Σελίδες

11 Σεπτεμβρίου 2023

Νέες αθρόες αφίξεις λαθρομεταναστών εις Ρόδον και Δωδ/σα

Κατσούρης Σπύρος Ρόδος 
9-9-2023
Βρεττάκου 17 Σγουρού
Ρόδος Τ.Κ.85100
 
Πρός 
Υφυπουργόν Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννην Παππά
 
Κοινοπ.
1) Αξ/μον Πρωθυπουργόν κ. Κυριάκον Μητσοτάκην
2) Υπουργόν Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαον Δένδια
3) ΜΜΕ Ρόδου
 
Θέμα: Νέες αθρόες αφίξεις λαθρομεταναστών εις Ρόδον και Δωδ/σα
 
Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ
 
Κατόπιν των αθρόων και απροσκόπτων αφίξεων στο νησί μας και στα γύρω νησιά (ακόμα και σε Ρω και Φαρμακονήσι) δεκάδων παράτυπων μεταναστών (λαθρομεταναστών), όπως αναγράφουν οι τοπικές μας εφημερίδες της 6-9-2023, αλλά και τα ηλεκτρονικά ιστολόγια Rhodes news, "Συμβαίνει τώρα στη Ρόδο" κλπ (όπου και αναρτήθηκαν σχετικά videos), αλλά και κατόπιν παρακλήσεων συγγενών και φίλων, που σας τίμησαν με τις ψήψους των, και οι οποίοι βλέπουν ξαφνικά στις αυλές και στους δρόμους των οικιών τους (Κρεμαστή, Παραδείσι, Καλαβάρδα, Λίνδο, Τσαμπίκα, Ιαλυσό) τα ξημερώματα, μελαμψούς άνδρες να πετούν τα ρούχα τους εκεί και ν αλλάζουν, (αδιαφορώντας αν είναι γύρω τους γυναίκες ή παιδιά), να κάνω κάτι κι εγώ γι αυτό το τεράστιο και απαράδεκτο φαινόμενο, κι επειδή δεν έχω άλλο όπλο ή δεν μπορώ να κάνω κι εγώ τον "Σερίφη" του Έβρου και να υποστώ τις δυσμενείς του Νόμου συνέπειες, [σχετικό άρθρο μου με τίτλο: ΕΒΡΟΣ: ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ Ή ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ της 26Αυγ.2023, απεστάλη και προς εσάς], γι αυτό τολμώ να κάνω αυτό που 50 χρόνια τώρα ξέρω να κάνω καλά, ήτοι την γραφήν και την αρθρογραφίαν. 
 
Με γνωριζετε άριστα και σας γνωρίζω παιδιόθεν. Γνωρίζετε την δράση μου στον κοινωνικό, πνευματικό, πολιτισμικό και πατριωτικό τομέα. Κι αυτά που σας αναφέρω είναι εγκάρδια λόγια, ώσπερ φίλου προς φίλον ή πατρός προς τέκνον και πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπ όψιν σας. Και πρέπει να τα εκτιμήσετε, διότι τα λέω ευθέως μπροστά σας και όχι πίσω από την πλάτη σας.
 
