17 Νοεμβρίου 2010

Όταν οι Έλληνες αντιδρούν - Κατέστρεψαν τα προκλητικά εκθέματα που προσβαλαν ιερά πρόσωπα της Ορθοδοξίας!

Μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί πριν από λίγες ημέρες για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Εις το όνομα του πατρός" που έφερε εκθέματα στα οποία απεικονιζόταν γυμνόστηθη η Παναγία, νεαροί εισέβαλαν στο χώρο της έκθεσης και αφαίρεσαν με μαχαίρι τα επίμαχα σημεία από τα εκθέματα.

Ειδικότερα, όπως επισήμανε ο δημιουργός, Κυριάκος Καθαρέας, μια ομάδα νεαρών, ηλικίας 19-25 ετών, εισέβαλε στο χώρο της έκθεσης και με χασαπομάχαιρο κατέστρεψαν τα εκθέματα, που όπως έχει δηλώσει αποτελούν τη δική του καλλιτεχνική ματιά.
Σημαντική μερίδα πολιτών στη συμπρωτεύουσα αντιδρά για τη συγκεκριμένη έκθεση καθώς δεν συμμερίζεται την άποψη του καλλιτέχνη περί καλλιτεχνικής ματιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενεί το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης είχε προκαλέσει εξ αρχής αντιδράσεις από την εκκλησία και τους πιστούς, καθώς οι φωτογραφίες δείχνουν τον Ιησού δίπλα από μια κοπέλα με εσώρουχα, ιερείς να χρηματίζονται από την Παναγία που γυμνόστηθη κρατά το Χριστό στην αγκαλιά της.

από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Το χασαπομάχαιρο αρκετά το φάγαμε εμείς οι Ελληνες στο κεφάλι....
Ηρθε η ώρα να πέσει και σε κεφάλια αποδομητών και εθνομηδενιστών.....

Ο Καθαρέας να κάνει τον σταυρό του που αυτοί που προσβλήθηκαν ήταν Ορθόδοξοι Χριστιανοί Ελληνες και το χασαπομάχαιρο πήγε μόνο στα βλάσφημα έργα του...
Αν ήταν κάποιοι από αυτούς που προσεύχονται πλέον στις πλατείες μας και είχε προσβάλει τα δικά τους ιερά πρόσωπα τότε είναι βέβαιον ότι θα το έτρωγε στο κεφάλι κατευθείαν......



Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το χέρι τους !!
Μετά το Π/Ν ΚΑΙ τις γουρουνοκεφαλές, σειρά πήραν τα εμετικά "εκθέματα".
Άντε και στα κεφάλια τους !!
Κυριάκο κατάλαβες ;;

ΑΔΗΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
(Έσκασα στα γέλια όταν ο "δημιουργός"
τους στην TV μίλησε για (κρατηθείτε)
ΒΕΒΗΛΩΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατσαρέας όχι Καθαρέας.ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1290725

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=86&artid=67698

http://www.makthes.gr/news/arts/65180/

Ανώνυμος είπε...

Εύγε σ΄αυτούς που αντέδρασαν!! Σε λίγο όλοι πρέπει να βγούμε στους δρόμους για να σώσουμε την πατρίδα μας, τους "βωμούς" και τις "εστίες" μας!

Ανώνυμος είπε...

