Σελίδες

8 Φεβρουαρίου 2024

Πολιτισμική Αντικατάσταση: Γιατί η Μεταναστευτική Κρίση είναι σκόπιμα κατασκευασμένη

Μετάφραση: Απολλόδωρος 
25 Ιανουαρίου 2024 | Brandon Smith | Διαβάστε το εδώ
Ο Brandon Smith με το άρθρο του, πέρα απο την ασύλληπτη υποκρισία των πολιτικών, μηδενός χρώματος εξαιρουμένου, που πεισματικά αρνούνται να φιλοξενήσουν έστω και έναν (1) “κατατρεγμένο πρόσφυγα” στις οικίες τους ενώ πλημμυρίζουν την Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική με μυριάδες τριτοκοσμικών νέων σε στρατεύσιμη ηλικία, παρέχει και κάποια άλλη οπτική για ένα πιθανότατο δυστοπικό μέλλον. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία - Στοιχεία της ίδιας της κυβέρνησής μας ενθαρρύνουν σκόπιμα την επιτάχυνση της παράνομης μετανάστευσης μέσω των νότιων συνόρων και σαμποτάρουν ενεργά κάθε προσπάθεια να σταματήσει η τρέλα. Υπάρχουν δύο ερωτήματα που πρέπει να θέσουμε: Γιατί το κάνουν αυτό; Και, τι μπορεί να γίνει για να τους σταματήσουμε;
 
Σε μια κίνηση που νομίζω ότι διαψεύδει κάθε ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση Biden επιθυμεί ασφαλή σύνορα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αμφισβήτησε πρόσφατα τις προσπάθειες του Τέξας να εγκαταστήσει συνοριακή περίφραξη και συρματόπλεγμα για να αποτρέψει τη μαζική εισροή αλλοδαπών που εισβάλλουν στις ΗΠΑ. Αυτό συμβαίνει μετά από διάφορα περιστατικά στα οποία καταδικασμένοι εγκληματίες και τρομοκράτες έχουν εντοπιστεί μεταξύ ομάδων μεταναστών. Τα μέτρα έπιαναν τόπο, οπότε προφανώς ο Μπάιντεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει.
 
Με το μέρος του Biden τάχθηκε και η πλειοψηφία του Ανώτατου Δικαστηρίου, αναγκάζοντας τον κυβερνήτη του Τέξας Greg Abbott να κηρύξει την κατάσταση εισβολή που απειλεί την ασφάλεια της πολιτείας του και της Αμερικής γενικότερα. Η σύγκρουση οδηγεί σε αναμέτρηση μεταξύ ομοσπονδιακών υπηρεσιών και του Τέξας. Θα έλεγα ότι είναι μια αναμέτρηση που ΠΡΕΠΕΙ να συμβεί, όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.
 
Η εκδίωξη ανεπιθύμητων ή καταστροφικών ομάδων ανθρώπων αποτελεί μέτρο έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιείται από τους πολιτισμούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι πολιτισμοί που δεν προστατεύουν τις δικές τους πύλες καταλήγουν να διαγράφονται ή να απορροφώνται από έναν εντελώς διαφορετικό πληθυσμό που μπορεί να μην έχει τις ίδιες αξίες και αρχές. Η πλειονότητα των εθνών στον πλανήτη σήμερα έχει αυστηρούς κανόνες μετανάστευσης, ωστόσο, η Αμερική και ελάχιστες χώρες της ΕΕ είναι οι μόνες περιοχές που δέχονται επιθέσεις επειδή θέλουν να περιορίσουν τη ροή των λαθρομεταναστών.
 
