3 Ιανουαρίου 2012

Μαύρη επέτειος 10 ετών κυκλοφορίας του Ευρώ στην Ελλάδα...

Η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και η τελευταία πράξη της απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας χρειάστηκαν κάτω από 10 χρονια για να ολοκληρωθούν...
Απλά η οριστική ταφόπλακα μπαίνει φέτος το 2012.

Φυσικά κάποιοι άλλοι, οι Γερμανοί, έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν για την θλιβερή και οδυνηρή μας επέτειο αφού γι αυτούς αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής επικράτησής τους σε ολόκληρη την Ευρώπη αρχίζοντας από τους πιο αδυνάτους οικονομικά, τους Ελληνες...
Αυτούς που αντιστάθηκαν όσο κανείς άλλος ευρωπαϊκός λαός στις ορδές του Αξονα το 1940-41 επί 7 ολόκληρους μήνες...

Με τον τρόπο αυτό πήραν την εκδίκησή τους και πέτυχαν όσα δεν πέτυχε ο Γερμανική στρατιωτική μηχανή του Γ Ράιχ. Την οριστική και μακροπρόθεσμη κατάληψη της Ευρώπης.
Μάλιστα η κατάληψη αυτή είναι τόσο επιτυχημένη που έχουν αφήσει στους λαούς ψευδαισθήσεις ελευθερίας επειδή ας πούμε οι Ιταλοί βλέπουν την ιταλική σημαία στα δημόσια κτίριά τους οι Γάλλοι την γαλλική στον Πύργο του Αϊφελ και οι Ελληνες την Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη!!!!

Η πατρίδα μας τα τελευταία 10 χρόνια μετά απο προδοτικές και διεφθαρμένες κυβερνήσεις, απειλές κατά πρωθυπουργών, τηλεφωνικές υποκλοπές πολιτικών, θανάσιμες και καταστροφικές πυρκαγιές στις οποίες εμπλέκονται ξένες μυστικές υπηρεσίες, είσοδο 2,5 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, μια παραπλανητική Ολυμπιάδα η οποία έφερε μέσα σε μόλις 5 χρόνια μετά την ολοκληρωτική κατάρρευση αλλά πάνω από όλα μετά την ανάληψη της εξουσίας με παραπλανητικό τρόπο και ύποπτη παραίτηση/απόσυρση του "απειλούμενου" πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, τον μεγαλύτερο προδότη πολιτικό της νεότερης ιστορίας μας, οδηγείται πλέον σε μια σκιά του εαυτού της και ο λαός μας στην απόλυτη εξαθλίωση...

Την τελευταία πράξη που ξεκίνησε ο γερμανοτραφής Σημίτης ολόκληρωσε ο αμερικανοτραφής Τζέφρυ. Η τοποθέτηση του Παπαδήμ(ι)ου ως τελευταίου δήμιου των ελληνικών οικογενειών δείχνει απλά ότι περάσαμε πλέον και ουσιαστικά στις υπηρεσιακές κυβερνήσεις. Ούτως ή άλλως όπως ομολογούν οι ίδιοι οι Γερμανοί πραγματικός και ουσιαστικός πρωθυπουργός είναι ο κ. Ράιχενμπαχ και η καγκελάριος Μέρκελ έχει ορίσει υπουργό Ελλάδος στην κυβέρνησή της!

Ας μείνουμε εμείς οι ολοένα αυξανόμενοι άστεγοι και άνεργοι να ατενίζουμε την κυματίζουσα σημαία μας στην Ακρόπολη και στον Λευκό Πύργο και να σιγοψιθυρίζουμε τον εθνικό μας Υμνο... που μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα....

Εκεί μέσα εκατοικούσες
Πικραμένη, εντροπαλή,
Κι ένα στόμα ακαρτερούσες,
Έλα πάλι, να σου πη.

Άργειε νάλθη εκείνη η μέρα,
Και ήταν όλα σιωπηλά,

Γιατί τάσκιαζε η φοβέρα

Και τα πλάκωνε η σκλαβιά.


Δυστυχής! Παρηγορία
Μόνη σου έμενε να λες
Περασμένα μεγαλεία
Και διηγώντας τα να κλαις.


Και ακαρτέρει, και ακαρτέρει
Φιλελεύθερη λαλιά,
Ένα εκτύπαε τ’ άλλο χέρι
Από την απελπισιά,


Κι’ έλεες: πότε, α! πότε βγάνω
Το κεφάλι από τσ' ερμιές;
Κι αποκρίνοντο από πάνω
Κλάψες, άλυσες, φωνές.

Τότε εσήκωνες το βλέμμα
Μες στα κλάματα θολό,
Και εις το ρούχο σου έσταζ’ αίμα,
Πλήθος αίμα Ελληνικό.

Με τα ρούχα αιματωμένα
Ξέρω ότι έβγαινες κρυφά

Να γυρεύης εις τα ξένα

Άλλα χέρια δυνατά.


Μοναχή το δρόμο επήρες,
Εξανάλθες μοναχή
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
Εάν η χρεία τες κουρταλή.


Άλλος σου έκλαψε εις τα στήθια,

Αλλ’ ανάσασιν καμιά

Άλλος σου έταξε βοήθεια

Και σε γέλασε φρικτά.


