Σελίδες

21 Νοεμβρίου 2023

Ο αμερικανικός στρατός εκλιπαρεί τους ανεμβολίαστους στρατιώτες να επιστρέψουν.

Ο στρατός αναγκάζεται να αλλάξει πορεία, καθώς οι άνθρωποι αρνούνται να καταταγούν
 
Του Igor Chudov
17 Νοεμβρίου 2023
 
Ω, πόσο έχουν αλλάξει οι καιροί!
 
Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών ικετεύει τώρα τους μη εμβολιασμένους στρατιώτες COVID, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ακούσια απαλλαγή για την άρνησή τους να κάνουν το εμβόλιο, να επιστρέψουν στην υπηρεσία και επίσης τους επιτρέπει να διορθώσουν τα στρατιωτικά τους αρχεία!
 
Μόλις πριν από δύο χρόνια, σε μια επαίσχυντη εκστρατεία, το Πεντάγωνο ευχαρίστως απέλυε στρατιώτες που αρνήθηκαν να κάνουν εμβόλια Covid (https://www.airforcetimes.com/news/your-air-force/2021/12/14/air-force-discharges-27-for-refusal-to-get-covid-vaccine/):
 
Μας διαβεβαίωσαν ότι αυτές οι απορρίψεις «δεν θα επηρέαζαν τη στρατιωτική ετοιμότητα» (https://www.militarytimes.com/news/pentagon-congress/2022/04/27/the-vast-majority-of-troops-kicked-out-for-covid-vaccine-refusal-received-general-discharges/).
 
«Μπορώ να σας πω ότι δεν υπάρχουν επιχειρησιακές επιπτώσεις σε όλη τη δύναμη για ετοιμότητα», δήλωσε ο αντιστράτηγος του Σώματος Πεζοναυτών David Ottignon στους νομοθέτες. "Δεν υπάρχει καμμία κοινότητα που να έχει σηματοδοτήσει μια περίπτωση όπου ένας [ηγέτης], ένας υπαξιωματικός ή άλλος στρατολογημένος πεζοναύτης δεν είναι παρών εξαιτίας αυτού".
 
Το Σώμα Πεζοναυτών έχει, μακράν, διώξει τα περισσότερα μέλη της υπηρεσίας: 1.968 συνολικά, το 20% των οποίων έλαβε τιμητική απαλλαγή. Αυτό ισοδυναμεί με λίγο λιγότερο από το 1% της συνολικής δύναμης, η οποία ανέρχεται σε περίπου 215.000.
 
Ωστόσο, η ετοιμότητα υπέφερε: χιλιάδες μέλη της υπηρεσίας απολύθηκαν και οι πιθανοί νεοσύλλεκτοι αρνήθηκαν να καταταγούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, επειδή, μαντέψτε, οι νέοι υγιείς άνδρες απεχθάνονται τα εμβόλια COVID.
 
Περισσότερα από 17.000 μέλη της υπηρεσίας απέφυγαν να κάνουν τα εμβόλια, επικαλούμενα φόβους για την ασφάλεια που συνδέονται με την ταχεία ανάπτυξη του εμβολίου και ωθήθηκαν από την παραπληροφόρηση σχετικά με την τεχνολογία αγγελιοφόρου ριβονουκλεϊκού οξέος, καθώς και την ανησυχία για τις εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση και τις δοκιμές. Όσο περισσότερο μαινόταν η διαμάχη στις ειδήσεις, τόσο περισσότερα στρατεύματα ζητούσαν να αποφύγουν τους εμβολιασμούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Military Times.
 
Οι εντολή εμβολίου COVID αφαίρεσε τρεις φορές περισσότερους στρατιώτες (8.339, βλ. παραπάνω) σε σύγκριση με τους 2.402 στρατιώτες που σκοτώθηκαν τραγικά στο Αφγανιστάν (https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_military_casualties_in_the_War_in_Afghanistan). Οι ακούσια απολυμένοι στρατιώτες ήταν, φυσικά, οι καλύτεροι, οι λαμπρότεροι, οι πιο υγιείς και οι πιο ευσυνείδητοι, που νοιάζονταν περισσότερο για την υγεία τους.
 
Χιλιάδες έλαβαν επιπλήξεις που κατέστρεψαν την καρριέρα τους (https://www.latimes.com/world-nation/story/2022-01-05/thousands-of-u-s-troops-defy-orders-to-get-covid-19-vaccine):
 
Ο αντισυνταγματάρχης Terry Kelley, εκπρόσωπος του στρατού, δήλωσε ότι 2.767 στρατιώτες έχουν λάβει «γραπτές επιπλήξεις γενικών αξιωματικών» - σκοτώνοντας τις ευκαιρίες τους για προαγωγές ή μεταθέσεις εντός του στρατού - και ότι δύο διοικητές ταγμάτων καθώς και τέσσερεις άλλοι αξιωματικοί έχουν απαλλαγεί από τα καθήκοντά τους, αλλά παραμένουν στρατολογημένοι.
 
Η ηγεσία, δυστυχώς, παρέμεινε σιωπηλή. (εδώ απεικονίζεται ο Lloyd Austin)
 
Ως αποτέλεσμα, ο στρατός χάνει τους στόχους στρατολόγησης κατά 25% (https://www.armytimes.com/news/your-army/2022/10/02/army-misses-recruiting-goal-by-15000-soldiers/):
 
Οι εμβολιασμοί COVID και άλλοι λόγοι «προκάλεσαν την πτώση της τελικής δύναμης [του στρατού] από το αρχικό επίπεδο των 485.000 στα τέλη του 2021 σε περίπου 452.000 ενεργούς στρατιώτες σήμερα».
 
Τώρα, οι εμβολιασμοί COVID έχουν σχεδόν ξεχαστεί, αλλά πρέπει να θυμόμαστε την πικρία, την κακία και τον παραλογισμό των εντολών. Θυμηθείτε πώς αυτές οι απολύσεις επευφημήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, όπως οι LA Times (https://www.latimes.com/world-nation/story/2022-01-05/thousands-of-u-s-troops-defy-orders-to-get-covid-19-vaccine):
 


 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Benny Johnson
@bennyjohnson
Η νέα στρατηγική στρατολόγησης του αμερικανικού στρατού μόλις εγκαταλείφθηκε
 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.