Πριν από 2 χρόνια καταδικάστηκε σε θάνατο ένας μουσουλμάνος επειδή εξέδωσε μια γελοιογραφία με το πρόσωπο του Αλλάχ. Τότε μιλήσαμε για "ανίδεα θρησκόληπτα ζώα".... Θα ήθελα πολύ να μάθω σε τι διαφέρουν εκείνα τα ζώα από αυτά? (και όταν λέω "αυτά" δεν εννοώ τους δυο θρησκόληπτους που έκαναν την πράξη του βανδαλισμού αλλά όλους αυτούς που τους συγχαίρουν, τους δίνουν θάρρος και γνώμη μέσα από blogs ακραία, φονταμενταλιστικά και θρησκόληπτα σαν το δικό σας... Σε τι διαφέρετε λοιπόν "αδέλφια" μου από τους μουτζαχεντιν που σκότωσαν τον άτυχο σκιτσογράφο? Κάποιος αναγνώστης σχολίασε: ήταν τυχερός ο τάδε (δν συγκράτησα το όνομα επειδή ενδιαφέρον έχει η πράξη κ όχι το όνομα) που δεν είμαστε μουσουλμάνοι γιατί το μαχαίρι θα έπεφτε στο κεφάλι του... και απαντάω εγώ... μα αν τον βρίσκαν εκεί το ίδιο θα γινόταν.
Αυτή είναι η αγάπη σας χριστιανοί? Αυτό δίδαξε ο θεός σας? ο θεός που είπε "γύρισε και το άλλο μάγουλο" σας όπλισε το χέρι να καταστρέφετε και να σκοτώνετε?
Εγώ δεν σοκάρομαι από τέτοια σκηνικά. Τα θεωρώ λογικά γιατί δεν διαχωρίζω τις θρησκείες. Δεν έχω καταλάβει ακόμα (και σήμερα επιβεβαιώνομαι ακόμα μια φορά) τι διαφερετε εσείς από τους Ιρανους μουτσαχεντιν. Μήπως η ΜΟΝΑΔΙΚΉ διαφορά είναι ότι εκεί τους επιτρέπετε να σκοτώνουν και να βασανίζουν? Έτσι πιστεύω... ότι το μοναδικό πράγμα που μας κάνει πιο πολιτισμένους είναι οι νόμοι και όχι η θρησκεία... Οι χριστιανοί έσφαξαν, βίασαν , λεηλάτησαν (και μιας και είστε αρχαιλατρεις θα σας θυμίσω ότι ο χριστιανισμός κατέστρεψε το αρχαιοελληνικό μεγαλείο και οι χριστιανοί πετούσαν τους "εθνικούς" στα λιοντάρια αν δεν άλλαζαν την πίστη τους και δεν αποκυρηταν τον Δια για χάρη του Γιαχβε - χριστού - θεού της "αγάπης". Τα κάνανε οι προγονοί σας, και το ίδιο θα κάνατε αρκετοί από εσάς αν το κράτος σας επέτρεπε...
Καλημέρα και ελπίζω να έδωσα πολύ τροφή για σκέψη. Όπως ελπίζω η δημοκρατία να υπάρχει έστω στο ιντερνέτ (γιατί στις εκθέσεις τέχνης "μαχαιρώθηκε" ) και να δω το σχόλιο μου αναρτημένο

Μετά Τιμής
Κ.Κ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε Κ.Κ.
Καταρχήν σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
Η καυστική σου διάθεση εναντίον μας δεν με φοβίζει και δεν με βαζει (δυστυχως) σε μεγαλη περίσκεψη....
Τα περισσότερα από όσα ισχυρίζεσαι δειχνουν ανθρωπο που εχει κάποια αποθυμενα κατα του χριστιανισμού...και πιθανως κατα των Ελλήνων δεδομένου ότι οι πλειονότητα του λαού μας εκφραζεται ως χριστιανοι Ορθόδοξοι με ίσως δικαιολογημενα παράπονα....κατά συνηθως της Ιεραρχίας κι οχι της Εκκλησιας την οποία αποτελούμε όλοι εμεις....

Το παραδειγμα περι ομοιότητας των χριστιανών με τους φανατικούς μουσουλμάνους είναι ατυχές. Και το ότι οι νόμοι μας προστατεύουν απο παρόμοιες ενεργειες είναι επιχείρημα ρηχό και απερίσκεπτο.
Οι νόμοι που ισχυουν στον δυτικό κόσμο σήμερα στηρίζονται στον Χριστιανισμό και στον ανθρωπισμό που έφερε στην ανθρωπότητα καθώς και στο ρωμαικό δίκαιο το οποίο έλαβε την τελική του μορφή απο τους Ελληνες Βυζαντινους προγόνους μας.

