Σελίδες

10 Ιανουαρίου 2024

Η κυβέρνηση να διαγράψει τα χρέη των πολιτών που διέσυρε

Η ΝΙΚΗ δηλώνει δικαιωμένη μετά από την πρόσφατη δήλωση του Υπ. Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με τη διαγραφή των προστίμων της πανδημίας από τα εμβόλια. Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά την χωρίς τέλος υποκρισία της κυβέρνησης, η οποία αφού εξανάγκασε εκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν, αφού τιμώρησε τους ηλικιωμένους που δεν υπάκουσαν στη φασιστική εντολή για υποχρεωτικό εμβολιασμό, τώρα μιλά για ενέργεια συμφιλίωσης. Θυμίζουμε ότι τον Ιούλιο του 2021, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος απειλούσε με μέτρα που θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους τα οποία δεν θα συνοδεύονταν από οικονομική στήριξη.
 
Ωστόσο, η απόφαση αυτή θα είναι κενό γράμμα εάν η κυβέρνηση δεν διαγράψει τα χρέη των Ελλήνων πολιτών τους οποίους εκβίασε, στιγμάτισε και διέσυρε. Οφείλει να επιστρέψει άμεσα τα πρόστιμα της πανδημίας τα οποία ο περισσότερος κόσμος τα έχει ήδη πληρώσει αναγκαστικά, αφού καταλογίστηκαν στις εφορίες και να τους ζητήσει ονομαστικά συγνώμη για το διασυρμό τους μέσω της ανάρτησης των ονομάτων τους στη σελίδα της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων).
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Αθέμιτα και απαξιωτικά παιχνίδια, χωρίς σεβασμό στον άνθρωπο!
    Η διαγραφή του προστίμου, αν βέβαια γίνει πραγματικότητα, είναι η προσπάθεια επιχρύσωσης του βδελυρού πρόσφατου παρελθόντος και το εφαλτήριο για τα επόμενα σχέδια για τον έλεγχο των πολιτών και της ελευθερίας τους.
    Είναι δυνατόν μια γυναίκα, που βιάστηκε, να πιστέψει στην συγγνώμη του βιαστή της και να τον εμπιστευτεί, όταν ξέρει πως παραμένει αμετανόητος και με την πρώτη ευκαιρία θα την ξαναβιάσει;
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.