Σελίδες

15 Φεβρουαρίου 2024

«Αυτούς που οι θεοί θα καταστρέψουν, πρώτα τους τρελλαίνουν»

Γράφει ο leohohmann
 
Ζούμε σε μια κοινωνία στο χείλος της κατάρρευσης, αλλά εξακολουθεί να καθοδηγείται από αλαζονεία. Οι αφέντες μας στην Ουάσιγκτον, μαζί με τις πολλές υποτελείς πολιτείες τους, έχουν χαράξει για τον εαυτό τους ελιτίστικες θέσεις από τις οποίες ενεργούν ως μοναδικοί ιδιοκτήτες και οριστές ενός παγκόσμιου συστήματος που αποκαλούν «δημοκρατία». Από τις υπεροπτικές κούρνιες τους στην Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Παρίσι και τις Βρυξέλλες, κρίνουν άλλους που δεν πληρούν τα ολοένα και πιο στρεβλά κριτήριά τους για το τι συνεπάγεται μια τέτοια «δημοκρατία».
 
Οι πολιτικοί-μαριονέτες μας, παρακινούμενοι από τους εκπαιδευμένους από το CFR και μολυσμένους από την Τριμερή Επιτροπή χειριστές τους, φουσκώνουν από έπαρση με ψευτο-παληκαριές. Η Ρωσσία είναι η αιτία του πόνου σας. Η Ρωσσία είναι κακή. Ο Πούτιν είναι κακός, μας λένε.
 
Ο Πούτιν, ο κακός δικτάτορας, πρέπει να εξαλειφθεί προτού καταλάβει την Ευρώπη, ουρλιάζουν, ενώ εκτοξεύουν υπαγορεύσεις για να παρενοχλήσουν τους δικούς τους πληθυσμούς: Μην τρώτε κρέας. Μην χρησιμοποιείτε φυσικό αέριο. Μην οδηγείτε αυτοκίνητα. Μην πετάτε. Μην καλλιεργείτε το δικό σας φαγητό. Μην χρησιμοποιείτε μετρητά. Μην αγοράζετε όπλα. Φάτε τα έντομα που σας δίνουμε. Πιείτε το φθόριο που σας ποτίζουμε. Αναπνεύστε τους χημικούς αεροψεκασμούς μας. Εγχύστε το γενετικά τροποποιημένο δηλητήριό μας. Πάρτε την ψηφιακή μας ταυτότητα! Και, αν δεν κάνετε τίποτε άλλο, πρέπει να μας επιτρέψετε να διαφθείρουμε τα μυαλά των παιδιών σας με σεξουαλικές διαστροφές που θα έκαναν τους αρχαίους Βαβυλώνιους να κοκκινίσουν.
 
«Η Κίνα δεν είναι εχθρός μας!» λέει ο αρχηγός της Ουάσιγκτον. «Η Κίνα είναι 'ανταγωνιστής'». Ταυτόχρονα, αυτές οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ επωφελήθηκαν από την εξωτερική ανάθεση της βιομηχανικής μας βάσης στις ακτές των ανταγωνιστών μας. 
 
Σε κάποιο σημείο, που ποτέ δεν συζητήθηκε ανοιχτά στα υπό κατάληψη μέσα ενημέρωσης, ακόμη και κρίσιμα φάρμακα όπως τα αντιβιοτικά άρχισαν να παρασκευάζονται εντός των κυρίαρχων ορίων αυτού του ανταγωνιστή. Λένε ότι πρέπει να σταματήσουμε την Κίνα από το να πάρει την Ταϊβάν, όπου ανόητα αναθέσαμε σε τρίτους την ικανότητά μας να κατασκευάζουμε τσιπ υπολογιστών.
 
«Το Ισραήλ είναι ο μόνος σύμμαχός μας στη Μέση Ανατολή και η μόνη 'δημοκρατία' στην περιοχή», λένε. Πρέπει να το προστατεύσουμε από τους Άραβες, διοχετεύοντας παράλληλα όλο και πιο εξελιγμένα όπλα στους εν λόγω Άραβες.
 
«Το Ιράν είναι κακό», λένε, αφού έβγαλαν το κύριο αντίβαρο στο Ιράν στην περιοχή, το Ιράκ, και ενίσχυσαν τις ιρανικές πολιτοφυλακές που ελέγχουν τώρα το Ιράκ.
 
Οι μπαμπούλες έχουν επιλεγεί, τα όπλα έχουν ξεσκονιστεί. Στρατεύματα και πλοία βρίσκονται σε κίνηση. Είναι έτοιμοι να πολεμήσουν.
 
Τα σενάρια προπαγάνδας έχουν δημιουργηθεί και τα εξαγορασμένα και πληρωμένα δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι πρόθυμα να τα παραδώσουν στους εσκεμμένα τυφλούς με όλες τις συναισθηματικές αποχρώσεις ενός καλά εκπαιδευμένου ηθοποιού.
 
Μέσα σε όλη αυτή την ψευτοπαληκαριά και μέσα σε αυτό το κούφιο κέλυφος μιας κοινωνίας κρύβεται μια ευχή θανάτου. Δεν έχουν τη δύναμη με την οποία να πολεμήσουν σωστά τον επιλεγμένο κακό. Διαβάστε τα λόγια του Paul Craig Roberts παρακάτω και αφήστε τα να σας γίνουν κατανοητά. Στη συνέχεια, αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί, αργά, πίσω στην ιστορία. Είμαστε η Ρώμη αλλά σε στεροειδή. 
 
