρταρα τόσο η φωνή του Σαμαρά για εκλογές θα εξασθενεί...

Για το ΠΑΣΟΚ δεν έχω να πω τίποτα.
Θα το κρίνουμε όταν συζητήσουμε για τα μικρά κόμματα....

Προσωπικά πιστεύω ότι αν πάρει πάνω από 10% πάει να πεί ότι μερικοί συμπολίτες μας χρειάζονται επειγόντως ιατρική παρακολούθηση.
Θα πρόκειται σαφώς για άτομα όχι απλά χαμηλού IQ, αλλά για άτομα που έχουν υποστεί λοβοτομή....

Κατά τά άλλα...
Παραμένω πολύ απαισιόδοξος για την κατάσταση στην πατρίδα μας και ευελπιστώ να αποτύχει το PSI και να έρθει η πολυπόθητη πτώχευση ώστε να πιάσουμε απότομα πάτο και να αρχίσει αναπόφευκτα η άνοδος μέσα από γενναίες πατριωτικές αποφάσεις.... και ανατροπές.

Οσο το σύστημα παριστάνει ότι αντέχει τόσο μας επιφυλάσεται ένας αργός και μαρτυρικός θάνατος...

Φυσικά υπάρχει και μια τρίτη διέξοδος...
Να ανατραπούν όλα χωρίς να έρθει η πτώχευση όπως την εννοούν οι τραπεζίτες και οι δανειστές μαζί με τα προδοτικά ντόπια φερέφωνά τους...
Να έρθει μια ελληνική δύναμη και να δώσει ένα οριστικό τέλος στο ξενοκίνητο μαρτύριο του Γένους μας.

Απολαύστε τώρα το τί έγινε στην όμορφη Ρόδο μας κατά την παρέλαση του εορτασμού της επετείου της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Μάνα Ελλάδα....

Εκδιώχθηκαν οι προδότες πολιτικοί από Ελληνες πολίτες πατριώτες και η παρέλαση διεξήχθει κανονικά μπροστά στους ιερείς και στους στρατιωτικούς μας.



..... και ο νοών νοείτω.

(το βίντεο είναι από τον χρήστη NewsKosmos)

ΘΑΝΟΣ



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
- Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
- ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ-ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΤΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ. ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΙΑΟΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ...

ΜΕ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΕΣ" ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ή ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΠΡΟΦΥΛΑΓΜΕΝΗ" ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ, ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ "ΓΕΡΜΑΝΙΑ" (ΟΧΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ "ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ "ΑΓΡΙΕΣ" ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΥΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΗ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΟΖ.

ΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΣΕ "ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ "ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ" ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ "ΟΛΟΚΛΗΡΗ" ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ...

ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ (ΙΡΛΑΝΔΙΑ), ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ (ΙΣΠΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (ΕΛΛΑΔΑ), ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ... ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ, ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ "ΡΑΣΤΩΝΗ" ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.