Οσα αναφερεις σαν κατηγορίες κατα των χριστιανων η ιστορία λέει ότι αφορουν τους ειδωλολάτρες και οι διωγμοί σε στάδια και αρένες κόστισαν εκατομμύρια μαρτυρων απέναντι σε μεμονωμένες περιπτώσεις βιας χριστιανων όταν ο χριστιανισμός επεκράτησε.

Φίλε μου το έχω χιλιοπεί (σε πάμπολλες συζητησεις) και θα το ξαναπώ για χαρη σου. Οι χριστιανοί δεν έπεσαν απο τον Αρη....
Οι ειδωλολάτρες πρόγονοί μετά την κήρυξη του Ευαγγελίου του Χριστού επέλεξαν μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες διωγμών και μεσα σε ενα κόσμο ρωμαικής διαφθοράς, να ακολουθήσουν την νέα πίστη.

Η συγκρουση μεταξύ των Ελλήνων ειδωλολατρών και των Ελλήνων Χριστιανών ήταν επόμενη, όπως ήταν επόμενη και η επικράτησει της χριστιανικής Αλήθειας στα όμορφα και ενδιαφέροντα λογοτεχνικώς, παραμυθάκια της ειδωλολατρείας.

Μπροστά στις εκατόμβες σφαγιασθέντων Ελλήνων Χριστιανών
τα αγάλματα που γκρεμίστηκαν και οι ναοί που καταστράφηκαν ήταν πταίσματα.
Εξάλλου για τους συγχρόνους Ελληνες της εποχής εκείνης δεν είχαν την αρχαιολογική ή πολιτισμική σημασία που αποδίδουμε (και σωστα) σήμερα. Γι αυτούς ήταν το παρόν τους και τους θύμιζαν τους ανηλεής διωγμούς και τις σφαγές....που ειχαν υποστεί απο τους συμπατριώτες τους με την βοήθεια των Ρωμαίων....

Προσπάθησε λοιπόν να μην βλέπεις τα πράγματα τόσο επιφανειακά και να μην βλέπεις μεσα στο ιντερνετ μονο τις αποψεις των εχθρων του χριστιανισμού.

Θα σε παρακαλούσα στην απαντηση σου να μην αρχίσεις πάλι για θέματα συγκρουσης των ειδωλολατρών και χριστιανων προγόνων μας γιατι το θέμα έχει σχολιαστει υπερμετρα και οι αποψεις βρισκονται σε σχόλια σε διαφορες αναρτησεις που αν θελεις μπορείς να τις βρεις.

Σε ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Aς ανταπαντήσω λοιπόν...

Είπες:
"Η καυστική σου διάθεση εναντίον μας δεν με φοβίζει και δεν με βαζει (δυστυχως) σε μεγαλη περίσκεψη."

- Μα δεν περίμενα να συμβεί κατι τέτοιο προσωπικά σε εσένα.Με έπεισε γιαυτο το γεγονός της δημιουργίας ενός μπλογκ τύπου πατρίς-θρησκεια όπου αποτελεί χωρος έκφρασης μίσους ενάντια σε οποίων διαφωνεί με τις απόψεις σας (ακόμα και παρακεινοντας τους να καταστρέψουν έργα , ακόμα και να σκοτώσουν τον βέβηλο).

Είπες:
Τα περισσότερα από όσα ισχυρίζεσαι δειχνουν ανθρωπο που εχει κάποια αποθυμενα κατα του χριστιανισμού... και κατά των ελληνων γιατί είναι αλληλένδετα.

-Θα σε πάω στα λόγια τον Καζαντζάκη (καλά κατάλαβες, αυτουνού του αφορισμένου , του αλήτη , του κομμουνιστή που μακάρι ο χριστός να τον καίει στην κόλαση)
"Δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι λεύτερος"
Αν δεν ξέρεις γιατί το είπε και τι εννοούσε ψάξε στο ιντερνετ την ιστορια.
(δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω οτι οποιος επελεξε (σε αντιθεση με εσας που ανατραφηκατε χωρις να μπορειτε να επιλεξετε) να μην πιστευει στον εβραιο θεό έχει αποθυμένα και δεν είναι ελληνας συμφωνα με οσα δηλωσες)


Είπες:Το παραδειγμα περι ομοιότητας των χριστιανών με τους φανατικούς μουσουλμάνους είναι ατυχές.

