Σελίδες

22 Φεβρουαρίου 2024

Η Ευρώπη χάνει τη χριστιανική της ταυτότητα: Στο Όσλο προσηλυτίζουν πολίτες στο Ισλάμ! Το πνευματικό κενό έρχονται να καλύψουν άλλες θρησκείες...

Στον κεντρικότερο πεζόδρομο του Όσλο χθες.
Το stand γράφει:
«Κάλεσμα στο Ισλάμ· η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στον πλανήτη».
Ενώ μέσα στην τέντα η ερώτηση: «Είσαι δημιουργημένος από το τίποτε;».
 
Οι προαγωγοί του Ισλάμ στη Σκανδιναβία έχουν μελετήσει τη χριστιανική κοσμολογία και προσαρμόζονται αναλόγως, σε μια χώρα που από γη των Βίκινγκ έγινε Ορθόδοξη χριστιανική το 1000 μΧ, το 1204 μΧ Καθολική, το 1517 μΧ Λουθηρανική, εξελίχθηκε σε état laïc τα τελευταία 20 χρόνια, και τώρα δοκιμάζει ναρκωμένη τις θανατηφόρους ατραπούς του μέλλοντός της…
 
Στον κεντρικότερο πεζόδρομο του Όσλο χθες. Το stand γράφει:
«Κάλεσμα στο Ισλάμ· η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στον πλανήτη».
Ενώ μέσα στην τέντα η ερώτηση: «Είσαι δημιουργημένος από το τίποτε;».
Οι προαγωγοί του Ισλάμ στη Σκανδιναβία έχουν μελετήσει τη χριστιανική… pic.twitter.com/yjh3oyWIyr
— Panagiotis G. Pavlos (@PGPavlos) February 18, 2024
 
Τη στιγμή που η αντικατάσταση του πληθυσμού της Ευρώπης από ισλαμιστές Ασιάτες και Αφρικανούς προχωράει με σταθερά βήματα, σε κεντρικό πεζόδρομο της σκανδιναβικής πόλης, ισλαμιστές έχουν στήσει περίπτερο, στο οποίο καλούν τον κόσμο να ασπαστεί το Ισλάμ.
 
Προφανώς, βασίζονται στο χαλαρό δεσμό των πολιτών με τη θρησκεία αλλά και στη φιλομεταναστευτική νοοτροπία που έχει αναπτυχθεί στη χώρα, σε μια αναζήτηση εθελοντών προσαρμοσμένων στο δυστοπικό μέλλον.
 
Με πληροφορίες απο το meaculpa.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο Ιησούς, πριν αναληφθεί στους ουρανούς, στην τελευταία συνάντηση με τον όμιλο των μαθητών απευθυνόμενος σε αυτούς τους αποστέλλει στα έθνη να μαθητεύσουν, δηλαδή να κηρύξουν το λόγο Του και να βαπτίζουν στο όνομά Του όσους Τον αποδέχονται, όσους Τον πιστεύουν.

    Τους αποστέλλει χωρίς πολλά υλικά εφόδια, χωρίς δυνατότητες υποστήριξης, χωρίς κάποιους να προετοιμάζουν το έδαφος. Αυτό που τους προσφέρει είναι μία προτροπή και μία υπόσχεση: «ἰδοῦ ἐγὼ μεθ’ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.