Και η εσωτερική σήψη που χρειάστηκε εκατοντάδες χρόνια για να καταστρέψει την αρχαία Ρώμη θα εξαπλωθεί πολύ πιο γρήγορα στη σύγχρονη, τεχνολογικά προηγμένη Ρώμη / Βαβυλώνα.
 
 
Ο πρωθυπουργός της πρώην «Μεγάλης» Βρετανίας, ένας Ινδός ονόματι Σούνακ, μαζί με τον Σολτς και τον Μακρόν, τις μη οντότητες που ηγούνται των κρατών-μαριονετών της Ουάσιγκτον, της Γερμανίας και της Γαλλίας, και τις μη οντότητες στη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Πολωνία και τις υπόλοιπες στρατιωτικά και οικονομικά ανίσχυρες κυβερνήσεις-μαριονέτες που αποτελούν την Αμερικανική Αυτοκρατορία, δηλώνουν την προετοιμασία τους για πόλεμο με τη Ρωσσία.
 
Τι αστείο! Κανένα από αυτά τα εδάφη – είναι τόσο κατακλυσμένα από τριτοκοσμικούς μετανάστες-εισβολείς που δεν κατατάσσονται πλέον ως χώρες, μόνο εδάφη ανοιχτά για κατάληψη – δεν έχει σίγουρους εθνικιστικούς πληθυσμούς πρόθυμους να χάσουν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την υποταγή τους στην Ουάσιγκτον και την εγχώρια καταπίεσή τους.
 
Μπορεί κανείς να φανταστεί σοβαρά τη Σουηδία, της οποίας οι άνδρες σε ηλικία στράτευσης φοβούνται να αποτρέψουν τους βιασμούς που διαπράττουν οι μετανάστες-εισβολείς κατά των εθνοτικών Σουηδών γυναικών επειδή θα συλλαμβάνονταν για εγκλήματα μίσους, να σχηματίζει έναν στρατό ικανό να αντιμετωπίσει τα ρωσικά στρατεύματα; Ή οι Γερμανοί για αυτό το θέμα, να ξεπεράσουν τη Βέρμαχτ, ίσως τον καλύτερο στρατό στη σύγχρονη ιστορία. Ή οι Γάλλοι – να ξεπεράσουν τον Ναπολέοντα. Και βέβαια αποκλείονται οι Ιταλοί, και πάλι υπερβολικοί, ή οι Ολλανδοί που είναι χαμένοι σε σεξουαλικές επιθυμίες και πόθους για ναρκωτικά.
 
Ή οι Αμερικανοί. Οι Αμερικανοί, των οποίων το κύριο μαχητικό στοιχείο – οι Νότιοι Λευκοί Άνδρες – υφίστανται φυλετικές διακρίσεις από τον μαύρο επικεφαλής του Πενταγώνου του Μπάιντεν, ο οποίος εμπόδισε τις προαγωγές τους επειδή «υπάρχουν πάρα πολλοί λευκοί αξιωματικοί», έχουν πάψει να στρατολογούνται. 
 
Εξάλλου, αυτό που ο «ετεροφυλόφιλος ρατσιστής της λευκής υπεροχής» του Νότου, όπως περιγράφει το καθεστώς Μπάιντεν, πρέπει να στερηθεί την προαγωγή λόγω της φυλής του και, λόγω της φυλής του και της «σεξουαλικής προτίμησης», να κυριαρχείται από μαύρες γυναίκες διοικητές και ομοφυλόφιλους, και σύντομα από τρανσέξουαλ και παράνομους μετανάστες-εισβολείς.
 
Είμαι βέβαιος ότι είναι αδύνατο για οποιαδήποτε δυτική χώρα να είναι σε θέση να παρατάξει έναν στρατό που δεν θα αφανιζόταν αμέσως από μια ρωσική δύναμη, μια κινεζική δύναμη ή ακόμα και από μια ιρανική δύναμη. 
 
Οι τελευταίοι πόλεμοι που κέρδισαν οι ΗΠΑ ήταν εναντίον της Ισπανίας στη δεκαετία του 1890 και εναντίον της Ιαπωνίας το 1945. Μετά από μια προσπάθεια 20 ετών, ο στρατός των ΗΠΑ εκδιώχθηκε από το Αφγανιστάν από μερικές χιλιάδες ελαφρά οπλισμένους Ταλιμπάν, ακριβώς όπως εκδιώχθηκε από το Βιετνάμ. Λυπάμαι που αυτή η δήλωση πλήττει τα συναισθήματα εκείνων που νόμιζαν ότι αγωνίζονταν για κάτι σημαντικό, αλλά εξαπατήθηκαν για τα κέρδη του συμπλέγματος στρατού/ασφάλειας και για την ύβρη της Ουάσιγκτον.
 
Σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο το σύστημα πεποιθήσεων έχει καταστραφεί. Η καταστροφή των βασικών πεποιθήσεων συνεχίζεται από τη δεκαετία του 1960, όταν οι φοιτητές άρχισαν να φωνάζουν «Ο δυτικός πολιτισμός πρέπει να φύγει».
 
Λοιπόν, έχει φύγει. Το μόνο που απομένει από την Αμερική είναι μια παρανοϊκή κυβέρνηση με πυρηνικά όπλα.
 
 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.