Γιατί συμβαίνει αυτό;
 
Η προπαγάνδα των ανοιχτών συνόρων που είναι κοινή στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και στις ταινίες του Χόλιγουντ είναι μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας του κατεστημένου που είναι ενεργή εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, αλλά επιταχύνεται από το 2021. Ειδικότερα, η κυβέρνηση Biden επέβλεψε τη μεγαλύτερη αύξηση της παράνομης μετανάστευσης στην ιστορία των ΗΠΑ, με πάνω από 300.000 παραβιάσεις των συνόρων μόνο τον Δεκέμβριο (που γνωρίζουμε). Για να το θέσουμε σε μια προοπτική, αυτό ισοδυναμεί με το μέγεθος μιας πόλης του Pittsburgh που περνάει τα σύνορα των ΗΠΑ και απαιτεί πρόνοια, επιδοτήσεις, στέγαση, θέσεις εργασίας, δωρεάν φαγητό κ.λπ. κάθε μήνα.
 
Αυτό δεν είναι βιώσιμο και το κατεστημένο το γνωρίζει. Στην πραγματικότητα, ο Biden προσπαθεί ενεργά να κρύψει την κρίση από το βλέμμα του αμερικανικού λαού εδώ και χρόνια, αρνούμενος ότι υπάρχει οποιαδήποτε απειλή και ισχυριζόμενος ότι τα σύνορα είναι σήμερα πιο άκαμπτα από ποτέ άλλοτε. Όποιος αμφισβητεί την εγκυρότητα αυτού του ισχυρισμού κατηγορείται αμέσως για ρατσισμό, λευκή υπεροχή και θεωρία συνωμοσίας. 
 
Οι παραμεθόριες πολιτείες έχουν εξοργιστεί τόσο πολύ με τις αριστερές αρνήσεις που άρχισαν να μεταφέρουν χιλιάδες μετανάστες με λεωφορεία σε μπλε "άσυλες πόλεις" όπως η Νέα Υόρκη, η Ουάσινγκτον και το Σικάγο. Το αποτέλεσμα ήταν μια καταστροφή για τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας και την τοπική οικονομία τους. Ακόμη και οι προοδευτικοί ψηφοφόροι σε αυτές τις περιοχές είναι εξοργισμένοι από την πλημμύρα μεταναστών στις γειτονιές τους.
 
Τα σχολεία στη Νέα Υόρκη αδειάζουν και κλείνουν για να δημιουργηθεί χώρος για τη στέγαση των μεταναστών. Τα καταφύγια αστέγων στην Ουάσινγκτον έχουν κατακλυστεί από μετανάστες που ζητιανεύουν για ελεημοσύνη και οι άστεγοι πολίτες είχαν πολύ λιγότερο φαγητό κατά τη διάρκεια των εορτών επειδή οι λαθρομετανάστες το έφαγαν όλο. Το αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγο μετατρέπεται σε καταφύγιο μεταναστών και η πόλη προσπαθεί να εμποδίσει τα μέσα ενημέρωσης να καταγράψουν την κατάσταση.
 
Οι δημοκρατικοί δήμαρχοι αποκαλούν τελικά το γεγονός ως εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης- είναι αστείο το γεγονός ότι αρνούνταν να παραδεχτούν το πρόβλημα μέχρι να επηρεαστούν άμεσα από αυτό. Φυσικά, κατηγορούν τους συντηρητικούς κυβερνήτες αντί για τις δικές τους πολιτικές ασύλου στις πόλεις. Με άλλα λόγια, οι Δημοκρατικοί είναι αγανακτισμένοι επειδή αναγκάζονται από τις κόκκινες πολιτείες να υποστούν τις συνέπειες των διεστραμμένων ιδεωδών τους. Οι αριστεροί έχουν έναν κανόνα: Ποτέ δεν παραδέχονται όταν κάνουν λάθος, ακόμη και αν αυτό σημαίνει αυτοκαταστροφή.
 
Και παρόλο που οι χαμηλόβαθμοι προοδευτικοί πολιτικοί γίνονται ανόητοι με τη συνεχή υπεράσπιση του καθεστώτος των δομών ασύλου, υπάρχει το μεγαλύτερο ζήτημα της τεχνητής κρίσης. Γιατί οι ελίτ του κατεστημένου και η κυβέρνηση Biden λένε ψέματα παρά τον ξεκάθαρο και υπαρκτό κίνδυνο; Και γιατί θεωρείται ιδιαίτερα λάθος για τις δυτικές χώρες να υπερασπίζονται τα σύνορά τους;
 
Ίσως επειδή ορισμένες ομάδες ανθρώπων μέσα στα κέντρα εξουσίας επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από τη συνεχιζόμενη εισβολή μεταναστών.
 
