Σελίδες

20 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ή ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Γράφει η Πόπη Ζώη
 
Συμπολίτισσες και Συμπολίτες
Στα Χαρτιά η Ελλάδα έχει Πολίτευμα Δημοκρατία, αλλά στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν έχουμε Δημοκρατία αλλά έχουμε Δικτατορία ή Ολιγαρχία ή Τυραννία.
 
Όλη η λειτουργία του κράτους των Θεσμών και των Ανεξάρτητων Αρχών , όχι μόνο δεν στηρίζεται στην αρχή που επιβάλλεται από την Δημοκρατία, αλλά πλέον το Κράτος, οι Θεσμοί, οι Ανεξάρτητες Αρχές λειτουργούν σύμφωνα με αυτά που επιβάλλει η Δικτατορία ή η Ολιγαρχία ή η Τυραννία. 
 
1. Διαβάσαμε ότι πέντε (5) ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΆΔΕΣ του ΕΣΡ επέβαλαν την θέλησή τους έτσι ώστε να μην διαβάζεται οι Εφημερίδες ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ” από τα πανελλαδικά κανάλια διότι ενοχλούν οι αλήθειες και η σωστή ενημέρωση του λαού.
 
2. Ο θεσμός της Δικαιοσύνης λειτουργεί ” ΑΛΑΚΑΡΤ ” και όταν περιλαμβάνονται στις Δικογραφίες στελέχη της Κυβέρνησης, της Ολιγαρχίας και δικών τους ανθρώπων είτε καθυστερούν, είτε με βουλεύματα απαλλάσσονται, είτε οι υποθέσεις ”ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ” τίθενται στο Αρχείο. Βλέπε υποθέσεις (ΤΕΜΠΗ – ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ και πολλές άλλες). 
 
3. Σήμερα τι ακούσαμε; Ο Κύριος Τζιτζικώστας επιλέγει από την Ε.Ε για τις Μεταφορές, γιατί άραγε; ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, λέει ο λαός. Μπράβο Κύριε Πρωθυπουργέ καταφέρατε ένας Έλληνας να πάρει τον τομέα των Μεταφορών προκειμένου να κόψετε τα φτερά των συγγενών του εγκλήματος των Τεμπών, και να έχει τον έλεγχο της γενικού Εισαγγελέως της Ε.Ε προκειμένου να μπορεί εκ των προτέρων να προχωράτε τις κατάλληλες ενέργειες έτσι ώστε να αθωώνονται οι πραγματικοί ένοχοι.
 
4. Στην Οικονομία, ενώ τα στοιχεία είναι όλα σε βάρος του Λαού ουδέποτε έχει ακουστεί η αλήθεια και η ακρίβεια είναι στα ουράνια, αλλά φταίει ο Πόλεμος, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από την Κυβέρνηση και τους Ολιγάρχες. 
 
5. Πόσες ακόμη ανεξάρτητες αρχές λειτουργούν, αλλά ποτέ κανείς δεν δικαιώθηκε όταν προσέφυγε σε αυτές, αλλά πάντοτε οι αποφάσεις είναι υπέρ των Ολιγαρχών; 
 
6. Πότε ακούσαμε αλήθειες για θέματα Εξωτερικής και Εσωτερικής Πολιτικής; Μόλις βγαίνει κάτι στον αέρα είτε ακούγεται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης μία ή δύο φορές και μετά θάβεται, ή δεν ακούγεται καθόλου, ή ακούγεται η γνώμη που θέλει η Κυβέρνηση. 
 
7. Πόσους έχουν βγάλει κόκκινη κάρτα από Μέσα μαζικής Εξαπάτησης ανθρώπων που γνωρίζουν τις Αλήθειες και λένε τα πράγματα με το όνομά τους;
 
8. Γιατί όλοι όσοι είτε γράφουν , είτε λένε αλήθειες για πολλά θέματα (Οικονομία – Λαθρομετανάστες – Εξωτερική Πολιτική – Εσωτερική Ασφάλεια – Καθημερινότητα) χαρακτηρίζονται Ακροδεξιοί – Φασίστες – Ναζιστές – Αναρχικοί; Τι είδαμε στην Ε.Ε και στην Γερμανία; Μόλις οι λαοί ψήφισαν εναντίον της Πολιτικής της Ε.Ε οι αντιπρόσωποι αποκλείστηκαν από τα όργανα της Ένωσης και στην Γερμανία ουσιαστικά κατάργησαν την συνθήκη ΣΈΝΓΚΕΝ εξαιτίας της ψήφου των Γερμανών στα δυο Κρατίδια και η Ε.Ε σφυρίζει αδιάφορα. 
 
ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
 
Θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποτινάξουμε τον ζυγό που έχει καθίσει στο σβέρκο μας διότι αλλιώς δεν έχουμε μέλλον όχι μόνο εμείς αλλά και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, θα πρέπει να πούμε όχι στην παγκοσμιοποίηση, στην WOKE Ατζέντα, και στην εφαρμογή της επιβολής της Νέας Τάξης με Παγκόσμια Κυβέρνηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.