Σελίδες

22 Ιουνίου 2024

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές, τα σχολεία, τη Βουλή, πού ακριβώς τους θέλετε;

Στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου, υπάρχουν ακροδεξιοί. Οι ακροδεξιοί μοιάζουν εξωτερικά με όλους τους άλλους ανθρώπους, αφού έχουν δυο μάτια εκατέρωθεν της μύτης. 
 
Στη χώρα μας, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν σκοπό της ζωής τους να εξαφανίσουν τους ακροδεξιούς.
 
Δεν τους θέλουν στις γειτονιές. Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές. 
Δεν τους θέλουν στα σχολεία. Έξω οι φασίστες από τα σχολεία. 
Δεν τους θέλουν στη Βουλή. Έξω οι φασίστες από τη Βουλή. 
 
Και τι θα κάνεις, αν ο φασίστας είναι ο γείτονάς σου; Θα τον διώξεις; Ή θα τον σκοτώσεις; 
 
Τα παιδιά των ακροδεξιών δεν θα πάνε σχολείο; Ή θα απαγορεύεται στους γονείς τους να πηγαίνουν να τα παίρνουν και να μιλάνε στους δασκάλους τους; 
 
Μήπως να απαγορεύεται στους ακροδεξιούς να ψηφίζουν ή να εκλέγονται, ή μήπως να επιτρέπεται να εκλέγονται, όταν είναι υποψήφιοι -όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Θάνος Πλεύρης- μόνο με υπερσύγχρονα κόμματα όπως η Νέα Δημοκρατία; 
 
Δηλαδή, ποια ακριβώς είναι η πρόταση για τους ακροδεξιούς;
Στις γειτονιές, στα σχολεία, στη Βουλή δεν τους θέλετε. Πού τους θέλετε; Τι να τους κάνουμε; 
 
Βέβαια, οι ακροδεξιοί είναι πολύ χρήσιμοι σε αυτούς που δεν τους θέλουν, αφού, αν δεν υπήρχαν φασίστες, δεν θα υπήρχαν και αντιφασίστες. Οι αντιφασίστες έχουν ανάγκη τους φασίστες, για να υπάρχουν. Αλλά αυτό δεν τους περνάει ποτέ από το μυαλό. Όπως δεν τους περνάει ποτέ από το μυαλό πως, δίνοντας τόση αξία στους φασίστες, δημιουργείς περισσότερους φασίστες. 
 
Το πρόβλημα με τους φασίστες είναι πως, αν προσπαθήσεις να τους εξαφανίσεις, γίνεσαι σαν αυτούς. Γίνεσαι φασίστας. 
 
Μια και ζούμε σε μια εποχή δικαιωμάτων, προσπαθήστε να δείτε τους φασίστες, μέσα από το πρίσμα των δικαιωμάτων για τα οποία σκίζουν τα ρούχα τους οι σύγχρονοι αριστεροί. 
 
Για παράδειγμα, τις γυναίκες με φασιστικές ιδέες, να τις αντιμετωπίζετε σαν γυναίκες. Όπως μας ενημερώνουν οι υπερ-αριστερές νεοφεμινίστριες, όλες οι γυναίκες είναι θύματα και καμία γυναίκα δεν λέει ποτέ ψέματα. Μην τις βλέπετε λοιπόν ως φασίστριες, να τις βλέπετε ως θύματα. Να τις βλέπετε σαν αδελφές σας. 
 
Τους ομοφυλόφιλους φασίστες και τις ομοφυλόφιλες φασίστριες -που υπάρχουν αν κι εσείς νομίζετε πως δεν υπάρχουν γιατί είστε κάπως βλαμμένοι- να τους αντιμετωπίζετε κι αυτούς σαν θύματα. 
 
Δείξτε λίγη κατανόηση και στους αμφισεξουαλικούς φασίστες και τις αμφισεξουαλικές φασίστριες. Κι αυτοί θύματα είναι. Δεν ξέρω ποιανού είναι θύματα -μάλλον των χρωμοσωμάτων- αλλά είναι θύματα. 
 
Κατανόηση δείξτε και στους ετεροφυλόφιλους φασίστες, γιατί κι αυτοί είναι θύματα της Πατριαρχίας και του καπιταλισμού. 
Και οι διεμφυλικοί φασίστες είναι θύματα. Το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. 
 
Εντάξει, τώρα δεν θα αναφέρω όλες τις σεξoυαλικές ταυτότητες και τις ταυτότητες φύλου που μπορεί να έχει ένας φασίστας ή μια φασίστρια, γιατί καθημερινά προστίθενται και άλλες και έχει χαθεί ή μπάλα. 
 
