Σελίδες

23 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, LANDIS + GYR KAI SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η μητέρα του, Νταϊάνα, που απολαμβάνει την ζωή της στο Palm beach της Φλόριντα, κάνει δουλειές στην Ελλάδα!
 
Η “πεθερά” του Στέφανου Κασσελάκη, η μητέρα δηλαδή του…συζύγου του Τάιλερ, η Νταϊάνα Ρότζερς, σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια στα κοινωνικά της δίκτυα, είναι ανώτερο στέλεχος σε μια ελβετική πολυεθνική εταιρεία η οποία έχει εργοστάσιο εδώ στην Κόρινθο και παράγει έξυπνους μετρητές.
 
Πρόκειται για την Landis+Gyr, από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες έξυπνων μετρητών παγκοσμίως. Έχει υλοποιήσει μεγάλα έργα σε Γαλλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ολλανδία και στις Σκανδιναβικές χώρες ενώ διαθέτει μονάδα παραγωγής μετρητών στην Ελλάδα, στην Κόρινθο.
 
Προσέξτε! Όπως προαναφέρθηκε, η ίδια διαφημίζει στα προφίλ της ότι είναι ανώτερο στέλεχος. Και πάμε παρακάτω.
 
Η εταιρεία Landis+Gyr, τον Ιούνιο του 2022, μετείχε στον διαγωνισμό της ΔΕΔΔΗΕ για τους έξυπνους μετρητές, προϋπολογισμού 1,2 δις ευρώ! Μιλάμε για πολλά λεφτά. Δηλαδή, η “πεθερά” του Στέφανου Κασσελάκη, μετέχει σε εταιρεία που έδωσε το παρών σε δημόσιο διαγωνισμό!
 
H Landis+Gyr που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν θυγατρική εταιρεία της Siemens του Μιχάλη Χριστοφοράκου! Η οποία ακολούθως πέρασε στα χέρια της Ελβετίας!
 
Έτσι ας θυμηθούμε μερικά πολύ συγκλονιστικά στοιχεία, όπως ακριβώς αναδείχτηκαν στις 4 Φεβρουαρίου 2014 από το δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη και αναρωτηθείτε τι απέγιναν όλες εκείνες οι συνταρακτικές καταγγελίες! ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Μην ορύεστε .... Αναμείνατε...
    Την Κασσε-λάκη θα την βγάλουν οι τραβεστί όλης της Ελλάδας. 'Ηδη η στενή του φίλη και συνεργάτιδα Γρηγόρης Βαλιανάτος ηγέτης των ομοφυλοφύλων έδωσε ρητή εντολή στα χιλιάδες μέλη ΛΟΑΤΚΙ να εγγραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ και κορδόνι να ψηφίσουν την συνάδελφο.
    Ο φίλος του Γαβαλάς αποκάλυψε ότι σε πάρτυ γκευ η Στεφανία ντύνεται με κόκκινη τουαλέττα, η δε σύντροφος του Τέυλορ με κοντό γαλάζιο μίνι. Σύντομα και στη βουλή ....
    Στο τελευταίο πάρτυ, που διοργανώθηκε γνωστή μις Τρανσέξουαλ ... καλλονή παρά το πλευρό του ήταν. Προορίζεται για υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων...
    Όσον αφορά τον πάτρωνα του Πολάκη ... το σύμβολο της πολιτικής ανωμαλίας και αυτός μάλλον αντιπρόεδρος του συνδικάτου θα είναι ....
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΛΟΑΤΚΙ, ΑΘΕΟΙ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ....

    Κασσελάκης: Για χαλαρό ποτάκι με γνωστή τρανσέξουαλ και τον σύντροφό του Τάιλερ – «Είμαστε μαζί του»
    Η γνωστή τρανς, Αλίκη Βασιλούδη, από την παρουσία της σε μαγαζιά όπως οι «Κούκλες» βρέθηκε για ποτό με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και το σύντροφό του Τάιλερ Μαμπέθ.
    Οπως αποκάλυψε η τρανς σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok βρέθηκε για ποτό με τον Στέφανο Κασσελάκη. «Όου με ποιον είμαι εδώ και θα κάνουμε και σχετική εκπομπή;» λέει στο βίντεο η Αλίκη Βασιλούδη γυρίζοντας την κάμερα στη συνέχεια στον σκύλο του Στέφανου Κασσελάκη ρωτώντας «καλά το είπα Στέφανε;».

    Ντρέπεται και η ντροπή ... Εσείς Συριζαίοι;
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.