Σελίδες

30 Αυγούστου 2024

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.
 
ΤΕΛΙΚΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΛΗΜΑΤΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
 
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.
 
ΑΥΤΗ Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑΞΎ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΠΛΗΝ ΓΑΛΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ (ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ Ή ΠΥΡΗΝΙΚΑ) ΕΝΩ Η ΡΩΣΙΑ ΟΛΙΓΟΝ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ 
 
Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β' Π.Π
 
Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
 
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ κ.α . Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΤΩΡΑ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ:
 
ΟΧΙ ΣΤΟΝ Γ' Π.Π
ΟΧΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 
ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.