Σελίδες

7 Ιουλίου 2024

Family Pride στην Θεσσαλονίκη: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»

Άσβηστη η οργή για το άθλιο νομοθέτημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δίνει ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα
 
«Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά» βροντοφωνάξαν χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν χθες Σάββατο (6/7) στο Family Pride που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από σχετικό κάλεσμα της ομάδας «Ελληνίδες μάνες».
 
Το παρών στην συγκέντρωση έδωσε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός του συγκεκριμένου Pride ήταν η ανάλυση του δημογραφικού προβλήματος, όπως επίσης και το να σταλούν μηνύματα στους νέους για τη σημασία της παραδοσιακής οικογένειας.
 
Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες και λάβαρα ενώ αρκετοί ήταν οι γονείς που έφεραν μαζί τα παιδιά τους τα οποία κρατούσαν μπαλόνια. Ένα από τα πανό έγραφε: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά – Οικογένεια είναι μόνο η παραδοσιακή», στο οποίο απεικονίζεται ένας πατέρας και με μία μητέρα, με το παιδί της αγκαλιά. 
 
Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση η οποία παρουσιάζεται ως «μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής οικογένειας», συμμετέχει και μερίδα μελών του δεξιού χώρου. 
 


Αμέσως μετά τις ομιλίες ξεκίνησε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την αστυνομία να προχωρά στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Οσο για την Αθήνα, εδώ η συγκεκριμένη εκδήλωση απαγορεύτηκε από την Αστυνομία...
 

1 σχόλιο:

  1. Εύγε στους διοργανωτές πρέπει να τονίζεται συχνά και δυνατά ή αγάπη μας για την ελληνική οικογένεια!Αν διαλυθεί ο θεσμός τα χάσαμε τα παιδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.