1) Αποτελεί όνειδος, ντροπή, να διασχίζουν τόσα μίλια θαλάσσης με φουσκωτά ή άλλα πλεούμενα από τις απέναντι Μικρασιατικές ακτές, χωρίς να εντοπίζονται από το Λιμενικό ή το Πολεμικό Ναυτικό μας και να βγαίνουν σαν κύριοι στις παραλίες μας! Ξέφραγο αμπέλι είμαστε ή μήπως υιοθετείτε και σεις το απαράδεκτον ρηθέν υπό του Τσίπρα ότι δεν υπάρχουν σύνορα θαλάσσης; Τι εικόνα αφύλακτης χώρας δίνουμε στους γείτονες και στη διεθνή σκηνή; Τι χλεύος και όνειδος! Κι ο απλός πολίτης διερωτάται: "Αν αυτοί οι ΑφροΑσιάτες αποβιβάζονται με τόση ευκολία στα νησιά μας (και εισβάλλουν και από τον Έβρο παρά τα τείχη και τα συρματοπλέγματα που υπάρχουν), τότε οι οπλισμένοι Κομμάντος του νεοσουλτάνου ποιάν αντίσταση θα εύρουν;!" Καμμία!! Και θα μας θερίσουν όλους στον ύπνο μας. Ντροπή! Έχουμε παιδιά και έχετε παιδιά. Τι τόπο θα αφήσουμε στους κληρονόμους μας; Ούτε εκπαίδευση μας κάνετε σε περίπτωση πολέμου, ούτε σειρήνες ηχούν, ούτε καταφύγια ξέρουμε, ούτε πρώτες βοήθειες! Και γιά αναλογισθείτε: Εμείς με την υπογεννητικότητά και την φυγή των νέων μας στο εξωτερικό κι αυτοί με την υπεργεννητικότητα σε 10 χρόνια θα ανατρέψουν το ισοζύγιο των κατοίκων και θα αφανίσουν την φυλή και το έθνος μας. Το θέλετε; Το επιδιώκετε; [Το τελευταίο ερώτημα απευθύνεται κυρίως στον Πρωθυπουργό της χώρας-ως πολέμιον του "νατιβισμού", διότι βλέπουμε ότι συνέχισε-ως ένα βαθμό- την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ , ήτοι των ανοικτών συνόρων και του αγκαλιάσματος των λαθροεισβολέων, ως τάχα προσφύγων].
 
2) Γιατί; Γιατί τους δέχεσθε; τους υποδέχεσθε, τους περιθάλπετε, τους σιτίζετε, τους στεγάζετε, τους "χαρτζιλικώνετε"; Σε τί συμβάλλουν στην αύξηση του Εθνικού Προιόντος και πρέπει να καρπωθούν κι αυτοί τα οφέλη από τον κρατικό "κορβανά"; 
 
Κύριε Υφυπουργέ το Δημόσιο Ταμείο δεν είναι δικά σας χρήματα αλλά δικά μας, των βαρέως φορολογουμένων πολιτών, οι οποίοι συντηρούν και υμάς τους Κυβερνώντας. Ξέρετε ότι πληρώνω εγώ μόνος μου (ων συνταξ. υπάλληλος) 15.000€ ετησίως εκ των οποίων 2.000€ (από την εποχή του Ευαγ. Βενιζέλου) είναι Εισφορά Αλληλεγγύης, για να ταίζετε εσείς όλους αυτούς και τους τσιγγάνους; Και δείτε την ειρωνεία της τύχης: πριν 1 αιώνα, ο τότε Ράλλης ψήφισε νόμο απαγόρευσης εισόδου των Ελλήνων της Μικρασίας! Και οι σημερινές Κυβερνήσεις αγκαλιάζουν και τους λαθρό!!!
 
3) Ποιός σας επιβάλλει να τους δέχεσθε στη χώρα μας; Η Ε.Ε.; το ΝΑΤΟ; ο ΟΗΕ ή οι ΜΚΟ; Η Ε.Ε. δεν θέλει να τους έχει στα πόδια της (πολλά γαρ έπαθεν η Γαλλία, η Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Κάτω Χώρες) και θέλει να τους στοιβάζει σε μας για νάχει ήσυχο το κεφάλι της, με το να δίνει στην Ελλάδα κάποια ψίχουλα, εν αντιθέσει με την Τουρκία που την ξεζουμίζει κανονικά. Όμως φοβάμαι πως το "κουμάντο" στη διακίνηση αυτών το έχουν οι ΜΚΟ! Και σεις στέκεσθε "κλαρίνο" σ αυτές , ενώ έπρεπε να τις είχατε διαλύσει και θέσει πάραυτα εκτός Νόμου! Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αρκούσε για το ανθρωπιστικό τμήμα των πραγματικών προσφύγων.
 