Όλοι έχουμε ακούσει για τη στρατηγική Cloward-Piven μέχρι τώρα, και δεν είναι και τόσο δύσκολο να την καταλάβουμε: Δημιουργήστε κοινωνική αποσταθεροποίηση χρησιμοποιώντας τους μετανάστες ως όπλο. Αλλά εδώ συμβαίνουν πολύ περισσότερα απ' ό,τι φαίνεται με το μάτι. Η στρατηγική Cloward-Piven είναι σχεδόν υπερβολικά απλοϊκή εξήγηση- δεν προσδιορίζει πραγματικά την ευρύτερη εικόνα. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους αυτή η στρατηγική θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα στον αυταρχισμό στις ΗΠΑ. Ας εξετάσουμε αυτά τα σενάρια για να κατανοήσουμε καλύτερα γιατί...
 
Επιχείρηση Garden Plot και Στρατιωτικός Νόμος
 
Το 1968 το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης, συνέταξε ένα σχέδιο πολιτικής αναταραχής με την ονομασία "Επιχείρηση Garden Plot", το οποίο περιέγραφε αυτό που ήταν ουσιαστικά μια απάντηση του στρατιωτικού νόμου σε μεγάλης κλίμακας κοινωνική κατάρρευση. Ένας από τους κύριους παράγοντες που αναφέρονταν στο σχέδιο ως αφορμή για την επιβολή στρατιωτικού νόμου ήταν η ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση μειονοτήτων στις ΗΠΑ, καθώς και οι εξεγέρσεις των μειονοτήτων λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας.
 
Το Garden Plot έχει διατάξεις που έχουν σχεδιαστεί για την εγκατάσταση μιας μακροχρόνιας εγχώριας στρατιωτικής παρουσίας στις ΗΠΑ, εάν κριθεί απαραίτητο, και συνδέθηκε ακόμη και με προγράμματα όπως το REX 84, το οποίο σχεδίαζε την εγκατάσταση "στρατοπέδων FEMA" ή εγκαταστάσεων κράτησης που προορίζονταν για την κράτηση μεγάλου αριθμού προσφύγων κατά τη διάρκεια μιας μαζικής μεταναστευτικής κρίσης. Τα προγράμματα αυτά αποκαλύφθηκαν τυχαία κατά τη διάρκεια των ακροάσεων του Ιράν/Contra το 1987 και κρατήθηκαν μυστικά από την πλειοψηφία των αντιπροσώπων στο Κογκρέσο.
 
Με άλλα λόγια, οι πολιτικές ελίτ σχεδίασαν ένα σύνολο επιχειρήσεων για την ταχεία επιβολή στρατιωτικού νόμου σε περίπτωση μεταναστευτικής καταστροφής. Αλλά αυτά τα μέτρα προορίζονταν για την επίλυση της κρίσης; Ή μήπως είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν την κρίση ως δικαιολογία για να βάλουν μπότες στο έδαφος των ΗΠΑ και να τερματίσουν οριστικά τις όποιες συνταγματικές προστασίες μας έχουν απομείνει; Δηλαδή, μπορεί κάλλιστα να είναι το σχέδιο του κατεστημένου να κρατήσει τα σύνορα ανοιχτά μέχρι οι λαθρομετανάστες να κατακλύσουν το σύστημα και το κοινό να είναι πρόθυμο να αποδεχτεί τον στρατιωτικό νόμο.
 
