Σελίδες

16 Ιουνίου 2023

Δρ. Michael Yeadon: Δέν εμπιστεύομαι πλέον ΚΑΝΕΝΑ προϊόν της βιοφαρμακευτικής βιομηχανίας!!!!! ΚΑΝΕΝΑ!

Θεωρώ τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες εχθρούς της ανθρωπότητος και πρέπει να τεθούν οριστικά εκτός λειτουργίας! 
 
 
Είδα πρόσφατα μια έρευνα απόψεων σχετικά με τα εμβόλια c19 και σχετικά με όλα τα εμβόλια, διερευνώντας τα επίπεδα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. 
Πήγα πιο μακριά από τους περισσότερους.
 
Δεν εμπιστεύομαι πλέον ΚΑΝΕΝΑ προϊόν της βιοφαρμακευτικής βιομηχανίας. Όχι μόνο επειδή μια χούφτα εταιρείες είτε έχουν κατασκευάσει σκόπιμα επιβλαβείς γονιδιακές ενέσεις είτε έχουν επιτρέψει το «vax washing» στρατιωτικών προϊόντων χρησιμοποιώντας τα γνωστά εμπορικά τους σήματα. Αν και το ένα από τα δύο είναι αρκετά κακό και σημαίνει ότι η ανώτερη διοίκηση ήταν εντάξει με την σκόπιμη δηλητηρίαση ολόκληρου του πληθυσμού του κόσμου. 
 
Όχι, η ανεπανόρθωτη απώλεια εμπιστοσύνης εκτείνεται από την προφανή προθυμία διάπραξης εγκλημάτων παγκόσμιας κλίμακας κατά της ανθρωπότητας έως την πλήρη αποτυχία των ρυθμιστικών οργανισμών, στους οποίους μέχρι τώρα είχαμε αναθέσει να αξιολογούν, να ρυθμίζουν και να επιθεωρούν και, ως εκ τούτου, να παραμένουν εύλογα ειλικρινείς σε αυτόν τον κλάδο. 
 
Στην καλύτερη περίπτωση, οι επιστήμονες και οι γιατροί έχουν ανακαλύψει νέες γνώσεις για ορισμένες ασθένειες και εφηύραν νέες θεραπείες για αυτές τις καταστάσεις. Κατά κανόνα, τα μεταποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα που βασίζονται μηχανιστικά σε φυσικά προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον άνθρωπο για μεγάλες χρονικές περιόδους περιέχουν υψηλό ποσοστό πραγματικά χρήσιμων προϊόντων. 
 
Τα οπιοειδή ανακουφιστικά του ισχυρού πόνου αλλάζουν τη ζωή. Είμαι ο ίδιος τακτικός ασθενής για τέτοια προϊόντα, η ανάγκη για τα οποία προέκυψε άμεσα από δύο περιστατικά ιατρικής ανικανότητας / αμέλειας που εκτείνονται πίσω 30 χρόνια στη ζωή μου. Γνωρίζουμε επίσης ότι αυτά τα φάρμακα είναι εγγενώς εθιστικά και επομένως πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή. 
 
Τα τοπικά αναισθητικά που προέρχονται από φυσικά προϊόντα όπως η κοκαΐνη έφεραν επανάσταση στην οδοντιατρική και τη διαχείριση τραύματος (ράμματα σε εξωτερικά τραύματα). Αρκετές κατηγορίες αντιβιοτικών, που βασίζονται μηχανιστικά σε χημικές ουσίες αυτοάμυνας που παράγονται από μύκητες στις μακραίωνες μάχες τους με τα βακτήρια, σώζουν ζωές κάθε μέρα. Χρησιμοποιούνται υπερβολικά όχι μόνο στους ανθρώπους αλλά και στα ζώα εκτροφής, κάτι που είναι απερίσκεπτο επειδή είναι ο ιδανικός τρόπος αναπαραγωγής πολυανθεκτικών στελεχών. 
 
