Σελίδες

9 Οκτωβρίου 2023

Προς τον Ιερό Κλήρο της Εκκλησίας της Ελλάδας

Γράφει η Μαρία Π.
 
Σεβαστοί πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας
 
Απευθύνουμε σ΄ εσάς ύστατη κραυγή αγωνίας σχετικά με όσα τραγικά επέτρεψε ο Θεός πλέον να ζούμε (λόγω της μεγάλης αποστασίας μας) τα οποία αυξάνονται τα τελευταία χρόνια τόσο σε συχνότητα όσο και σε ένταση όπως «οι ωδίνες της εγκυμονούσας» σύμφωνα με τον εσχατολογικό λόγο του Κυρίου μας, και για τα οποία έχουμε πνευματικό ΚΑΘΗΚΟΝ και μεγάλη ΕΥΘΥΝΗ, να τα αντιμετωπίσουμε όπως ακριβώς εντέλλεται ο Λόγος Του, μέσα από την Αγία Γραφή και τους Αγίους Πατέρες. 
 
Ο Ιερός κλήρος, και ειδικά οι Επίσκοποι έχουν τον ρόλο που απορρέει από την ίδια την ονομασία τους.
Να ποιμαίνουν καλώς τα πρόβατα του Κυρίου, και να επί-σκοπούν, να είναι ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ, να μάχονται τους εχθρούς του Θεού, και να διαφυλάττουν το ποίμνιο. 
 
Οι πιστοί οφείλουν να καταρτίζονται πνευματικά από τον Λόγο του Θεού και τους Αγίους Πατέρες, και να είναι πάντοτε έτοιμοι να διαχωρίζουν τους πνευματικούς ποιμένες από τους «μισθωτούς» ποιμένες των οποίων τη φωνή δεν πρέπει να ακούνε. 
 
Και όλοι μας κλήρος και λαός πρέπει να οδεύουμε προς τον Αγιασμό χωρίς τον οποίο ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, σύμφωνα με τον Απ. Παύλο. 
 
Αρχής γενομένης από την Σύνοδο της Κρήτης το 2016, και προχωρώντας στα γεγονότα της λεγόμενης πανδημίας, είδαμε πρωτοφανή «ανάποδα πράγματα», τα οποία όμως σήκωσαν ένα πέπλο και φάνηκε πόσο πολύ έχουμε εκπέσει όλοι μας από την αληθινή Πίστη. 
 
Ακούσαμε διάφορες «επεξηγήσεις»-δικαιολογίες.
Ότι η Σύνοδος μεθοδεύτηκε με τέτοιο τρόπο ώστε καταργήθηκε η συνοδικότητα, καθώς επιτράπηκε μόνο μία ψήφος ανά Εκκλησία, επομένως δεν ρωτήθηκε ο κλήρος ούτε καν οι Επίσκοποι των Εκκλησιών. Και ότι πολλοί διαφωνούν αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης.
 
Ότι τα μέτρα για την πανδημία έπρεπε να υπάρξουν γιατί η Εκκλησία θα χρεωνόταν τους θανάτους (όταν οι περισσότεροι όπως γνωρίζουμε προκλήθηκαν από τα λεγόμενα «υγειονομικά πρωτόκολλα»). 
 
Φτάνουμε σήμερα στο κρισιμότερο σημείο των εσχάτων χρόνων, στο μη περαιτέρω, στο σημείο ΜΗΔΕΝ της παραλαβής των ψηφιακών ταυτοτήτων. 
 
Το τι είναι αυτό το πράγμα, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΘΟΣ.
Δεν υπάρχει γυρισμός μετά την επιβολή των ψηφιακών ταυτοτήτων.
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε πλέον διαβάζεται και η σκέψη με την εύκολη μετατροπή την κυμάτων του εγκεφάλου σε εικόνες από την Τεχνητή Νοημοσύνη. 
 
Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με ενημερωτικές αναρτήσεις για την ψηφιακή ταυτότητα ως ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για την ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ώστε κανένας μας να μην μπορεί να επικαλεστεί άγνοια. 
 
Συμπλέκεται άμεσα με το «Χάραγμα» της Ιερής Αποκάλυψης.
Δεν γνωρίζουμε πλέον αν πρόκειται για «εισαγωγή χαράγματος» ή αν η ίδια η ταυτότητα σε συνδυασμό με τους Δορυφόρους και την Τεχνητή Νοημοσύνη, καθώς θα αναβαθμίζεται και θα ενημερώνεται μέσα και από την σύνδεση με το ψηφιακό χρήμα, θα λειτουργήσει ως το τελικό χάραγμα, με «ενσωμάτωση» (εισαγωγή στο ανθρώπινο σώμα) ίσως μόνο του «μοναδικού παγκόσμιου αριθμού» που θα δοθεί σε όλους, με κάποιο τρόπο, ίσως και με τεχνολογία λέιζερ είτε και μέσω των ενέσεων. [Εδώ και χρόνια ταυτοποιούνται τα ζώα μέσω των RFID τσιπ.] 
 
Η ΔΙΣ της ελλαδικής Εκκλησίας, ακολουθώντας μία εντελώς διαφορετική γραμμή από προηγούμενες αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας, και των Αγίων μας, αποφάνθηκε ότι το θέμα δεν είναι θεολογικό και απορρέει από παραθρησκευτικές αντιλήψεις(!!).
 
Αντί να συγκαλέσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ΠΑΓΩΣΕ το θέμα «επ αόριστον», αφού ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ σε όσα θα συζητηθούν το μήνα Οκτώβριο, ΟΤΑΝ ΗΔΗ συνάνθρωποί μας έχουν παραλάβει την ψηφιακή ταυτότητα(!!). 
 
Θέτουμε όλους μας, ενώπιον του Αγίου Θεού, προ των ευθυνών μας για ότι επακολουθήσει. 
Ο κάθε ιερέας, έστω και «υπό την καταπιεστική εξουσία του δεσπότη του», μπορεί
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
 
Ας ενημερώσει τους πιστούς και ας πράξει καθένας όπως νομίζει. 
 
 Δεν μπορεί κανείς να επικαλεστεί γι αυτό το θέμα, ούτε ότι «θα χρεωθεί θανάτους» ούτε ότι «δεν μπόρεσε να παρέμβει» ούτε «φόβο σχισμάτων» και οτιδήποτε άλλο. 
Το μόνο που μπορεί να συμβεί αν αυτό γίνει καθολικά είναι η ρήξη Εκκλησίας-Κράτους και το να απειληθεί η Μισθοδοσία του κλήρου.
Δεν μπορούν όμως αυτά να μπουν σε καμία ζυγαριά.
Εδώ θα φανεί ποιος είναι ο αληθινός ποιμένας και ποιος είναι ο μισθωτός.
Τώρα είναι η μεγαλύτερη ώρα αντίστασης και Ομολογίας.
Κάνουμε ύστατη έκκληση στο σεβαστό κλήρο, να ενημερωθεί ο κόσμος καθόσον
ΗΔΗ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
 
Παραθέτουμε έγκυρα ενημερωτικά άρθρα περί του θέματος. 
 
 

Μαρία Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.