4) κε Παππά. Μ.Κ.Ο. δημιουργούνται σε Fail States (αποτυχημένα κράτη) ή σε εμπόλεμες περιοχές. Τι εκ των δύο ισχύει σε μας; Είμαστε Fail State ή εμπόλεμη περιοχή; Οι ΜΚΟ, κε Υφυπουργέ, το γνωριζετε καλύτερα από μένα είναι Εγκληματικές Εταιρείες διακίνησης λαθρομεταναστών έναντι ισχυρών οικονομικών κινήτρων, ως απεφάνθη Εισαγγελική δίωξις κατ αυτών εις Κώ και Αθήνας. Και αυτές μεν οικονομούν από πολλές πλευρές , εσείς και μεις όμως, αντί να συμμετέχουμε στο οικονομικό πανηγύρι, πληρώνουμε κι από πάνω το μάρμαρο! 
 
5) Παράτυποι ή λαθροεισβολείς; Ο ΣΥΡΙΖΑ για να χρυσώσει το χάπι, μας τους βάπτισε παράτυπους! Κι αν δεν τους λέγαμε κι εμείς έτσι, θα διωκόμασταν ποινικά! Όμως τον Αύγουστο του 2017 το Σ.τ.Ε. απεφάνθη ότι αυτοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες! Άρα ποιός παρανομούσε ή παρανομεί; Και τί πάει να πεί παράτυπος; Αυτός που δεν ακολουθεί τον "τύπο". Και ποιός είν ο "τύπος"; Επίσημος αίτησις του επιθυμούντος άσυλο μέσω των κρατικών δομών και των πρεσβειών ή προξενείων μας στο εξωτερικό, με επίσημα έγγραφα και διαβατήρια. Ακολουθούν αυτή την οδό; Όχι!! Απλά φωνάζουν Αλλάχ Ουάργκμπαχ και κάνουν "γιούργια" στα σύνορα και στα νησιά μας! Δίχως ταυτότητες, έγγραφα, διαβατήρια, παρά μόνο τα κινητά. Κανονικοί εισβολείς!! Και εφόσον εισβάλουν κρυφά= λάθρα, το Ελληνικό λεξιλόγιο τους ονομάζει ορθώς "Λαθροεισβολείς"!! 
 
Τι γίνεται μ αυτούς σ άλλες σοβαρές και δομημένες ορθά χώρες; Άλλοι σκοτώνονται επί τόπου, άλλοι ρίπτονται στις μαύρες φυλακές, άλλοι αποστέλλονται ευθύς πίσω στον τόπο προέλευσής των. Εμείς "αγκαλιές και φιλιά", ε; Μπράβο μας πολιτισμός! Συγχαρητήρια!
 
Νομίζετε πως ζείτε ακόμα στη Γαλλική Επανάσταση του Ανθρωπισμού;;!! Λάθος κε Υφυπουργέ. Εισήλθαμε στον αιώνα του Μετανθρωπισμού, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του "αχταρμά" των λαών, όπως τον ονειρεύθηκε η Μέρκελ και τα Γεράκια Εξουσίας σε Ευρώπη και Αμερική. Οι οποίοι θεώρησαν ότι ένας εμβολιασμός των Ευρωπαίων με ΑφροΑσιάτες θα έφερνε νέα δυναμική και εργατικά χέρια σ αυτή την γωνιά του πλανήτη, αδιαφορώντας για την γνώμη των λαών και την οικονομικήν τους αποστράγγιση. Όμως αυτές οι ανόητες σκέψεις, που δυστυχώς υλοποιούνται στις μέρες μας, θα φέρουν το Τέλος του Δυτικού-ΕλληνοΕυρωπαικού Πολιτισμού. Θα επέλθη ο Μεσαιωνικός Ισλαμισμός με την επιβολή της Σαρίας σ' όλες τις χώρες. ("Με τις κοιλιές των γυναικών μας θα κατακτήσουμε την Ευρώπη" Ρ.Τ.Ερντογάν). Χρήσιμο εν προκειμένω σας συνιστώ να διαβάσετε το 3τομο έργο του Douglas Murray " Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ" που έγινε best seller των Sunday Times. Αλλά και του δικού μας διδάκτορος του Πανεπ. Μονάχου, Ηλία Ηλιόπουλου με τίτλο " ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ" των εκδόσεων Πελασγός.
 
