Σελίδες

8 Ιουνίου 2024

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024. 12:30 μμ. Πάρκο ΧΑΝΘ. Πορεία Διαμαρτυρίας ενάντια στο Euro(Gay)Pride

Με ενθουσιασμό σας μεταφέρουμε την ευχάριστη είδηση που μόλις άρχισε να διαδίδεται στο διαδίκτυο.
 
Πρωτοβουλία από Ορθόδοξες οικογένειες:
 
ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΚΑΤΑ της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ της Οικογένειας.
 
Σάββατο 29/6/2024. 
Ώρα 12:30 μμ, Πάρκο ΧΑΝΘ
 
ΝΑΙ 
στη στήριξη της Παραδοσιακής Οικογένειας
στην Ελληνορθόδοξη παράδοση του γένους.
στο φυσιολογικό
στην αλήθεια και στο λογικό
 
ΟΧΙ
στην καταστροφή της οικογένειας
στον μηδενισμό της Ελλάδος
στο παρά φύσιν αμάρτημα
στο ψέμα και στο παράλογο
 
Να δώσουμε όλοι το παρόν.
 
Δίνουμε το παρόν και συμμετέχουμε ενωμένοι στην πορεία διαμαρτυρίας για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.
 
 
 
Σχόλιο (ομάδος Εκπαιδευτικών Ο Παιδαγωγός):
 
ΕΥΓΕ στις Ορθόδοξες οικογένειες που πήραν την πρωτοβουλία!
 
Σε περίπτωση απαγόρευσης από την ΕΛ.ΑΣ., κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται εκείνη τη μέρα με τις οικογένειές τους στους δρόμους της πόλης τους για να εκδηλώσουν ειρηνικά την διαφωνία τους με όσα βλέπουν να γίνονται.
 
 
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση: 
 
Χριστός Ανέστη!
 
Χαίρεται, σας ανακοινώνουμε και σας καλούμε στην ανοιχτή πορεία διαμαρτυρίας κατά του europride 2024 που τα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.
 
Η πρωτοβουλία αυτή είναι ξεκάθαρα αυτεξούσια, δεν υπάρχει κανένα κόμμα και κανένα σωματείο που να εμπλέκονται και ούτε παρατάξεις όπως (ΓΟΧ) και αιρέσεις. Είμαστε απλοί πολίτες της Θεσσαλονίκης και καλούμε τον συνειδητοποιημένο Ελληνικό λαό προς αντίδραση και διαμαρτυρία κατά αυτής της επαίσχυντης παρέλασης του Αίσχους.  
 
Στις 29 Ιουνίου 2024 από 12:30 μ.μ θα γίνει η πορεία διαμαρτυρίας Θεού θέλοντος, θα ξεκινήσει η συγκέντρωση στις 13:00 μ.μ. στο πάρκο της ΧΑΝΘ (εκεί θα μαζευτούμε). Θα κατευθυνθεί προς την Τσιμισκή και μέσω της Βενιζέλου θα συνεχίσουμε στη παραλιακή οδό μέχρι τον λευκό Πύργο με εντολή από την αστυνομία και εκεί θα λήξει με λίγα λόγια και προσευχή. 
 
Θα πάρουμε το λάβαρο της Ορθοδοξίας, της Αγίες Εικόνες, τον Τίμιο Σταυρό, την Ελληνική Σημαία μας και θα κάνουμε πριν από την παρέλαση του Αίσχους μια λιτανεία, πορεία διαμαρτυρίας όπως έκαναν και οι Σέρβοι αδελφοί μας. 
 
Τα πανό και συνθήματα είναι ευπρόσδεκτα (χωρίς ύβρεις). Ώς συνειδητοποιημένοι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί αντιδρούμε ειρηνικά, χωρίς βία και ύβρεις για να ευλογήσει και ο Θεός, η Παναγία και ο Άγιος Δημήτριος την κίνησή μας. 
 
Να εύχεστε όλοι λοιπόν να γλυτώσουμε από την σίγουρη οργή και εγκατάλειψη του Θεού αν δεν αντιδράσουμε, ας κάνουμε το ανθρώπινο, ας δώσουμε το μήνυμα ότι αυτή η διαστροφή που θέλουν με την βία να μας επιβάλλουν ειδικά στα παιδιά μας, δεν την αποδεχόμαστε και είναι η καταστροφή της οικογένειας, του ήθους και της παράδοσης του γένους μας. Προσβάλει όλον τον άνθρωπο ως ΟΝ που είναι κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση Θεού. 
 
Σας ευχαριστούμε. 
Ο Θεός μαζί μας! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.