Σελίδες

6 Αυγούστου 2024

«Ιπτάμενος» Μίλτος Τεντόγλου – Πέταξε στα 8.48μ. και είναι ξανά χρυσός Ολυμπιονίκης!

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Ο φοβερός αθλητής από τα Γρεβενά επανέλαβε την εποποιία του Τόκιο και με άλμα στα 8.48μ. στη δεύτερη του προσπάθεια κατέκτησε το χρυσό. 
 
Αυτό είναι το έβδομο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
 
Μίλτος Τεντόγλου: 
Τα άλματα στον τελικό
1η: 8.28μ
2η: 8.48μ
3η: 8.24μ
4η: 8.36μ
5η: 8.31μ
6η: Άκυρη
 


ΣΧΟΛΙΟ

Με το μετάλλιο αυτό η Ελλάδα βρέθηκε στις χώρες που έχουν πάρει χρυσό κι έκανε ένα άλμα τουλάχιστον είκοσι θέσεων στον πίνακα της γενικής κατάταξης. 

Δείτε τον πίνακα σε ζωντανό χρόνο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.