6) Πλην των ανωτέρω εκτεθέντων και προαναφερθέντων πηγών, οι λαθροεισβολείς αυτοί (ιδίως από Πακιστάν και Αφγανιστάν) είναι άκρως επικίνδυνοι για τον Ελληνισμό, καθότι και οι "κότες" το γνωρίζουν πλέον, ότι αυτοί είναι φίλοι και σύμμαχοι της Τουρκίας και η Εμπροσθοφυλακή του σουλτάνου, που θα αποτελέσουν την 5η φάλαγγα στα μετώπισθέν μας σε μια επικείμενη σύγκρουση με την Τουρκία! Φίδια στον κόρφο μας! Τι τους θέλουμε; Τι τους περιθάλπουμε; Αφού ούτε πρόσφυγες είναι από εμπόλεμες περιοχές (ερχόμενοι από υπεραπομακρυσμένες χώρες, διασχίζοντες δεκάδες άλλες ομόδοξες και ομόγλωσσες τους χώρες), ούτε Έλληνες, ούτε Ελληνόφωνοι, ούτε Ελληνόψυχοι, ούτε Ελληνολάτρεις, ούτε Ελληνιστές, ούτε φιλέλληνες!! Φυσικά, ούτε χριστιανοί, ούτε αλεβίτες, ουτε του Δυτικού Πολιτισμού, ούτε έχουν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΔΟΞΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ,ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ κλπ στοιχεία της φυλής μας. Ούτε δέχονται τους Ευρωπαικούς Νόμους, αλλά μόνον την δική τους Σαρία και είναι "ντομπαρισμένοι" από τους μουφτήδες των περιοχών τους, "να αφανίσουν τους απίστους της Δύσης για να απολαύσουν τα ουρί του Παραδείσου που θα τους προσφέρει απλόχερα ο ...Αλλάχ"!! Γι αυτό βλέπετε την έξαρση και το μένος των εγκλημάτων τους κατά πολιτών της Ευρώπης. 
 
Πρόσφατα, στη Σουηδία, εισήλθε μαινόμενος ισλαμιστής σε σπίτι οικογένειας και κατέσφαξε ανθρώπους! Έτσι, εν ψυχρώ!! Αυτά θέλετε και σε μας; Αυτά σας αρέσουν; Διότι βλέπω και εδώ λειτουργούν ως "κράτος εν κράτει": Καταλήψεις πλατείας Συντάγματος και Ομονοίας για κοινή προσευχή, δημιουργία τζαμιών, βιασμούς, κλοπές, μαχαιρώματα, εμπρησμούς, βεβηλώσεις χριστιανικών ναών και κοιμητηρίων, αμαυρώσεις κτιρίων με δικά τους συνθήματα, βιαιοπραγίες κλπ κλπ. Αυτά πιθανόν εσείς και ο Πρωθυπουργός να τα ανέχεσθε διότι είναι μακράν των οικιών σας και δεν σας αγγίζουν, όμως τον απλό λαό τον αγγίζουν και τον αγανακτούν!! Μία μορφή έκφρασης της αγανάκτησης και δυσφορίας του είναι η ενίσχυση των ακροδεξιών Κομμάτων της Ευρώπης (Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία) αλλά και εδώ με την αιφνίδιο (για σας) ανάδειξη 3 υπερδεξιών Κομμάτων (Ελλην. Λύση, Νίκη, Σπαρτιάτες), που φαίνεται δεν σας δίδαξε τίποτε, λόγω της αλλαζονίας του 41%, αφού ειρωνεύεσθε τον Βελόπουλο ως σαχλαμάρα και λαοπλάνο, τον Νατσιό ως Παπαδοπαίδι-δασκαλάκι και τον Στίγκα ως φερέφωνο του Κασιδιάρη! 
 
