Σελίδες

8 Φεβρουαρίου 2024

Εζυγίσθης, εμετρήθης και απορρίπτεσαι!

Κύριοι βουλευταί της Βουλής των Ελλήνων, ας γνωρίζετε ότι: 
 
όλοι εμείς οι γνήσιοι Χριστιανοί και γνήσιοι Έλληνες κατά την εισαγωγή προς ψήφιση του Νομοσχεδίου για την θέσπιση γάμου μεταξύ δύο ομοφυλόφιλων ατόμων, ισοτίμου προς αυτόν που συνάπτεται από έναν άνδρα και μία γυναίκα, δηλαδή από ένα ετερόφυλο ζευγάρι σύμφωνα με την κοινή ανθρώπινη Φύση, τη Θρησκεία μας και τον διαχρονικό μας Πολιτισμό, θα σας ζυγίσουμε και θα σας μετρήσουμε, έναν προς έναν.
 
Και όσοι συνταχθείτε με την πιο ζοφώδη ατζέντα της Νέας Τάξης, (υποστηρικτική και της ατζέντας αποπληθυσμού του πλανήτη μας, ώστε να τον νέμονται ελάχιστοι), είτε ψηφίζοντας «ναι» είτε εσείς οι πιο πονηρούληδες απέχοντας, θα σας καταγράψουμε στη συνείδηση μας και στις δέλτους της Ιστορίας μας ως πιόνια ξένων δυνάμεων, αλλότριων προς το Έθνος μας. Διότι αυτή είναι η ατζέντα της διάλυσης κάθε συνοχής του κοινωνικού μας ιστού, των θρησκευτικών μας Αρχών και των διαχρονικών μας Παραδόσεων, που δημιουργούν τα άγραφα αλλά και απαράγραπτα ήθη μας. 
 
Θα τολμούσατε να αλλάξετε έστω και ένα «και» από τον νόμο της Σαρία, αν είχατε να κάνετε με μία αμιγώς μουσουλμανική κοινωνία, προβάλλοντας ως επιχείρημα αυτά τα παραληρήματα περί δικαιωματισμού και συμπεριληπτικής κοινωνίας; Ασφαλώς όχι. Όμως ήρθε ή ώρα να βάλουμε ένα τέρμα στο συνειδησιακό μασάζ περί ανοχής στην διαφορετικότητα που μας έχετε κάνει χρόνια τώρα. Γιατί τώρα έχουμε να διαλέξουμε: Χριστός ή το «βδέλυγμα ερημώσεως» της κοινωνίας μας. 
 
Αυτό το ανοσιούργημα εναντίον μας δεν θα το αφήσουμε και έμπρακτα αναπάντητο. Θα υφίστασθε όσο ζούμε την περιφρόνηση μας ως αήθη πολιτικά αποβράσματα, που πουλήσατε τα Ιερά και τα Όσια μας χάριν ενός προσωρινού οφέλους. Της βουλευτικής σας καρέκλας και των προνομίων που σας παρέχει. Για πόσο νομίζετε; Στοιχηματίζουμε ότι δεν θα κατέχετε αυτήν την καρέκλα για πολύ ακόμα. 
 
Κι αν τότε, ή όποτε, ζητήσετε την ψήφο μας, θα είστε πλέον γερά «μαρκαρισμένοι» ως εχθροί της υγιούς κοινωνίας μας ως Ελλήνων και ως Χριστιανών. Και συνεπώς ολοκλήρου του Έθνους μας διαχρονικά, εφ’ όσον υποσκάψατε τα θεμέλια στα οποία στηρίζεται η ύπαρξη του και η συνέχεια της παρουσίας του μέσα στην Ιστορία. 
 
Θα είναι μάταιη κάθε προσπάθεια σας να υφαρπάξετε την ψήφο μας, αυτών που έχουμε νουν και καρδιά για τον Χριστό και την Ελλάδα. Έχουμε επίγνωση ότι εμείς, η μάννα και ο πατέρας που γράφουμε αυτά τα ολίγα, είμαστε η φωνή όλων τους. Γι’ αυτό μιλάμε με τόση βεβαιότητα. 
 
Έτσι, λοιπόν, που τη Ζωή η οποία πάνσοφα σας δημιούργησε ως άνδρα και γυναίκα, φυσικούς γεννήτορες νέων ανδρών και γυναικών, την διαγράψατε με μια μονοκοντυλιά, με μία λέξη, εκείνο το βράδυ της ψηφοφορίας, ρημάξατε για πάντα και τη δική σας χαμερπή ζωούλα. Σε αυτήν, αλλά και στην άλλη όχθη του «Αχέροντα». 
 
Εκτός αν ποτέ, ανωθρώσκοντες, ψελλίσετε: «μνησθητί μου εν τη Βασιλεία σου, Κύριε των Δυνάμεων»
 
Ένας Έλλην πατέρας και μία Ελληνίδα μάννα. 
 
Υ.Γ. α. Θα πρέπει όλοι μας αυτές τις μέρες να είμαστε σε συνεχή προσευχή, ει δυνατόν και νηστεία, με αποκορύφωμα την Τετάρτη, 14/2/2024, παραμονή της ημέρας που το νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς ψήφιση. 
 
Υπάρχει πανελλήνιο κάλεσμα για προσευχή και νηστεία την ημέρα αυτή. Δεν γνωρίζουμε ποιος πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει, αλλά είναι πολύ εύστοχη. Επί πλέον, να πιστεύουμε δυνατά ότι αργά ή γρήγορα όλα θα καταρρεύσουν με γδούπο. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ τα εκ των πονηρών και μισανθρώπων προερχόμενα. 
 
β. Θα πάρει άλλη δυναμική αυτό το κείμενο, αν διαδοθεί σε πολλές πλατφόρμες και ιστολόγια ή σελίδες. Ανεβάστε το όσοι αγαπάτε την πατρίδα μας. 
 
Κι αν θέλουν οι διοργανωτές ή κάποιος από τους μετέχοντες στα συλλαλητήρια της Κυριακής 11/2/’24 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ας το αναγνώσει στην εξέδρα. Όλοι στα συλλαλητήρια! Διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη του Έθνους μας! Οι γράφοντες δυστυχώς δεν μπορούν, λόγω μεγάλης απόστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.