Σελίδες

8 Οκτωβρίου 2023

Ευτυχώς που υπάρχει και η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ για να κρατά Θερμοπύλες λογικής

Μέχρι πρότινος βιώναμε το αυτονόητο, δηλ. ότι οικογένεια σημαίνει αγάπη. Αλλά στην εποχή Κασσελάκη ισχύει το ανάποδο: η αγάπη δημιουργεί την οικογένεια!
Κι έτσι η οικογένεια μπορεί περίφημα να αποτελείται από δύο άντρες κι έναν σκύλο. Η από έναν άντρα ή μία γυναίκα και δύο σκυλιά ή γατιά.
 
Για όποιον δεν το γνωρίζει, καλό είναι να πληροφορηθεί ότι η αποδόμηση της οικογένειας, η φανατική ζωοφιλία και ο γάμος των ομωνύμων αποτελούν λατρεμένους πυλώνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή αλλιώς της Νέας Εποχής, που προπαγανδίζεται λυσσαλέα τα τελευταία χρόνια από τα καλολαδωμένα γρανάζια των ΜΜΕ και το λόμπι των επιδραστικών προσωπικοτήτων.
 
Θλίβομαι βαθιά, καθώς βλέπω, υπό το λάβαρο του ψευτοδικαιωματισμού, να έχουν συστρατευθεί υπέρ της νεοταξίτικης-νεοεποχίτικης προπαγάνδας λαμπρά μυαλά από τον χώρο της Νομικής Επιστήμης, κάποια εκ των οποίων είναι δάσκαλοι των παιδιών μας.
 
Η κοινωνία μας μοιάζει πλέον με ένα τρενάκι του τρόμου που οδηγεί την επιβατική ανθρωπομάζα στις πύλες της κολάσεως. Στην θέση του μηχανοδηγού κάθεται ένας σαρδανάπαλος-ψυχοπαθής μισάνθρωπος και στα βαγόνια της διεστραμμένης αμαξοστοιχίας έχει ξαμολήσει "ελεγχόμενους ελεγκτές", μυημένους στο colpo grosso κατά της ανθρωπότητας.
 
Σας υπόσχομαι ότι δεν θα καθίσω άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Ώς εδώ! Η εμφάνιση Κασσελάκη επί εδάφους τυράννου Μητσοτάκη και νιάνιαρου Ανρουλάκη ήταν το κερασάκι στην φαρμακωμένη τούρτα κατά του Ελληνισμού.
 
Όσοι πιπιλούν τις μπαγιάτικες καραμέλες περί ακροδεξιών, φασιστών, ομοφοβικών, θρησκόληπτων, συνωμοσιολόγων, ψεκασμένων κ.λπ. καλό είναι να τις ανανεώσουν. Την μπόχα που αναδίδουν αυτές οι πληκτικές και γελοίες καραμέλες την ανιχνεύουμε πλέον από χιλιόμετρα...
 
Κωνσταντίνος Βαθιώτης
 

5 σχόλια:

  1. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ08 Οκτωβρίου, 2023 18:14

    Σωστά και σταράτα τα λέει η ΕΣΤΙΑ...

