Σελίδες

22 Ιουνίου 2024

Αυτές είναι οι εταιρείες που προωθούν την Woke ατζέντα στην Ελλάδα

Κάθε ατζέντα για να προωθηθεί χρειάζεται πακτωλό χρημάτων. Κάθε ατζέντα που χρειάζεται πακτωλό χρημάτων για να προωθηθεί, οπωσδήποτε δεν εξυπηρετεί την πλειοψηφία, δεν εξυπηρετεί την Δημοκρατία.
 
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι οπαδοί της woke ατζέντας χρησιμοποιούν περίτεχνες μεν, ξεκάθαρα φασίζουσες δε εκφράσεις, όπως η «τυραννία της πλειοψηφίας» κλπ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, οι αποτροπιαστικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου…
 
Η διοργάνωση του pride στην Ελλάδα πάντως ήταν μια μοναδική ευκαιρία για να εκδηλωθούν οι χορηγοί της Woke ατζέντας. Με ολοσέλιδες, χρυσοπληρωμένες διαφημίσεις, έδωσαν το στίγμα τους.
 
Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα: 
 
Διαφημιση από τα… Lidl!
 
Starbucks, σιγά μην έλειπαν…
 
Από κοντά και το ίδρυμα Ωνάση με τις διαβόητες αφίσες που είχαν γεμίσει την Αθήνα…
 
 
Χορός πολυεθνικών πίσω από την Woke ατζέντα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.