Σελίδες

9 Ιουνίου 2024

Τους ανησυχεί η ΑΠΟΧΗ αλλά όχι η ΟΡΓΗ;

Πάλι τα ίδια θα ανοίξουν τα τηλεοπτικά πηγαδάκια ή τα πηγάδια της ανάλυσης και μπορεί να πουν: 
- φταίει ο καύσωνας;
- φταίει το δέλεαρ της δροσερής θάλασσας; 
- φταίει η αδιαφορία του νεοέλληνα να ασκήσει το καθήκον του απέναντι στην Δημοκρατία στην οποία όπως μας συνήθισαν να λένε δεν υπάρχουν αδιέξοδα; 
- φταίει τελικά ο Έλληνας και η Ελληνίδα που δεν βλέπει το συμφέρον του μέσα στην ΕΕ;
 
Μπορεί ουδείς εκ των ιθυνόντων να μην αναλάβει τας ευθύνας του; 
Πως ξεκινήσαμε πριν 12 χρόνια και πως μας κατάντησαν με τα μνημόνια, τις πανδημίες, τα μπλοκαρίσματα στο μετά.
 
Τόσα χρόνια πολλοί από το πολιτικό δυναμικό χαρακτήριζαν τους εαυτούς τους πρώτα Ευρωπαίους και μετά Έλληνες και είδαμε και ακούσαμε τόσα πολλά.
Η Ευρώπη των Λαών και τόσα άλλα που "σιχαθήκαμε" να ακούμε, ενώ κανονικά η Ευρώπη για την πολιτισμική Ελλάδα είναι θυγατέρα και αγαπητή κόρη γιατί την προικίσαμε με πολλά, αλλά η κόρη δεν φταίει, την στιγμή που οι γαμπροί της ξεπούλησαν την προίκα της;
τους ανησυχεί η ΑΠΟΧΗ αλλά όχι η ΟΡΓΗ; 
τι θα κάνουν για την ΟΡΓΗ και τα αδιέξοδα της καθημερινής επιβίωσης;
τι πρόκειται να φορτώσει ακόμα την καθημερινότητα μας πέραν των όσων μας ετοίμασαν ή μας ετοιμάζουν οι Βρυξέλλες πέραν των συνεπειών ενός μεγάλου πολέμου που ετοιμάζεται να αιματοκυλίσει τας Ευρώπας;
 
Εδώ τίποτε δεν τους νοιάζει, θα σκεπάσουν την αποχή, θα την μετατρέψουν σε καύσωνα και θα πάνε στα επόμενα με σκοπό να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.
Όμως θα τους ακολουθεί ένας αδιόρατος φόβος γιατί τόση αποχή;
Υπάρχει και ένα τελευταίο προς ανάλυση ...
Ολα τα κόμματα καλούσαν τον λαό να ψηφίσει για να εκδικηθεί την ΝΔ...τίποτε από αυτό δεν έγινε.
Ακόμη και αυτό σημαίνει πολλά ..τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους. 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.