Άλλοι, οϊμέ! στη συμφορά σου
Οπού εχαίροντο πολύ,
Σύρε νάβρης τα παιδιά σου,
Σύρε ελέγαν οι σκληροί.

Φεύγει οπίσω το ποδάρι
Και ολογλήγορο πατεί
Ή την πέτρα ή το χορτάρι
Που τη δόξα σου ενθυμεί.

Ταπεινότατη σου γέρνει
Η τρισάθλια κεφαλή,

Σαν πτωχού που θυροδέρνει

Κι’ είναι βάρος του η ζωή.


Ας ελπίσουμε καλά μου αδέρφια και συμπατριώτες να βγουν προφητικοί και οι υπόλοιποι στίχοι για το καλό όλων μας....

Ναι αλλά τώρα αντιπαλεύει
Κάθε τέκνο σου με ορμή,

Που ακατάπαυστα γυρεύει

Ή τη νίκη ή τη θανή.


Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Μόλις είδε την ορμή σου
Ο ουρανός, που για τσ' εχθρούς
Εις τη γη τη μητρική σου
Έτρεφ’ άνθια και καρπούς,

Εγαλήνευσε και εχύθη
Καταχθόνια μία βοή,
Και του Ρήγα σου απεκρίθη
Πολεμόκραχτη η φωνή.

Όλοι οι τόποι σου σ΄εκράξαν
Χαιρετώντας σε θερμά,
Και τα στόματα εφωνάξαν
Όσα αισθάνετο η καρδιά.

ΑΜΗΝ

ΘΑΝΟΣ



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό το άρθρο, Θάνο, θα μου επιτρέψεις να γράψω όμως μερικές γραμμές και να πάω πιο μακριά, στην ρίζα του προβλήματος.

Ξέρεις ότι τα λόγια μου δεν μασάω και εξ' άλλου τώρα πια, δεν έχω τίποτα να χάσω....

Οι μόνοι υπεύθυνοι για την κατάντια των ελεύθερων και ανεξάρτητων χωρών είναι οι Διεθνιστές Εβραίοι, που δυστυχώς έχουν μαζέψει όλο το χρυσάφι του κόσμου.
Οι εκάστοτε πρωθυπουργοί των χωρών αυτών, είναι μαριονέτες και πειθήνια όργανά τους.
Η εκλογή των ανωτέρω, γίνεται με το πλήρως διαβρωμένο σύστημα της Κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, όπου ο τελείως αποπροσανατολισμένος όχλος, επιλέγει τους εκπροσώπους των Σιωνιστών(αφού δεν έχει άλλη επιλογή).
Δεν έχουν ανάγκη από χρήμα οι Σιωνιστές φίλε μου,(το μάζεψαν όλο)'από επιβολή και εξουσία έχουν ανάγκη.
Ηδονίζονται, όταν βλέπουν ότι επιβάλουν παντού την θέλησή τους, ότι δεν υπάρχει κανένα κράτος που να μην μπορούν να εξουσιάσουν.
Οταν η παντοδυναμία της στοάς τους, γονατίζει ακόμα και Εθνη όπως το Ελληνικό, τότε αυτοί οι 20(δεν είναι παραπάνω), κάνουν τρελά γλέντια...
Μετέφρασα κάποια κείμενα(εσύ ξέρεις από που), φανταστικές αλήθειες, ανείπωτες, τόσο που τρόμαξα, με γεγονότα και ημερομηνίες ’ ..είμαι στο καλοκαίρι του 2012..τώρα…ΟΛΕΘΡΟΣ…. μόλις λοιπόν ήμουν έτοιμος να τις δημοσιεύσω--είχα αρχίσει μια εισαγωγή---ΕΠΕΣΕ ΤΟ BLOG ΜΟΥ..., διεγράφη, εξατμίστηκε....

Ολα ήταν πληρωμένα, για 2 χρόνια...

Ψάχνοντας, ανακάλυψα, τα παρακάτω:

Warren Adelman (γεν. 1963) είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της The Go Daddy Group, Inc, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο τομέα. Διαχείριση πάνω από 50 εκατομμύρια domain names και υπεύθυνος για ένα σημαντικό ποσοστό των δικτυακών τόπων στο Διαδίκτυο [1] Το. Go Daddy Group, αποτελείται από τρεις ICANN-διαπιστευμένων καταχωρητών όνομα τομέα? δύο από τα οποία (GoDaddy.com και Άγρια Δύση Domains) είναι στα κορυφαία δέκα μεγαλύτερες καταχωρητών στον κόσμο.( Εδρα Η.Π.Α , Καναδάς-για κάλυψη- και που αλλού νομίζεις….Ισραήλ)

Στον server αυτού του Εβραίου, φιλοξενούνταν το blog μου...

Σιγά να μην άφηνε ο υπαρχηγός της ηγεσίας των Σιωνιστών του κόσμου, να βγουν τέτοιες αλήθειες.

Με …εξάτμισε!

Μπορεί να το ξαναχτίσω αλλού, φίλε, αν βρω χρήματα, αλλά δεν θα γλυτώσουν, θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε… κάποιος άλλος.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!!!

Με εκτίμηση.

Αγγελος Του Χρόνου

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.