Σελίδες

28 Ιουλίου 2023

Οι εμπειρογνώμονες του κλίματος μπερδεύονται από το νέο φαινόμενο που ονομάζεται "Καλοκαίρι"

Μετάφραση: Απολλόδωρος
21 Ιουλίου 2023 | Mad Greenies, World | Διαβάστε το εδώ
 
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκάλυψαν ότι οι θερμοκρασίες αυξάνονται σταθερά από τον Ιανουάριο.
 
Οι "ειδικοί" του κλίματος, οι εξαγορασμένοι "επιστήμονες" και οι υποστηρικτές της Greta Thunberg αποκάλυψαν νέα ανησυχητικά δεδομένα που δείχνουν ότι οι θερμοκρασίες έχουν πράγματι αυξηθεί μήνα με το μήνα από το τέλος του χειμώνα.
 
Κανείς δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το τι ακριβώς οδήγησε στην αύξηση αυτή, αλλά όλοι συμφωνούν ότι η απάντηση είναι λιγότεροι άνθρωποι, λιγότερα αυτοκίνητα και υψηλότεροι φόροι.
 
Υπήρξαν πολλά θύματα της θανατηφόρας, φαινομενικά ατελείωτης αύξησης της θερμοκρασίας.
 
"Αυτή είναι η θεία μου Blodwen. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα το μεσημέρι σε κάποιο καυτό ευρωπαϊκό κολαστήριο. Τα τελευταία της λόγια ήταν: 'Πείτε σε όλους στην πατρίδα να ακολουθήσουν την επιστήμη και να έχουν αυτή την τέταρτη, ενισχυτική στρώση αντηλιακού.
 
Ένας χρήστης του Twitter θρηνεί τον θάνατο της θείας Blodwen, το σώμα της οποίας είχε διαλυθεί πλήρως.
 
Οι ειδικοί προβλέπουν ότι, αν συνεχιστούν οι σημερινές τάσεις, ολόκληρος ο πλανήτης θα πάρει εντελώς φωτιά και η ζωή όπως την ξέρουμε θα τελειώσει.
 
Γίνεται λόγος για κάτι που ονομάζεται χειμώνας και ενδεχομένως να επιστρέψει, οπότε μπορεί να δούμε μια τάση ψύξης. Ωστόσο, αυτή η φλυαρία απορρίπτεται προς το παρόν ως μια άγρια θεωρία συνωμοσίας χωρίς καμία βάση στην πραγματικότητα.
 
Η κυβερνητική συμβουλή είναι να μείνετε και πάλι στο σπίτι για να προστατεύσετε τους ηλικιωμένους, καθώς έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι η ζέστη μπορεί να εξαπλωθεί μέσω του αέρα και ότι η μετάδοση της ζέστης έχει γίνει ανεξέλεγκτη σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο.
 
ΕΟΔΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ
 
Εξετάζεται νέα τεχνολογία που θα παρέχει στους ανθρώπους αντηλιακό με συντελεστή 5000, το οποίο μπορεί να εκτρέψει τις ακτίνες του ήλιου πίσω στο διάστημα, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η κλιματική αλλαγή.
 
Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Αν δεν έχει, ίσως δούμε το τέλος των νέων μητέρων που γεννούν σε μια νέα ριζοσπαστική κίνηση των απεργών γέννησης να μην κάνουν παιδιά μέχρι να σταματήσει η αλλαγή του κλίματος.
 
Κανείς δεν φαίνεται να έχει πει σε αυτές τις γυναίκες ότι το κλίμα πάντα άλλαζε κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Ορισμένοι όμως προτείνουν ότι, εφόσον η απεργία γεννήσεων μπορεί στην πραγματικότητα να χρησιμεύσει στην αύξηση του μέσου δείκτη νοημοσύνης του πληθυσμού, η ιδέα θα πρέπει να ενθαρρυνθεί.
 
Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε συλλογικά να ξεπεράσουμε αυτό το νέο, πρωτόγνωρο φαινόμενο που ονομάζεται "καλοκαίρι", αν και κορυφαίοι ειδικοί προειδοποιούν ότι αυτό είναι πιθανότατα το τέλος της ανθρώπινης φυλής.
 
Καλή τύχη!
 
Δικτυογραφία:
Climate Experts Baffled By New-Found Phenomenon Called 'Summer' - The Great Climate Con

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.