Σελίδες

8 Οκτωβρίου 2023

Μετά από 14 χρόνια επιτυχούς αγώνα, συνεχίζεται με αισιοδοξία η προσπάθεια. Δηλώνω παρών.

Γράφει ο Παναγιώτης Μυργιώτης
 
Ο χρόνος είναι συνεχής και άτμητος. Εμείς οι άνθρωποι τον τεμαχίσαμε και τον βάλαμε σε καλούπια. Τον αριθμήσαμε για τις καθημερινές ανάγκες μας.
 
Υπάρχουν χρονικά ορόσημα εις την ιστορική πορεία των ανθρώπων. Έχουμε τα γενέθλια, την επέτειο των γάμων, της έναρξης σημαντικών δραστηριοτήτων κα. Ένα σημαντικό χρονικό ορόσημο αποτελεί το τέλος μιας περιόδου και συγχρόνως την έναρξη μιας άλλης.
 
Κατά τα ορόσημα αυτά ή επετείους γίνεται ένας απολογισμός και συνάμα τίθενται και οι στόχοι της νέας περιόδου. Η απαρχή μιας νέας προσπάθειας. Αξιοποιείται η πείρα από τα λάθη και τα επιτεύγματα του παρελθόντος. Με νέα ορμή νεανική και με τη φρόνηση της εμπειρίας αρχίζουμε τον αγώνα.
 
Η 15η επέτειος της έναρξης της προσπάθειας με βρίσκει πιο ενθουσιώδη και πιο ετοιμοπόλεμο. Η υλιστική αντίληψη της κοινωνίας και η έλλειψη υγιών χριστιανικών και πατριωτικών ιδεωδών μας καλεί να δώσουμε αγώνα Δημοκρατικό και νόμιμο για την προάσπισή των. Δύσκολος αγώνας αλλά και ωραίος. Για υψηλά αγαθά και πρότυπα ζωής με τα οποία πορεύθηκε η πατρίδα μας η Ελλάδα αταλάντευτα και παραγωγικά εις τους ιστορικούς αιώνας. Μεγαλούργησε και βρίσκεται εις το προσκήνιο της παγκοσμίου Ιστορίας.
 
Με τη βοήθεια του Θεού να ζήσουμε πολλά χρόνια και να μετράμε επιτυχίες δικές μας και των διαδόχων μας.
 
Όσο χρονικό διάστημα θα επιτρέψει ο πανάγαθος θα συνεχίσω να προσφέρω εις τον κοινό αγώνα για Ορθοδοξία και Ελλάδα.
 
Μυργιώτης Παναγιώτης
Μαθηματικός
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Θερμές ευχαριστίες από πλευράς μας, για το εξαίρετο αφιέρωμα στην επέτειο γενεθλίων του ιστολογίου μας και την συμβολή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.