Σελίδες

5 Μαρτίου 2024

ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ MILOS CLUB

Ήταν μια υπέροχη βραδιά την περασμένη Κυριακή 3/3 στο Milos Club στο Αιγάλεω και παρ' όλα τα πολλά τεχνικά προβλήματα, δόξα τω Θεώ εδώ είναι βιντεοσκοπημένη όλη η ομιλία που έκανα, από την οποία λείπουν απλώς ελάχιστα λεπτά ενδιάμεσα επειδή έκλεινε η κάμερα.  
 
Φυσικά μίλησα περί παντός επιστητού, για τα κυρίαρχα αφηγήματα αυτής της εποχής, τις ψυχολογικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα για να επιβληθούν αυτά, σε τι κόσμο και νοοτροπία σκοπεύουν να μας οδηγήσουν και ποιες είναι οι δικές μας αντιλήψεις για τη διαχείριση των καταστάσεων που βιώνουμε.
 
Και πάλι να ευχαριστήσω την Ομάδα "Ελεύθεροι Πολίτες" για τη διοργάνωση, το club Milos για τη φιλοξενία και τους φίλους και τις φίλες που ειδωθήκαμε από κοντά. 
 
Οι Σύνδεσμοι της ομιλίας:
Η Ομιλία στο Youtube: https://youtu.be/ZaJjKKMog4Y 
Η Ομιλία στο Rumble: https://rumble.com/v4hbyzr–milos-club-33.html 
 
Η Ομιλία για απ’ευθείας κατέβασμα: https://odysee.com/$/download/omilia-milos-club-3-3-2024/c9dd7eff40deb717f42eda14b4a4daedb8478219 
 
Άγγελος Καραγεώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.