- Χαίρομαι που βρίσκονται χριστιανοί να μου το αποδεικνύουν συνεχώς με τις πράξεις τους. (σοβαρολογείς ότι δεν θυμάσε για πια πράξη μιλάει το άρθρο)?

Είπες: Και το ότι οι νόμοι μας προστατεύουν απο παρόμοιες ενεργειες είναι επιχείρημα ρηχό και απερίσκεπτο.
Οι νόμοι που ισχυουν στον δυτικό κόσμο σήμερα στηρίζονται στον Χριστιανισμό και στον ανθρωπισμό που έφερε στην ανθρωπότητα καθώς και στο ρωμαικό δίκαιο το οποίο έλαβε την τελική του μορφή απο τους Ελληνες Βυζαντινους προγόνους μας.

- Θέλεις να δεκτώ οτι οι χριστιανοι δεν τα καταστρέψαν όλα (σταυροφορίες, καθολικοί - πυρά - μεσαίωνας- κυνήγι μαγισσών) όταν πήραν τους νόμους στα χέρια τους? Σε ποιο ΑΚΡΙΒΩΣ σημείο διέφεραν από τους Μουτζαχεντιν? (και πριν πεις περί ορθοδοξίας και καθολικισμού σε στέλνω για παρεταιρω ανάγνωση στο "Κυνήγι μαγισσών στην ορθόδοξη Ρωσία" . Πολύ εύκολα αναζητησημο και προσβάσιμο λήμα...
Επισης βρίσκω πολύ ρηχό και απερίσκεπτο ότι οι νομοι στηρίζονται στον χριστιανισμό και ιδιαιτέρα στον φονταμενταλισμό με την μορφή που το διδάσκει αυτό το blog.

Είπες: Οσα αναφερεις σαν κατηγορίες κατα των χριστιανων η ιστορία λέει ότι αφορουν τους ειδωλολάτρες και οι διωγμοί σε στάδια και αρένες κόστισαν εκατομμύρια μαρτυρων απέναντι σε μεμονωμένες περιπτώσεις βιας χριστιανων όταν ο χριστιανισμός επεκράτησε.

-Δεν μου επιτράπηκε από την απάντηση σου να σχολιάσω περί χριστιαντών και ειδωλολατρών ....
θα τονίσω μόνο το εξής: " μεμονωμένες περιπτώσεις βιας χριστιανων όταν ο χριστιανισμός επεκράτησε."
Ετσι δικαιολόγησαν και αυτοί που δολοφόνησαν τον καρτουνίστα που σου προανέφερα... ακριβώς τα ίδια λόγια χρησιμοποίησαν!


Είπες:Μπροστά στις εκατόμβες σφαγιασθέντων Ελλήνων Χριστιανών
τα αγάλματα που γκρεμίστηκαν και οι ναοί που καταστράφηκαν ήταν πταίσματα.

- πταίσματα, μεμονομένες περιπτώσεις βίας , ποσο μα ποσο γλυκά ακουγονται όλα αυτα...
(150.000 σφαγιασμένοι ειδωλολάτρες απο τον Μέγα??? Θεοδοσιο... είναι όντως πταίσμα) ...

είπες: Προσπάθησε λοιπόν να μην βλέπεις τα πράγματα τόσο επιφανειακά και να μην βλέπεις μεσα στο ιντερνετ μονο τις αποψεις των εχθρων του χριστιανισμού.

