Σελίδες

8 Φεβρουαρίου 2024

Αθεράπευτη παράνοια

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης
 
Διαβάζουμε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέδωσε καταδικαστικό ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, που εγκρίθηκε με 330 ψήφους υπέρ, 254 κατά και 26 αποχές και στο οποίο οι ευρωβουλευτές εκφράζουν «σημαντικές ανησυχίες για πολύ σοβαρές απειλές κατά της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του Τύπου».  
 
Όχι ότι έχουν άδικο, όμως το τρελό και παράδοξο είναι ότι αυτοί που κόπτονται για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα, σχεδιάζουν να επιβάλλουν κυρώσεις στον διάσημο Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson, διότι λέει -άκουσον άκουσον- πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin, όπως δήλωσαν στο Newsweek νυν και πρώην ευρωβουλευτές. 
 
Λες και δεν είναι δουλειά και δικαίωμα του κάθε δημοσιογράφου, να παίρνει συνεντεύξεις από όποιον και όποτε του γουστάρει, χωρίς να απολογείται και χωρίς να δίνει λογαριασμό. 
 
Τελικά αναμφισβήτητα ζούμε στον αιώνα του παραλόγου, της παραφροσύνης, των αποστεωμένων εγκεφάλων όπου το πίτουρο θεωρείται βασικό συστατικό του μυαλού. 
 
Στον αιώνα που αρρωστημένα μυαλά αποφασίζουν και καθορίζουν κατά το δοκούν τι είναι αρεστό και τι όχι σ αυτά και γιατί όλοι πρέπει να ενεργούν με βάση την τρέλα του μυαλού τους. 
 
Μήπως είναι καιρός να απαλλαγεί η Ευρώπη από τους καρεκλοκένταυρους ραμολί και να ξαναγυρίσουμε στο πριν της ΕΕ καθεστώς, που κάθε κράτος να αποφασίζει για την τύχη του με βάση την ιστορία του, τα ήθη και τα έθιμά του;;;;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.