Σε κάθε περίπτωση, μην βλέπετε τους φασίστες και τις φασίστριες ως φασίστες και ως φασίστριες αλλά ως θύματα. 
Άλλωστε, ο φασισμός είναι δημιούργημα της πατρίδας μας της Ευρώπης. 
Θα διώξουμε τους φασίστες από την πατρίδα τους την Ευρώπη; 
Τι θα ήταν η Ευρώπη χωρίς φασίστες;
 

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ …..
    Η εφεύρεση του όρου … ακροδεξιός προήλθε από κομουνιστές και δήθεν προοδευτικούς..
    Υπάρχει πολλές διαφορές ιδεολογικές μεταξύ πατριωτισμού και κομουνισμού.
    Οι μεν ορθοί και γνήσιοι πατριώτες … “ακροδεξιοί” πιστεύουν στον Θεό, την πατρίδα, την οικογένεια, αντίθετα οι πολέμιοι τους είναι άθεοι και με κάθε αθέμιτο τρόπο προσπαθούν να αλώσουν ειδικά στην Ελλάδα ότι Ελληνικό και Χριστιανικό.
    Με βάση τα πιο πάνω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ πατριώτης, που προασπίζεται τα χρηστά ήθη και έθιμα της πατρίδας μου θεωρώ τιμή μου, οι *αριστεριστές και άθεοι να με χαρακτηρίζουν ως “ακροδεξιό”, που βέβαια είναι μια εφεύρεση γκαιμπελική, για να αντισταθμίσουν τα προδοτικά τους πιστεύω, έναντι της ίδιας τους της πατρίδας, που ως Δούρειοι ίπποι θέλουν να εξαφανίσουν ή μετατρέψουν σε Λαϊκή Δημοκρατία, αλα ΣΟΒΙΕΤ, που οι πολίτες ζούσαν στα γκιουλάγκ δέσμιοι των επαίσχυντων ιδεολογιών Στάλιν, Λένιν, Χρουτσιώφ κ.ά.
    *ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ …. Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΠΑΤΡΙΣ…..
    Στο ερώτημα ,που θέλουν αυτούς τους …. “ακροδεξιούς” – πατριώτες;;; Η απάντηση είναι ότι σύντομα θα τους βρίσκουν παντού και εκεί που δεν τους θέλουν και οι πραγματικοί φασίστες αριστεροί μάλλον θα χαθούν στην ασημότητα τους. Ήδη οι ευρωεκλογές έστειλαν σαφέστατο μήνυμα …. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΞΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΩΝΤΑΙ ….
    Με απλά λόγια, πατριωτισμός είναι το συναίσθημα της αγάπης για την πατρίδα του, μαζί με το αίσθημα ενότητας με εκείνους που μοιράζονται αυτά τα συναισθήματα Το να επιδεικνύεις πατριωτισμό - το να είσαι «πατριωτικός» - είναι μια από τις αναγκαιότητες του να είσαι ο στερεότυπος καλός φιλόπατρης πολίτης. 
    Μαζί με την αγάπη, πατριωτισμός είναι το αίσθημα υπερηφάνειας, αφοσίωσης και προσκόλλησης σε μια πατρίδα, καθώς και το αίσθημα προσκόλλησης σε άλλους πατριώτες πολίτες. Τα συναισθήματα προσκόλλησης μπορεί να συνδέονται περαιτέρω με παράγοντες όπως η φυλή ή η εθνικότητα , ο πολιτισμός, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις ή η ιστορία.

    Ο κομμουνισμός είναι μια πολιτική, κοινωνική και οικονομική ιδεολογία που υποστηρίζει την αντικατάσταση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και των οικονομιών που βασίζονται στο κέρδος με ένα αταξικό οικονομικό σύστημα, σύμφωνα με το οποίο τα μέσα παραγωγής - κτίρια, μηχανήματα, εργαλεία και εργασία - είναι κοινοτικά, με ιδιωτική ιδιοκτησία περιουσίας που είτε απαγορεύεται είτε περιορίζεται αυστηρά από το κράτος. Λόγω της αντίθεσής του τόσο στη δημοκρατία όσο και στον καπιταλισμό , ο κομμουνισμός θεωρείται από τους υποστηρικτές του ως ....μια προηγμένη μορφή σοσιαλισμού ……
    ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ….. Ή ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ή ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗΣ…. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ …. ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ … ΛΑΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ …..
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑ... ΥΠΕΡΟΧΟ !!!
    ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝ ...ΦΑΣΙΣΤΑ ...
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ.
    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΟΥ !!
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΜΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΞΕΡΕΙ Κ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟ'ΙΟΝΤΑ.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ !!!
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φασισμός σημαίνει ένωση και φασίστας είναι ο ενωτικός.
    Οι πρώτοι διδάξαντες ήταν οι σοσιαλιστές του Μουσολίνι, όπως και οι σοσιαλιστές του Χίτλερ για τον ναζισμό/ναζιστής.
    Άρα φασίστες και ναζιστές είναι οι αριστερόστροφοι και οι λοιπές δυνάμεις...
    Ανεξάρτητα από αυτά ο καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει και να πιστεύει ότι θέλει. Απαγορεύεται όμως να κάνει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.