    Κάτσε-λάκη (ή Λούλα) φρόνιμα ή και όπου επιθυμείς ... Πλανάσθε πλάνη οικτρά αν νομίζετε και εσύ και ο/η έκφυλος σύζυγος σου, ότι με τις μπαρούφες και τις επαίσχυντες μέρες και πράξεις σας θα μολύνετε τη χρηστή Ελληνική κοινωνία. Έχετε καταντήσει γελοία επιθεώρηση και επειδή ο λαός έχει ανάγκη διασκέδασης σας παρακολουθεί, για να γελά και σας διακωμωδεί. Μα και εκεί στο απόκομμα πλέον τον Σύριζα τελικά επειδή βρίσκεται προ αδιεξόδου σε εξέλεξε ως κλόουν, μαριονέττα και καρτούν... για να διασκεδάζουν την πλήρη αποτυχία τους και να ... ξεφεύγουν. Πλούσιο υλικό προσφέρετε στους ευθυμογράφους και σατυρογράφους ... και εσείς και το ΛΟΑΤΚΙ κόμμα σας (χιλιάδες τραβεστί έχει προσελκύσει ο Σύριζα με την πρόστυχη επιλογή του)... Έχετε γίνει ρεντίγκολο του κ@λου και διατρήσατε ακόμη και τον πάτο του βαρελιού όπως και τον πρωκτό σας ...
    Η λύση ...Κάντε παιδιά του σωλήνα και να τα επωάσετε στην πρωκτική σας αποχέτευση, για να βγούν καθ εικόνα και ομοίωση σας ... και διδάξτε τα ότι η αναπαραγωγή πλέον γίνεται μέσω του κ@λάντερου....διότι στην παρένθετη μητέρα έχει το δικαίωμα να απευθυνθεί μόνο γυναίκα, η οποία δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί . Στην Ελλάδα δεν μπορεί να υιοθετήσει ομοφυλόφιλο ζευγάρι είτε θηλέων είτε αρρένων με χρήση, παράφραση του νόμου παιδιού πλην εάν μεταμορφωθούν σε αρσενικοθήλυκο *ιππόκαμπο ....
    Στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη η παρένθετη μητρότητα αντιμετωπίζεται ως αντι-φεμινιστική ιεροσυλία που οδηγεί στην εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος και απαγορεύεται δια ροπάλου στη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία και τις σκανδιναβικές χώρες. Η Αγγλία και η Ολλανδία δεν την απαγορεύουν αλλά δίνουν το δικαίωμα στην παρένθετη μητέρα να υπαναχωρήσει και να κρατήσει το παιδί, καθώς δεν αναγνωρίζουν καμία σχετική συμφωνία. Σε αντίθεση με τον 'Ελληνα νομοθέτη, οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί του μάλλον δεν πείθονται ότι υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει ο θεσμός της παρένθετης μητρότητας «αλτρουιστικά» και χωρίς την καταβολή σχετικής αμοιβής, πάνω ή κάτω από το τραπέζι. Επιλέγουν λοιπόν να την απαγορεύσουν πλήρως αντί να δώσουν έμμεσα την ευλογία τους σε «αθέμιτες» και παρά φύσει συναλλαγές.
    *Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ιππόκαμπου είναι η ιδιόρρυθμη ζωοτοκία του, δηλαδή τα αυγά του θηλυκού τα οποία παραλαμβάνει ο αρσενικός και τα οποία τοποθετεί σε ειδικό ασκό της κοιλίας του όπου και εκκολάπτονται. Μετά δε την εκκόλαψη ο ασκός σχίζεται και εξέρχονται οι μικροί ιππόκαμποι.
    Εσείς λοιπόν τρανσέξουαλ επειδή δεν διαθέτετε ασκό στην κοιλία, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω μπορείτε εντός της πρωκτικής σας αποχέτευσης να τα επωάσετε ... Καλά γεννητούρια λοιπόν για να διαιωνισθεί και η αφύσικη ανωμαλία σας ... η οποία στο τέλος θα οδηγήσει σε καταστροφή σας όπως στα Σόδομα και Γόμορρα ...

    Και
    Δημιούργησε, λοιπόν, ο Θεός τον άνθρωπο σύμφωνα με τη δική του εικόνα, κατ’ εικόνα Θεού τον δημιούργησε, τους δημιούργησε άντρα και γυναίκα“2 (Γένεση 1:27).
    Γι’ αυτόν το λόγο θα εγκαταλείπει ο άντρας τον πατέρα του και τη μητέρα του και θα ενώνεται με τη γυναίκα του· θα ενώνονται σε μία σάρκα3 (Γένεση 2:24).

    Και .... όσον αφορά ευρύπρωκτους...
    Στη διδασκαλία του, ο Απόστολος Παύλος ξεκαθαρίζει ότι οι ομοσεξουαλικές πράξεις είναι πράξεις αντίθετες στη φύση και σύμπτωμα της απομάκρυνσης από τον Θεό.
    Στη θέση της αλήθειας του Θεού έβαλαν το ψέμα. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πάθη: Οι γυναίκες αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες· το ίδιο και οι άντρες· άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίστηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί μ’ αρσενικούς, και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους12 (Ρωμαίους 1:25-

    Στο δια ταύτα ... ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    O tempora! Ο mores!

    Kαι τι μένει τέλος πια σ’ αυτή την άκρη;
    Για τους Έλληνες μία ντροπή, για την Ελλάδα ένα δάκρυ για την σημερινή μας κατάντια ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέλασε το χειλάκι του κάθε πικραμένου με τους καραγκιόζηδες.

      Αν ήμουν κριτής θα σου έδινα το Νόμπελ λογοτεχνίας!!!

      Διαγραφή
  2. Αχ Μπουμεραγκ τι μας κανεις. Καθε φορα που διαβαζω νεο σχολιο σου γελω μεχρι δακρυων. Αν λιποθυμισω θα φερεις την ευθυνη
    Πως τα εμνεεσαι ολα αυτα;
    Κτυπα τους κατακεφαλα ...
    Κωνσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απιθανος ο Μπουμεραγκ.
    Ντινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκονη πουδρα για συγκαμμα τους εκανε. Τους χρειαζετε.
    Μ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.