Ο Ορμπάν όμως, (που τόσο πολύ κατηγορεί ο Μητσοτάκης και θέλει την αποπομπή της Ουγγαρίας από την Ε.Ε.), είναι υπεραγαπητός στον λαό του και εκλέγεται για 20 χρόνια, διότι απέκλεισε αυτούς τους λαθροεισβολείς από την χώρα του! Έτσι πρέπει να κάνετε και σείς, διότι έτσι σας επιτάσσει το Σύνταγμα της χώρας και οι Νόμοι του Κράτους. Και μία Ρηματική Διακήρυξη σας στον Διεθνή Πίνακα Ανακοινώσεων που να λέει ότι: "Εφεξής, οι λάθρα εισερχόμενοι στη χώρα θα πυροβολούνται πάραυτα ή θα συλλαμβάνονται ως κατάσκοποι και θα κλείνονται στις φυλακές μέχρι την Δίκη τους και την εν συνεχεία Απέλασή τους από την Ελλάδα", θα αρκεί να ανακόψει την λαθραία και αθρόα αυτών εισβολή! Αν δεν το κάνετε, λυπάμαι, παρανομείτε! Κι επειδή ο καιρος έχει γυρίσματα, αν (ό μη γένοιτο) έρθη μιά εθνικιστική κυβέρνηση ή Στρατιωτική Χούντα, θα σας κατηγορήσουν άμεσα για εσχάτη προδοσία και καταλαβαίνετε μετά την συνέχεια... Εσείς τώρα καλύπτεσθε με τις εντολές άνωθεν: Από Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ΟΗΕ. Όμως, αυτοί ως συνήθως θα νίπτουν τας χείρας των, ως συνήθως! Και ξαναλέω πως ο καιρός έχει γυρίσματα ...και προτιμώτερο να σ αγαπά ο Λαός σου, παρά οι ξένοι με τα σκοτεινά τους σχέδια και οικονομικά τους συμφέροντα.
 
7) ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΡΟΔΟΥ-ΕΒΡΟΥ
Σάς είδα κ. Υφυπουργέ (Ροδιακή 6-8-2023) να δεικνύετε έμπρακτον ενδιαφέρον για τις πύρινες λαίλαπες που είχαμε στη Ρόδο επί 2 βδομάδες και όπου κοντέψαμε να χάσουμε παιδιά μας, εθελοντές (ένας 39χρονος πατέρας 2 τέκνων έχασε δυστυχώς την ζωή του) και να συντονίζετε τις προσπάθειες αποκαταστάσεως των ζημιών. [Για την Πύρινη Λαίλαπα Ρόδου σας απέστειλα σχετικό ποίημά μου, που δημοσίευσε και η Ροδιακή στις 5 Αυγ.2023]. Δεν σας είδα όμως να εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στα αίτια των πυρκαγιών αυτών. Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Ν.Αιγάιου κ. Χατζημάρκος, αλλά και ο Προεδρος των Μασσάρων δήλωσαν ευθαρσώς ότι αυτές ήσαν έργο έμπρηστών!! Και γω κι ο πολύς κόσμος πιστεύει ότι 90% είναι έργο εμπρηστών! Ποιοί και γιατί τις βάζουν, τόσο στο νησί μας όσο και στον Έβρο, όπου κατεκάησαν Βιβλικά σχεδόν 1 εκατ. στρέμματα;;! Την απάντηση την δίνει από αρχαιοτάτων χρονων ο Θουκυδίδης, αλλά την γνωρίζουν καλώς και οι Ευέλπιδες και οι Στρατιωτικοί της χώρας. Τί κάνει "νιάου, νιάου στα κεραμίδια"; Ποιός θέλει νάχει ορατότητα από ξηρά, θάλασσα και αέρα πριν την επικείμενη στρατιωτική εισβολή του; Ποιός θέλει να καταστρέψει υβριδικά πρώτα τις στρατιωτικές μας υποδομές, αλλά και την αποσταθεροποίηση του κοινωνικού μας ιστού;; Ναί, αυτός! Ποιός άλλος; Και στέλλει είτε δικούς του πράκτορες, είτε ανθέλληνες-μισέλληνες του εσωτερικού. Κι η δουλειά του έγινε τέλεια! Τώρα αναμένομεν και τα χειρόττερα. Διότι άθελά σας γίνεσθε όργανα αυτού!! Πώς; 
 
8) Με το να εκτελείτε στο έπακρον τις επιθυμίες του σουλτάνου:
 
