5 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΕ ΔΕΚΑΤΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑ...

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες μια εκστρατεία απο τα γκαιμπελόπαιδα του προεδρικού και του ΚΚ Κύπρου να μας πείσουν οτι ο κύριος “13 με ένα κτύπημα” είναι άμοιρος ευθυνών. Προσπαθούν μέσω του ΚΡΙΚ καθημερινά να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες της Κύπρου ότι όλα ειναι στην φαντασία μας.

Σκότωσαν 13 απο δική τους αμέλεια και ευθύνη,κατάστρεψαν την οικονομία αυτού του τόπου,στις συνομιλίες προσπαθούν να μας δώσουν τζάμπα στους τούρκους όσα-όσα, μας επέβαλαν φορολογίες για τα δικά τους λάθη και αποκαλούν τους αγανακτισμένους που βρίσκονται κάθε μέρα έξω απο το προεδρικό φασίστες και εθνικιστές.

Αυτός είναι ο πρόεδρος που έχομε. 13 με ένα κτύπημα, ιδιωτικό αεροπλάνο, άλλαξε αυτοκίνητο γιατί το άλλο έχανε λάδια (αυτό δηλωσε ο κυριος 13, απο την τηλεόραση) οδηγεί την Κύπρο σε ενταφιασμό, κλαίει με του ψύλου πήδημα, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 13, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΨΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, και επιμείνουν αυτά τα παιδάκια του προεδρικού να πιπιλίζουν την ίδια φράση ότι η αλήθεια θα λάμψη.

Εμείς εκτός απο την αλήθεια απαιτούμε να πάρετε τις δέσποινες σας και να πάτε στα σπίτια σας. Ανάλογη φράση φώναζαν και στο πολυτεχνείο οι φοιτητες στον Γεώργιο Παπαδόπουλο.”ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ” του φώναζαν!!!! (Δέσποινα ήταν το όνομα τη γυναίκας του).

Ο κύριος 13, έκανε ανασχηματισμό και μας έβαλε την Ευπραξία υπουργό, την Ευπραξία που συναντησε τον Ερτοκάν στην Άγκυρα,την Ευπραξία που ήταν αρχηγός του ανοίγματος των οδοφραγμάτων, την Ευπραξία που δήλωσε και δηλώνει ότι οι τούρκοι της Κύπρου κρατάνε την οικονομία αυτού του τόπου. Έχομε υπουργό την Ερατούλα για να πηγαίνει στα Παρίσια για να ζητάει την κεφαλή του πρώην αδελφού της Καντάφι επι πίνακι, έχομε και μερικούς άλλους υπουργούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ανοίξει το στόμα τους να κάνουν μια δήλωση για την στραβάρα αυτού του κράτους.

Εδώ μέσα καταντήσαμε να αρμενίζουμε όλη μέρα στραβά αφού έχομε στραβή κυβέρνηση.
Εμείς όμως δεν έχομε ξεχάσει ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι αποκαίδια της πρώην Σοβιετικής Ένωσης του Λένιν του Χριστόφια.

Εμείς ΑΓΑΠΑΜΕ τον τόπον μας και δεν τον σκοτώνουμε,εμεις ΑΓΑΠΑΜΕ τον τόπον μας και δεν τον παίζουμε στα ζάρια με τους τούρκους, εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ κύριε δεκατρή.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Μας αποκαλείς ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, να σου θυμίσω μια φράση χιλιάδων ετών.Οι ευρισκόμενοι Αθηναίοι στην Σαλαμίνα απάντησαν στον αντιπρόσωπο του Ξερξη όταν τους ζήτησε γη & ύδωρ: «όσο ο ήλιος δεν αλλάζει την πορεία του, ούτε εμείς θα κάνουμε συμφωνίες με τον Ξέρξη, αλλά πιστοί στους Θεούς και τους Ήρωες, των οποίων έκαψε τους ναούς και τα αγάλματα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία μας».

Τα συμπεράσματα δικά σου κύριε δεκατρή με ένα κτύπημα.

Κώστας Τζαβέλλας
Έλληνας Κερυνειώτης
Σεπτέμβριος 2011

πηγή Ολυμπια
(ευχαριστώ την φίλη Θωμαίδα Παριανού)




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.