Είναι απίθανο να πάρουμε νέες κατηγορίες αντιβιοτικών. Δεν έχουμε βρει κανένα νέο πρότυπο αντιβιοτικών εδώ και πολλά χρόνια. Τα αντιφλεγμονώδη κορτικοστεροειδή έχουν ευρείες εφαρμογές, ιδίως στους πνεύμονες και το δέρμα. Ο κατάλογος είναι μεγαλύτερος, αλλά αποκλείει πολλά ψυχοδραστικά, υπολιπιδαιμικά, πολλά αντιδιαβητικά και πολλά άλλα. 
 
Δεν μου αρέσουν τα φάρμακα που στοχεύουν τους ενδοκυτταρικούς υποδοχείς και τα ένζυμα, επειδή είναι συνήθως μάλλον πιθανό να έχουν πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες. Πολλά αντικαρκινικά φάρμακα. Οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων του κόσμου είναι ΟΛΕΣ σε αποτυχημένη κατάσταση. Όλα έχουν τεθεί σε κίνδυνο απελπιστικά και δεν νομίζω ότι μπορούν να ανακτηθούν στην παρούσα μορφή τους. 
 
Ωστόσο, σε αυτούς εμπιστευόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε διαφάνεια των κλινικών και μη κλινικών δεδομένων, χωρίς να επιτρέπουμε φάρμακα με κακά προφίλ κινδύνου / οφέλους στην αγορά. Απλά κοιτάξτε αυτά τα υποτιθέμενα εμβόλια. Πολλοί άνθρωποι στον τομέα της αξιολόγησης και των κανονιστικών ρυθμίσεων γνώριζαν, πριν χορηγηθούν αυτές οι άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης, ότι πρέπει να είναι επιβλαβείς. Δεν θα μπορούσαν να έχουν κατασκευαστεί σωστά, πόσο μάλλον να αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά στον διαθέσιμο χρόνο. 
 
Όλοι γνωρίζετε ότι η θέση μου είναι ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει η παραμικρή εξέταση των εμβολίων για αυτή την υποτιθέμενη νέα ασθένεια, ακόμη και αν υπήρχε ένα νέο παθογόνο. Πώς μπορώ τώρα να εμπιστευτώ οποιαδήποτε ρυθμιστική αρχή φαρμάκων για να κρατήσει τους κατασκευαστές εντός των γραμμών έγκρισης και να εγκρίνει μόνο τα κατάλληλα φάρμακα; 
 
Τα πρόσφατα εγκεκριμένα αντι-ιικά φάρμακα είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Πριν από δέκα χρόνια, αν είχα δει τις ρυθμιστικές υποβολές, θα σας έλεγα ότι υπήρχε περίπου μηδέν τοις εκατό πιθανότητα να εξασφαλίσουν ευρείες εγκρίσεις. Είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά αφήνομαι στην τύχη μου, θα καταργήσω τις επώνυμες φαρμακευτικές εταιρείες και θα πω ότι υπάρχει μορατόριουμ στις εγκρίσεις νέων φαρμάκων για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με σκοπό την παράταση μιας τέτοιας απαγόρευσης. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι αυτό που έχει περάσει την τελευταία δεκαετία (εκτός από τα εμβόλια) είναι ένα καθαρό όφελος για την ανθρωπότητα. 
 
Δεν έχω γίνει πλήρως υπέρ των αντι-αλλοπαθητικών φαρμάκων, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή του καλύτερου 10% των γενόσημων φαρμάκων και να διασφαλίσουμε ότι θα τα παρασκευάσουμε με πολύ υψηλά και συνεπή πρότυπα σε κάθε χώρα ή ομάδα χωρών. 
 
Θεωρώ τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες εχθρούς της ανθρωπότητας και πρέπει να τεθούν οριστικά εκτός λειτουργίας. 
 
Μπορεί να γίνει νόμιμα, ακριβώς όπως οι βαρόνοι ληστές είδαν τα μονοπώλιά τους να διαλύονται. Δεν είμαι αφελής και δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί σύντομα. Αλλά μπορώ να ονειρεύομαι. 
 
Με τις καλύτερες ευχές 
 
Μike
 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.