- Δεν θα δεκτώ τέτοια συμβουλή από κάποιον που είναι αρκετα επιφανιακός ώστε να θεωρεί ως ανεφερες παραμυθάκια την αρχαία πιστη, πιστευοντας όμως (ακομα και ετοιμος να δολοφονησει) για ένα άλλο παραμυθάκι. Εβραικό αυτή την φορά , για τον γιο του ξυλουργού.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καταρχην καλα κάνεις και κρατας αντιγραφο του σχολίου σου και το σπας σε μικρότερα, ασχετα με το αν μπορώ εγώ και το βάζω ολόκληρο.

Τωρα οσον αφορά την ουσία του σχολιασμού σου βλέπω ότι δεν μπορεσες να αποφύγεις αυτο που είπα και πας την κουβεντα σε θέματα ήδη σχολιασμένα με πλήθος επιχειρηματων σε άλλες αναρτησεις.

Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι ήταν 150.000 οι σφαγμένοι απο τον Θεοδόσιο απέχουν μερικά εκατομμύρια από τους 11.000.000 χριστιανούς των διωγμών εκτός αν εσυ δεχεσαι μονο τις πηγες που μιλούν για τους νεκρους ειδωλολάτρες προγόνους μας κι οχι τις υπόλοιπες...

Επειδή όμως σιγουρα θα αρνηθείς τον αριθμό των σκοτωμένων χριστιανών σε ενημερωνω ότι αυτοματως θα αμφισβητήσω τις 150.000 κλπ...
Οποτε η κουβεντα μένει μετεωρη...

Οσον αφορά τον Καζαντζακη τον μεγαλο αυτον Ελληνα λογοτέχνη πιστεύω ότι αυτή του η συγκεκριμενη δήλωση του ήταν και το μεγαλύτερο λαθος του. Εκτός αν πιστεύεις ότι ήταν σε όλα τέλειος..αλάθητος και αυθεντία....

Και μονο η δήλωση του αυτή αποτελεί την βεβαιότητα της ανελευθερίας του. Ηταν σκλάβος της αθείας του. Και τον λυπάμαι γιατί αν και δήλωσε "δεν πιστεύω τίποτα" κι όμως πίστευε ότι το πρωι που θα ξυπνήσει θα έχει ανατείλει ο ήλιος ή ότι ο φούρναρης που του πουλά το ψωμί δεν το έχει δηλητηριάσει και άλλα πολλα ......πιστεύω...

Το "δεν ελπίζω τίποτα" δειχνει την απελπισία που είναι φυσικό επακόλουθο της απιστίας....

Μετα από αυτά το "είμαι ελευθερος" φανταζει μια δήλωση παραφροσύνης....

Τωρα το αν υπάρχει κόλαση ή παραδεισος αυτό φίλε μου θα το διαπιστώσουμε μαζί σε μερικά χρόνια όταν θα αφήσουμε τον ματαιο τούτο κόσμο κι εγω κι εσυ....
Κι αυτες οι φιλοσοφικές συζητήσεις θα φανταζουν ανούσιες....

Και να ευχεσαι να εχω παραπλανηθει εγω τόσο, κι εσυ να εχεις το δικιο...όποτε θα καταλήξουμε μαζί στο πουθενά.
Α
ν όμως έχεις εσύ παραπλανηθεί εύχομαι ο Θεός να σε συγχωρέσει.....μιας και γνωρίζει τα έσχατα των σκεψεών σου και το τι κρύβεις στην καρδιά σου και τι σε οδήγησε να καταληξεις άπιστος....

Τα υπολοιπα φιλε μου δεν θέλω να τα σχολιασω όπως προείπα....

Ανώνυμος είπε...

EGO PROTEINO OLOI AYTOI OI SYXRONOI OIKASTOIKOI NA DIMIOURGOUN ME THEMA THN MANA TOUS KAI TON PATERA TOU KAI OXI ME TA DEIKAMAS SYMVOLA KAI DEN KATALAVENO GIATI AFOU DEN TA PISTEVOUN TOUS KAINE TOSO POLY MHPOS EPEIDI EINE TOSO ALITHINA POU DEN TO ANTEXOUN \ THN EPOMENH FORA NA PEXEI ME TON ALAX GIA NA DEI TI ESTI VERIKOKO O TYPOS

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.