Σελίδες

19 Οκτωβρίου 2023

"Πότε έγινε ο Χαμός από την Χαμάς;"- "Πρέπει να γίνει πόλεμος;" Γεροντικοί λόγοι

Πρέπει να διακρίνουμε τα πράγματα ως έχουν.
Τι μας μεταφέρθηκε από ένα σεβάσμιο Γέροντα;
 
Οταν λέμε να μην γίνει πόλεμος και καλούμε σε νηστεία και τις άλλες ομολογίες που τις λέμε μάλιστα και εκκλησίες αντιδογματικά;
Τι εννοούμε; Αν εννοούμε να μην σκοτωθούν αθώοι και παιδιά, πολύ καλώς να κοπιάσουμε σε ειλικρινή προσευχή μετά νηστείας.
Αν όμως εννοούμε να μην γίνει πόλεμος και να έχουμε αυτή την " ειρήνη" που είχαμε μέχρι τώρα για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε Οικουμενιστικά κάτω από την παντόφλα του Βατικανού, τότε κακώς να προσευχόμαστε και να νηστεύουμε. Δεν το θέλουν οι Άγιοι.
 
Πότε έγινε ο Χαμός από την Χαμάς; 
Ολως τυχαίως λίγες μέρες μετά, όταν παραβρέθηκαν εκκλησιαστικές κεφαλές της Ορθοδοξίας στην Γνωστή Οικουμενιστική Αγρυπνία στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στην Ρώμη.
 
Γιατί ο Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής από το 1957 έλεγε ότι μόνο ο " πόλεμος" θα μας σώσει;
Γιατί ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος είπε στον Άγιο Ιάκωβο τον Τσαλίκη το 1990 : " Γέροντα πρέπει να γίνει πόλεμος για την ασέβεια, την απιστία και την αμαρτία "; τρείς φορές μάλιστα
Γιατί ο άγνωστος ασκητής που συνάντησε τον Άγιο Νεκτάριο το 1917 στο Άγιον Όρος του είπε: " ο αιώνας που έρχεται θα είναι γεμάτος αίματα, ακαταστασία και πολέμους Εθνών;
Γιατί η αγιασμένη μορφή της Γερόντισσας Γαλακτίας είπε πριν κοιμηθεί στους χρόνους μας : " πρέπει να γίνει πόλεμος γιατί δεν έχουμε λόγο να υπάρχουμε ως ανθρωπότητα;"
Όλοι αυτοί οι Άγιοι και τόσοι άλλοι έκαναν λάθος;
 
(εδώ τελειώνει ο Γέροντας που μας παρακινεί εν μετάνοια να βρεθούμε μέσα στην κιβωτό της ανόθευτης Ορθοδοξίας και γιατί έρχεται ΟΡΓΗ)
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.