Σελίδες

2 Σεπτεμβρίου 2023

Η εικόνα της Κυβέρνησης «καίγεται»

1.9.2023
 
Δελτίο Τύπου: Η εικόνα της Κυβέρνησης «καίγεται»
 
Απογοητευτική, εάν όχι εξοργιστική, φαίνεται να είναι η εικόνα της Κυβέρνησης, η οποία στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και προφασιζόμενη το απόρρητο και θέματα εθνικής ασφάλειας κρύβει την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό σε δύο εξαιρετικά σημαντικά θέματα όπως η εμπλοκή της χώρας μας με την Ουκρανία και οι πυρκαγιές στα στρατόπεδα.
 
Όπως προκύπτει από τον τρόπο που απαντά στις επίκαιρες ερωτήσεις, δεν θα μάθουμε ποτέ τι πυρομαχικά και εξοπλισμό στείλαμε στην Ουκρανία και τι θα μας κοστίσει η εκπαίδευση των Ουκρανών πιλότων στα F-16, που τόσο περήφανα παρουσίασε ο κ. Πρωθυπουργός μαζί με τον κ. Ζελένσκι μετά την πρόσφατη συνάντησή τους, αλλά και τι επιπλέον εξοπλισμό πρόκειται να στείλουμε στο πλαίσιο ενίσχυσης της Ουκρανίας. Aντιλαμβανόμαστε ότι οι παραπάνω ενέργειες μας θέτουν στο στόχαστρο της Ρωσίας, αφού πλέον μας κατατάσσει στις εχθρικές της χώρες. Παράλληλα, άγνωστες παραμένουν οι συνέπειες για το μέλλον της Ελλάδας -πέραν από τις έως τώρα γνωστές επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα- αν αυτή η συνεργασία συνεχιστεί.
 
Μπορεί άραγε κάποιος να μας απαντήσει πόσες φορές την περίοδο αυτή η φωτιά που εξακολουθεί να κατακαίει την πατρίδα μας, μπήκε σε στρατόπεδα και τι καταστροφές προκάλεσε; Από θαύμα προφανώς δεν είχαμε δυσάρεστα και επικίνδυνα περιστατικά όπως αυτά που πρόσφατα αντιμετωπίσαμε στην Αγχίαλο.
 
Γιατί η κυβέρνηση απέκρυψε να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για τους 3 στρατιωτικούς που τραυματίσθηκαν στην προσπάθειά τους να εκκενώσουν στρατόπεδο λόγω απειλής πυρκαγιάς, παρά τις δημόσιες καταγγελίες της Ένωσης Στρατιωτικών Ξάνθης; 
 
Δυστυχώς, η εικόνα της Κυβέρνησης φαίνεται να «καίγεται», από περιστατικά που δεν έχει καταφέρει να καλύψει ή και να αποκρύψει. Λυπούμαστε, αλλά αυτό δεν είναι εθνική πολιτική και ούτε δημοκρατία.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΝΕΡΩΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.