Σελίδες

18 Ιανουαρίου 2024

Ο Γιουβάλ Χαράρι το πρωτοπαλίκαρο του Σβάμπ, κινδυνολογεί εκ νέου! «Έτσι και βγεί ο Τράμπ, καταστραφήκαμε!»... Αρχισαν τα όργανα.

Ο δημιουργός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» παραδέχτηκε πως ο Ν.Τραμπ αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών
 
Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
 
Ο Ισραηλινός ιστορικός, σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, δημιουργός του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στις εκλογές των ΗΠΑ, το Νοέμβριο του 2024, παραδέχτηκε πως είναι πιθανό να κερδίσει ο Ν.Τραμπ και πως αν επανεκλεγεί αυτό θα είναι ένα «θανατηφόρο χτύπημα για την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια τάξη».
 
Όπως είπε σε podcast: 
 
«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να εκλεγεί ο Τραμπ σύντομα. 
Και αν συμβεί, είναι πιθανό να είναι το είδος του θανατηφόρου χτυπήματος σε ό,τι έχει απομείνει από την παγκόσμια τάξη. Και το λέει, -το λέει ανοιχτά. 
 
Τώρα και πάλι θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί από αυτούς τους πολιτικούς, παρουσιάζουν μια ψεύτικη διχοτόμηση, ένα ψεύτικο δυαδικό όραμα του κόσμου. Είναι, όπως όταν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στον “πατριωτισμό” και την “παγκοσμιοποίηση”, μεταξύ της πίστης στο έθνος και, της πίστης σε κάποιο είδος, -δεν ξέρω, Παγκόσμιας Κυβέρνησης!» 
 
Είναι πλέον γεγονός, πως οι παγκοσμιοποιητές έχουν πανικοβληθεί από την ταχύτατη άνοδο των δεξιών κομμάτων που απορρίπτουν μετά βδελυγμίες την σχεδιαζόμενη από την ελίτ των Διεθνιστών, Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο Γιουβάλ Χαράρι, ο προπαγανδιστής των Διεθνιστών και «δεξί χέρι» του Κλάους Σβάμπ και του WEF, στην ουσία προειδοποιεί τους πάντες – δυτικούς κυβερνήτες, κόμματα προσκείμενα στην φιλοσοφία της Παγκοσμιοποίησης και των επιδιώξεων του WEF, ΜΚΟ προσκείμενα στο ίδρυμα Σόρος, ΛΟΑΤΚΙ, οπαδούς του Νεοφιλελευθερισμού κλπ – ούτως ώστε να τους «αφυπνίσει» και να τους συσπειρώσει, να εντείνουν την νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα μήπως και αλλάξει η ρότα του…ποταμιού. 
 
Ουσιαστικά πρόκειται για «κραυγή αγωνίας» ενός συστήματος, που στηρίχθηκε στο ψέμμα, στην απάτη και στη σαθρή παραπληροφόρηση, στην προσπάθεια του να φέρει ένα μέλλον άκρως δυστοπικό για την ανθρωπότητα. 
 
Ο Τραμπ, αν δεν βγεί εκτός μάχης με τρόπους «φυσικούς ή αφύσικους», είναι νομοτελειακά βέβαιο ότι θα κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2024. Ο Μπαϊντεν βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο δημοφιλίας και η πεποίθηση πως το 2020 έγινε απίστευτη νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ, ενδυνάμωσε και συσπείρωσε τους πάντες στην Αμερική που έχουν, έστω και μια στάλα ακόμη ανθρωπισμού και θρησκευτικής συνείδησης. Πολλοί Δημοκρατικοί οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν αρχικά τον Κένεντυ, στη συνέχεια θα ψηφίσουν Τραμπ. Είναι βέβαιο πλέον. 
 
Για να βγαίνει ο Χαράρι στα πόντκαστ και σε συνεντεύξεις εκπομπών που ελέγχουν οι νεοταξίτες κάθε τρείς και λίγο, φοβερίζοντας με δραματικό τρόπο τους Αμερικανούς και λοιπούς δυτικούς λαούς, απλά ρίχνει νερό στον μύλο του Τραμπ. 
 
Επειδή όμως η χρονιά αυτή αναμένεται να είναι χρονιά τρομακτικών εξελίξεων, ενδεχομένως και να αναβληθούν οι εκλογές στις ΗΠΑ με κάποιο τρόπο στην προσπάθεια των ελίτ να αποσοβήσουν τον κίνδυνο επανεκλογής του Τραμπ. 
 
Οι εξελίξεις θα δείξουν αν αυτό το σενάριο θα ισχύσει στο τέλος. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.