Σελίδες

16 Φεβρουαρίου 2024

ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ…

«ΘΕΛΕΙ η ιερόδουλος να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» μας υπενθυμίζει ο σοφός λαός και όντως χθες είδαμε την χαρά να ξεχειλίζει στα πρόσωπα των αρχόντων του καθημαγμένου τόπου μας, πηγαίνοντας μάλιστα αμέσως από την ψήφιση του νομοσχεδίου σε wine bar για να γιορτάσουν την επιτυχία τους και την υπαρξιακή δικαίωσή τους κατά το και πάλιν λαϊκο γνωμικό «όμοιος τω ομοίω και η κοπριά στα λάχανα». Ακόμη και γνωστοί ομοφυλόφιλοι της γειτονιάς δεν χάρηκαν τόσο και ενόσω βέβαια εκείνη την ώρα χιλιάδες αγρότες ξαπαγιάζανε σε δρόμους στον αγώνα τους για τα αυτονόητα. 
 
Στην αντίπερα όχθη κάποιοι Επίσκοποι και κληρικοί, πρόσωπα σκυθρωπά και καταθλιμμένα, οι πριν νεροκουβαλητές του Καίσαρα από ντίλερ των εμβολίων έως και βασιλικότεροι του βασιλέως στην υγειονομική τάξη εντός των Εκκλησιών. Ο προσωπικός τους μύθος πως πρέπει πάσα αρχιερατική εντολή τους να τηρείται μετά ευλαβείας και όλοι να τους υπακούουν καταρρίφθηκε και ο ηγαπημένος τους Καίσαρας τους πλήρωσε με το νόμισμά που τους άξιζε, λαμβάνοντας πανηγυρικά και την υπαρξιακή τους απόρριψη. 
 
Μα και ο Χριστός από τα ουράνια τους ορφάνεψε από την χάρη Του και ως φαντάσματα θλιβερά περιφέρονται πλέον άψυχοι ακούγοντας βασανιστικά το του Κυρίου «ιδού αφίεται ο οίκος υμών έρημος»(Λουκ.ιγ΄35) 
 
Και ενώ σήμερα εορτάζει ο Άγιος Πάμφιλος ο οποίος «Φιλήσας Χριστοῦ, τὰ θεῖα θελήματα»….εκείνοι με το να φιλούσανε παθιασμένα την εξουσία λάβανε και την ανάλογη πληρωμή τους. 
 
Κρίμα μόνο στα καημένα παιδάκια που θα πέσουν στα χέρια των ΛΟΑΤΚΙ,για τα οποία θα δώσουμε λόγο στον Θεό. 
 
-πατήρ Εμμανουήλ-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.