Σελίδες

20 Σεπτεμβρίου 2024

Αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα Ταγματάρχη Πεζικού Χρήστου Κωνσταντινίδη

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Αποκαλυπτηρίων της προτομής του ήρωα

ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗ
Ταγματάρχη Πεζικού
 
τη 28η Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής στο χώρο του ηρώου στο Σιδηρόκαστρο Τριφυλίας, Μεσσηνίας.
 
Θα γίνει τρισάγιο και για τη δράση του τιμώμενου θα μιλήσει ο 
Αντιστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ Παναγιώτης Γεωργακόπουλος συγγραφέας και ιστορικός ερευνητής.
 
Θα αποτίσουμε φόρο τιμής στον ήρωα των Απελευθερωτικών Πολέμων 1912-13, του Α' Π.Π και της Μικρασιατικής Εκστρατείας. Αυτός εκτελέσθηκε από τον Γερμανικό Στρατό στις 14/09/1943 δια ριπών πολυβόλου. 
 
Στο πρόσωπο του τιμώνται όλοι οι ήρωες συμπολεμιστές του και εκείνοι που σκοτώθηκαν από τα Γερμανικά Στρατεύματα στον Β'Π.Π.
 
Η όλη τελετή είναι υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Σιδηροκάστρου του Δήμου Τριφυλίας και θα ακολουθήσει δεξίωση.
 
Την πληροφόρηση απευθύνουν τα παιδιά του Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (ΔΒ) Υποστράτηγος ε.α και Αθανάσιος Κωνσταντινίδης (ΠΖ) Υποστράτηγος ε.α. και η θυγατέρα του Ελένη Παπαγρηγοράκη.
 
Τηλ. Επικοινωνίας
Θ. Κυριαζής Πρόεδρος Δ.Κ. 6931138937
Π. Γεωργακόπουλος 6944502158

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.