Η Αμνηστία και η Δημιουργία ενός Στρατού Παράνομων Μεταναστών
 
Οι Δημοκρατικοί έχουν προωθήσει πολλαπλά νομοσχέδια, συμπεριλαμβανομένης της νομοθεσίας του 2022 που θα δίνει στους παράνομους μετανάστες τη δυνατότητα να υπηρετήσουν στον αμερικανικό στρατό και να αποκτήσουν την υπηκοότητα ως ανταμοιβή. Οι αντιπρόσωποι αναφέρουν το αυξανόμενο έλλειμμα στις προσλήψεις στρατιωτών ως αιτιολογία για την πολιτική αυτή (ένα έλλειμμα που δημιούργησαν αφού επέτρεψαν την αφυπνιστική λατρεία στο πρόγραμμα σπουδών των ενόπλων δυνάμεων).
 
Το έχω αναφέρει αυτό σε προηγούμενα άρθρα και συνεχίζω να πιστεύω ότι ένας από τους κύριους σκοπούς του κατεστημένου να αφήσει τα σύνορα ανοιχτά και να δελεάσει τους λαθρομετανάστες να εισέλθουν είναι η δημιουργία ενός στρατού μεταναστών- μια κατάσταση στην οποία εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα μπορούν να αποκτήσουν εύκολα την υπηκοότητα με αντάλλαγμα την παροχή υπηρεσιών. Πιστεύω επίσης ότι αυτός ο μεταναστευτικός στρατός θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του αμερικανικού κοινού (των πραγματικών πολιτών) για την επιβολή μέτρων στρατιωτικού νόμου μετά από μια εθνική καταστροφή.
 
Κοιτάξτε το με αυτόν τον τρόπο: Με τον σημερινό στρατό περίπου 70% συντηρητικό και ανεξάρτητο, είναι πολύ λιγότερο πιθανό ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα ακολουθήσουν εντολές για την υποταγή του πληθυσμού, ειδικά στο όνομα ενός όλο και πιο αντιδημοφιλούς αριστερού/παγκοσμιοποιητή προέδρου όπως ο Joe Biden. Είναι πολύ πιο εύκολο για τις ελίτ να χρησιμοποιούν ξένους χωρίς εγγενή σεβασμό για την αμερικανική κουλτούρα ή τον αμερικανικό λαό ως δύναμη καταστολής.
 
Θεωρία πολιτισμικής αντικατάστασης
 
Η "Θεωρία της Αντικατάστασης" συχνά δυσφημίζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως ρατσιστική συνωμοσία που υποστηρίζεται από λευκούς ανθρώπους που "φοβούνται να χάσουν την εξουσία". Αυτό είναι ανόητο για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι αν οι "λευκοί άνθρωποι" ήταν ένας μονόλιθος και είχαμε όλη τη δύναμη, τότε απλά θα σβήναμε κάθε απειλή για αυτή την εξουσία και θα κλειδώναμε τα σύνορά μας. Δεν θα μπορούσε κανείς να κάνει τίποτα για να μας σταματήσει.
 
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει λευκός μονόλιθος, δεν υπάρχει πατριαρχία και δεν υπάρχει συστημικός ρατσισμός. Κάποιοι αριστεροί ακτιβιστές φωνάζουν για μαζική μετανάστευση για να αντικαταστήσουν τους λευκούς στις ΗΠΑ και την Ευρώπη; Απολύτως. Το αποκαλούν "αποαποικιοποίηση". Είναι αυτός ο πραγματικός σκοπός της μαζικής μετανάστευσης; Πιθανώς όχι.
 