α) Με αποστρατικοποίηση των νησιών της Δωδ/σου και του ανατολικού Αιγαίου επειδή λέει- τάχα- παραβιάζουμε την Συνθήκη της Λωζάνης, που τα ήθελε δίχως Ελληνικό Στρατό. Κι έτσι, σπεύσατε ως Κυβέρνηση της ΝΔ να πάρετε από μας τον βαρύ οπλισμό που μας προστάτευε και νοιώθαμε ασφαλείς και να τον στείλετε στην... Ουκρανία(!!) κάνοντας εχθρό μας την ομόδοξη Ρωσσία. Μπράβο σας! Και τώρα πώς θα αμυνθούμε; Με σφεντόνες και τσουγκράνες; Πήρατε ακόμα και τις Μονάδες Νεοσυλλέκτων Στρατιωτών (Κέντρα Εκπαίδευσης) από Ρόδο και Κώ!! Αν είναι δυνατόν! Πού μας αφήνετε αγαπητέ πατριώτη; Στο έλεος του Θεού; Θέλετε να φανείτε αρεστοί στον σουλτάνο και νομοταγείς στο Διεθνές Δίκαιο; (Αλήθεια, υπάρχει διεθνές δίκαιο; Σπούδασα και πολιτικές επιστήμες και 50 χρονια βλέπω το δίκαιο του ισχυροτέρου!). Γιατί δεν ανοίγετε και σεις το στόμα σας και να φωνάξετε ως τα Γραφεία του ΟΗΕ ότι ο όρος αυτός της Συνθήκης της Λωζάνης ετέθη δια τον "φόβο" της Τουρκίας (αλλά κατ ουσίαν δια την πονηρίαν της να τα αρπάξει μελλοντικά), για πιθανήν επίθεση των Ελλήνων στην Μικρασία, όπως έγινε προ 1 αιώνος;! Τότε όμως είμασταν ισχυροί και ισότιμοι πληθυσμιακά. Τώρα όμως οι όροι έχουν αλλάξει και μεις με το ζόρι είμαστε 10 εκατ., ενώ εκείνοι κοντεύουν τα 100. Και όχι μόνον. Αυτοί έχουν υπερεξοπλισθεί σε Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία! Έχουν δικά τους όπλα και drones. Κάνουν ήδη εισβολές σε γειτονικές χώρες (Συρία, Ιράκ, Αρμενία). Έχουν βάσεις σε Λιβύη, Αλβανία, Αραβικά Εμιράτα, Αφρικανικές χώρες. Εχουν συνάψει Συνθήκες αρωγής με Ρωσσία, Περσία, Κίνα, Πακιστάν, Τουρμενιστάν, Αζερμπαιτζάν κλπ. Αποκαθιστούν τις διπλωματικές σχέσεις με Ισραήλ και Αίγυπτο, και το κυριώτερο: Διαθέτουν ετοιμοπόλεμη την εν Σμύρνη Στρατιά του Αιγαίου, για άμεση επέμβαση κατά των νησιών μας! Διεξάγουν ακωλύτως και υπό την ανοχήν των Ελληνικών κυβερνήσεων πολεμικές ασκήσεις στο Αιγαίο, αμφισβητούντες εθνικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο και κάνουν κουρέλια την Ελληνική ΑΟΖ! 
 
Οι συνθήκες λοιπόν άλλαξαν και αυτοί που φοβούνται τώρα επίθεση είμαστε εμείς! Τόλμησε και το είπε ξεκάθαρα στην Τουρκία που πήγε ο κ. Νίκος Δένδιας (και τον συνεχάρηκα τότε δημοσίως) αλλά πέσαν πάνω του τα κοράκια μετά, να τον φάνε, ότι τάχα απεδέχθη επισήμως την παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης! Μα για πέστε μου: Οι Τούρκοι δεν την έχουν παραβιάσει; Αυτή ώριζε για την Τουρκία χωρικά της ύδατα τα 3 ν.μ. από τις ακτές της! Έμειναν στα 3; Όχι! Και γιατί δεν τηρούν την συνθήκη για τα νησια μας Ίμβρο και Τένεδο; Γιατί συντηρούν την στρατιά του Αιγαίου; Γιατί απειλούν ευθέως με casus belli αν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ν.μ. ως δικαιούμεθα; Γιατί αμφισβητούν δεκάδες νησιά και βραχονησίδες μας, ακόμα και την Γαύδο, κάτω από την Κρήτη, επειδή λέει δεν περιλαμβάνονται σε διεθνείς συνθήκες;! Και γιατί κάνουν συνεχείς πολεμικές ασκήσεις στο Αιγαίο; Ποιά νησιά θα κατακτήσουν; Την Γροιλλάνδία ή την Ανταρκτική; Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε οι Τουρκόφιλοι ή Τουρκοδεείς συμβουλάτορες των Ελληνικών Κυβερνήσεων επί 10ετίες ολόκληρες, δηλαδή το
 