Η αντικατάσταση που συντελείται δεν αφορά τόσο την αντικατάσταση των λευκών ανθρώπων όσο την αντικατάσταση της δυτικής κουλτούρας. Ο στόχος, πιστεύω, είναι να ανοίξουν οι πύλες σε ξένα στοιχεία, επειδή τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από πιο σοσιαλιστικά συστήματα που δεν έχουν καμία κατανόηση της ατομικής ελευθερίας. Με αυτόν τον τρόπο, το κατεστημένο μπορεί να αποδυναμώσει την αμερικανική κουλτούρα της ανεξαρτησίας και να χρησιμοποιήσει την τυραννία της πλειοψηφίας (δημοκρατία) για να διαγράψει τις αξίες και τις αρχές μας για πάντα.
 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα ακούσετε τον Biden και τους ομοϊδεάτες του να διαλαλούν συνεχώς για τη "δημοκρατία" και την "υπεράσπιση της δημοκρατίας" και τη συντηρητική "απειλή για τη δημοκρατία". Αυτή είναι μια πολύ σκόπιμη ορολογία. Όταν λένε "δημοκρατία", μιλούν για την κυριαρχία του όχλου- την τυραννία της πλειοψηφίας. Μιλάνε για κολεκτιβισμό, σοσιαλισμό και τελικά αυταρχισμό για "το καλό του γενικότερου συμφέροντος".
 
Οι μετανάστες χρησιμοποιούνται για τη σταδιακή κατάργηση των πυλώνων του δυτικού πολιτισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σύνορα πρέπει να διασφαλιστούν τώρα και οι λαθρομετανάστες πρέπει να εκδιωχθούν γρήγορα από τη χώρα. Όχι στρατιωτικός νόμος, όχι κέντρα κράτησης FEMA, όχι αμνηστία, όχι άσυλο, όχι πρόνοια και όχι επιδοτήσεις. Πρέπει απλώς να απομακρυνθούν και να σταλούν πίσω από εκεί που ήρθαν και αν επιστρέψουν παράνομα πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά.
 
Για να συμβεί αυτό, φαίνεται ότι οι νότιες πολιτείες θα πρέπει να επιβάλουν την ασφάλεια των συνόρων τους. Αλλά πώς θα γίνει αυτό χωρίς ομοσπονδιακή παρέμβαση; Το αμερικανικό κοινό θα πρέπει να παρέμβει και να βοηθήσει πολιτείες όπως το Τέξας. Το κίνημα θα πρέπει να είναι τόσο συντριπτικό ώστε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να φοβάται να παρέμβει.
 
Η μορφή αυτής της δράσης για την ασφάλεια των συνόρων θα απαιτήσει δοκιμές και λάθη, αλλά όσο το Τέξας είναι πρόθυμο να συνεχίσει να συλλαμβάνει παράνομους και να τους στέλνει έξω από τη χώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απόσπασμα αποσπασμένων Αμερικανών που θα βοηθούν στην επιτήρηση των συνόρων και στη σύλληψη ανθρώπων που προσπαθούν να περάσουν. Μπορεί επίσης να υπάρξει ανάγκη για ανθρώπους που θα υπερασπίζονται τα συνοριακά τείχη και τους φράχτες από το ομοσπονδιακό σαμποτάζ.
 
Κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι αυτό συνιστά παραβίαση, περιφρόνηση των ομοσπονδιακών αρχών, και θα έλεγα ότι ναι, είναι, και αυτό είναι καλό. Η κυβέρνηση Biden παραλείπει το καθήκον της να κρατήσει τη χώρα ασφαλή από την ξένη εισβολή. Το να μην κάνει τίποτα και να αφήνει τα σύνορα ανυπεράσπιστα από τη μαζική μετανάστευση δεν διαφέρει από την άρνηση υπεράσπισης των συνόρων από έναν ξένο στρατό.
 
Αν επιτραπεί να συνεχιστεί η τρέχουσα τάση, θα δημιουργηθεί το σκηνικό για μια σειρά από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που θα αξιοποιηθούν για να δώσουν στις ελίτ τη δικαιολογία να διαγράψουν τις όποιες συνταγματικές προστασίες μας έχουν απομείνει. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Ήρθε η ώρα να το τερματίσουμε.
 
Δικτυογραφία:
Cultural Replacement: Why The Immigration Crisis Is Being Deliberately Engineered - Alt-Market.us

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΑΤΩΝ ΦΛΩΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΥΛΛΑΝΕ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ Κ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΠΑΣ Κ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ .
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.