9) ΕΛΙΑΜΕΠ.
Επί σειράν ετών μας συνήθισαν στην ιδέα ότι ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! και καλύτερα να υποχωρούμε στις διαπραγματεύσεις μας με τους Τούρκους, προκειμένου να έχουμε ειρήνη. Όμως αυτή η τακτική απεδείχθη εκ των πραγμάτων λανθασμένη πολιτική! Διότι "δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ ανέβει στο κρεβάτι" λέγαν οι παλιοί! Κι ακόμα "κάνε Τούρκο φίλο, μα κράτα και στο χέρι ξύλο"!. Κι έχει αποδείξει περίτρανα ιστορικά η Τουρκία, ότι όσο υποχωρεί ένας αντίπαλός της, τόσο της ανοίγει η όρεξη και ζητά κι άλλα ..."μπιφτέκια"! Βλέποντας τα πρόσωπα του ΕΛΙΑΜΕΠ αντιλαμβάνομαι πως είναι ή φιλότουρκα ή τουρκοδεή! Και ρωτώ τους κυρίους αυτούς: Γιατί ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ; Αυτοί γιατί διεκδικούν μισό Αιγαίο (Mavi Vatan= Γαλάζια Πατρίδα), Ανατολική Μεσόγειο, Θράκη κλπ; Γιατί δεχθήκατε να μετονομασθεί ο Ελλήσποντος Τουρκικό Κανάλι, μέρος του Αιγαίου σε Turk Aegeo, και η Κύπρος με ..συντεταγμένες!!!; Ναί κύριοι! Διεκδικούμε και μεις! Φωνάξτε το!! Τι διεκδικούμε;
 
α) Κατάργηση του casus belli
β) Αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας σε χριστιανικό Ελληνορθόδοξο ναό, με το σταυρό στον τρούλλο της. (ήμουν ο μόνος που κατήγγειλε στην Ουνέσκο την μετατροπή της σε τζαμί, ενώ πολιτική και θρησκευτική ηγεσία τήρησαν σιγή ιχθύος, ενώ ώφειλαν και ηδύναντο να ξεσηκώσουν την παγκόσμια κοινότητα).
γ) Απόσυρση των δυνάμεων κατοχής από την Κύπρο και αναγνώρισή της ως ενιαίου κράτους-μέλους της Ε.Ε.
δ) Αποκατάσταση των 2500 αγνοουμένων της Κυπριακής Δημοκρατίας 
ε) Αποζημιώσεις για το πογκρόμ καταστροφών των Ελλήνων της Κων/ λης το 1955
στ) Κατάργηση της Στρατιάς του Αιγαίου
ζ) Κατάργηση των πολεμικών ασκήσεων στο Αιγαίο. 
η) Μη ανάμειξη στην Ελληνική Θράκη και αναγνώριση της μειονότητας ως μουσουλμανικής και όχι ως Τουρκικής.
θ) Παύση εναγκαλισμού της Αλβανίας, ως δορυφόρου της προς εγκλωβισμό μας.
ι) Κατάργηση του Τουρκολιβυκού Μνημονίου, που εξαφανίζει την Ρόδο μας, την Κάρπαθο, Κάσο και ανατ. Κρήτη
ια) Παύση υπερπτήσεων πολεμικών της αεροσκαφών και Drones πάνω από τα νησιά μας και καταθέσεις σχεδίων πτήσεων στο FIR Αθηνών. 
ιβ) Διεκδικούμε, ναί διεκδικούμε και μεις ως Ελληνικά τα νησιά της Προποντίδος: Χάλκη, Αντιγόνη κλπ. Πώς τα απέκτησε η Τουρκία; Με ποιά Συνθήκη; 
 
10) Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα να ελέγχετε την θάλασσα και τα χερσαία σύνορά μας από τη αθρόα εισβολή των παρανόμων μεταναστών Ασίας και Αφρικής, αναθέστε σε εθελοντικές Ελληνικές ομάδες, ως αρωγοί σας, την φύλαξη των συνόρων μας (το προβλέπει κι ο νομοθέτης στο Σύνταγμα και στο Α 275 Κ. Π.Δ.). Και σταματήστε την δίωξη των Εβριτών που έκαναν τον "σερίφη". Κάθε σωστός πατριώτης αυτό θα έκανε! Με τί μεράκι και εθνικό παλμό θα πολεμήσει αύριο τους ένοπλους εισβολείς της χώρας, όταν αντί επαίνων και βραβείων για την σύλληψη παρανόμων βλέπει διώξεις και χλευασμό; "ΠΑΤΡΩΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΑΣ ΦΥΛΑΞΑΣΘΑΙ ΧΡΕΟΣ ΕΣΤΙ", γράφουν τα μαρμάρινα Προπύλαια του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου. Και "ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ".
 
Και μπορεί, κ. Γιάννη, αυτή μου η επιστολή να καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων σας, μη λαμβάνοντες υπ όψιν σας ουδέν των προαναφερθέντων, επειδή - ίσως- έχετε με τον κ. Πρωθυπουργό άλλα οράματα αντί των εθνικών θεμάτων (Παγκοσμιοποίηση, Ν.Τάξη, ΛΟΑΤΚΙ, Δικαιωματιστές, γάμοι ομοφυλοφύλων, υιοθεσίες ερμαφροδίτων, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου (!),ανεμογεννήτριες, φωτοβολταικά κλπ). Όμως μη ξεχνάτε τούτο: 
 
Αφ ενός μεν είσθε περαστικοί- προσωρινοί κυβερνώντες, αφ' ετέρου δε τούτος ο τόπος, τούτη η χώρα δεν είναι σπίτι σας ή αυλή σας για να κάνετε ότι θέλετε. Τούτη η γής είναι ιερό χώμα των προγόνων μας κτηθέν με ιδρώτα και ποτισθέν με αίμα των παππούδων μας και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασχημονεί κατά της Ιστορίας μας! 
 
ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!! Τελεία και παύλα! Οδηγοί σας ας γίνουν οι Μελόνι, Ορμπάν, Λεπέν! 
 
Κι ούτε διαπραγματευόμαστε με τους Τούρκους το μοίρασμα του Ελληνικότατου Αιγαίου μας, την αποστρατικοποίηση των νησιών, αιγιαλίτιδα ζώνη και ΑΟΖ. Ανακηρύσσουμε μονομερώς την Ελληνική ΑΟΖ, επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ν.μ. και καλούμε ΕΕ και ΝΑΤΟ να αναλάβουν τις ευθύνες των. Τολμήστε να οριοθετήσετε αυτά και διακηρύξατέ τα διεθνώς και στον ΟΗΕ για επίσημο καταχώρησή των. Μας απειλούν με casus belli; E, Casus belli και μείς! Κι αναθέστε τα υπόλοιπα στην Στρατιωτική Ηγεσία της χώρας! Διότι, διαφορετικά, ο ποιητής λέει: "... κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί". 
Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω...
 
ΑΝΑΚΡΕΩΝ ΔΑΥΛΗΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ
(ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ)
 
Νομικός, Οικονομολόγος, Πολιτειολόγος, Δάσκαλος, Αρθρογράφος, συγγραφέας, Βραβευμένος Ποιητής, κτήτωρ και δ/ντής του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου, συντξ Τμ/ρχης Προιστάμενος Τραπέζης τ. Ελλάδος, ερευνητής και συλλέκτης.

1 σχόλιο:

  1. SOS TE Την Ελλαδα μας απο τις ορδες των εισβολεων ισλαμιστων.
    ΕΞΩ GO HOME.
    CHRIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.