Σελίδες

16 Ιουνίου 2023

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

Γράφει ο Γιώργος Λουκάκης
 
Με αφορμή τα ετήσια καθιερωμένα πλέον τέτοια εποχή happenings στο κέντρο της Αθήνας από ομοφυλόφιλους κάθε είδους και συνομοταξίας - ων ουκ έστιν αριθμός - ως έκφραση ... υπερηφάνειας (;) γι΄αυτή τους την ιδιότητα και με την ελπίδα ότι σε κάποιους νέους, κυρίως, ανθρώπους η κατακλυσμιαία προπαγάνδα της διαστροφής και ανωμαλίας δεν έχει κάψει ακόμη τα εγκεφαλικά τους κύτταρα, προβαίνουμε σε επισήμανση -υπόμνηση πραγμάτων εντελώς αυτονόητων, όσο 1+1=2,πριν από λίγα μόλις χρόνια όχι όμως σήμερα.
 
Αρχίζουμε με το επιπρόσθετο ευνοϊκό δεδομένο ότι τα ''αντισώματα'' που η πατρώα ελληνορθόδοξη αγωγή ανέπτυξε στην πλειονότητα των πιο πάνω νέων ανθρώπων ανθίστανται και ενεργούν ακόμη: 
 
1) Το ανθρώπινο είδος - και όχι μόνον- γνωρίζει αποκλειστικά δύο φύλα αρσενικό και θηλυκό, όπως εμφανέστατα μεν προκύπτει από την ανατομική διαφοροποίηση των γεννητικών οργάνων και την συν τω χρόνω, από την γέννηση μέχρι την ενηλικίωση, γενικώτερη εξωτερική διαφοροποίηση (σωματοδομή,φωνητικό ηχόγραμμα κλπ), αφ΄ετέρου δε από τις σοβαρές ορμονικές διαφορές. 
 
2) Η διαφοροποίηση όμως δεν περιορίζεται στα εξωτερικά και ανιχνεύσιμα χαρακτηριστικά. Φαίνεται παράξενο αλλά κυρίως η έννοια αρσενικό (άνδρας)-θηλυκό (γυναίκα) συγκεκριμενοποιείται στα εσωτερικά χαρακτηριστικά και ιδιώματα που αναφέρονται στην εγκεφαλική λειτουργία και τον ψυχισμό. Πράγματι, η διαφορετική αντιληπτική-κριτική-συνθετική ικανότητα, η έμφαση σε διαφορετικές ως προς την σπουδαιότητα προτεραιότητες γεγονότων και καταστάσεων, τα διαφορετικής εντάσεως συναισθήματα (φόβος,ανησυχία, άγχος, ενθουσιασμός), η ευκολία ή δυσχέρεια στην διαχείριση των συναισθημάτων, η ευαισθησία με τα παράγωγά της (θυσιαστικό φρόνημα, στοργή, διαίσθηση) να διαφέρει, αυτά επαναλαμβάνουμε τα χαρακτηριστικά και ιδιώματα οριοθετούν δυο ευδιάκριτους εσωτερικούς κόσμους, φαινομενικά εντελώς αντίθετους κατ΄ουσίαν όμως ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ώστε συνταιριαζόμενοι αρμονικά μέσω του ευλογημένου γάμου να καταστήσουν άνδρα και γυναίκα συνδημιουργούς και συνεργάτες του Θεού στην γέννηση του ανθρώπου μέσα στην οικογένεια, που ως μόνος κατάλληλος ''βιότοπος'' διασφαλίζει την φυσιολογική και αρμονική ανάπτυξη του. 
 
3) Κατόπιν των ανωτέρω, αβίαστα προκύπτει ότι το φύλο είναι το θεμελιώδες συστατικό της ανθρώπινης προσωπικότητας και αποκλειστικός παράγοντας της διαιώνισης του είδους, οπότε ο σεβασμός στην ιερή του αποστολή αποτελεί προϋπόθεση υπάρξεως και διατηρήσεως της ανθρωπότητας.
 
4) Συνεπώς και εστιάζοντας τώρα ειδικά στις δυστυχισμένες εκείνες υπάρξεις που διέστρεψαν το προαναφερθέν θεμελιώδες συστατικό της προσωπικότητας, το φύλο τους, και την συνυφασμένη με αυτό σεξουαλικότητα, εύκολα διαπιστώνεται η φρίκη που βιώνουν στην κόλαση της σχιζοφρένειας που οικειοθελώς εισήλθαν. Αξιοδάκρυτοι, τραγικοί άνθρωποι μα τόσο ανόητοι συνάμα που επιχειρώντας να ''λειτουργήσουν'' εντελώς αντίθετα από τις ''οδηγίες χρήσης'' του ''κατασκευαστή'' (Δημιουργού Θεού) εισπράττουν τα επίχειρα: Συναισθηματική αστάθεια, κενότητα, κατάθλιψη, απρόκλητη επιθετικότητα, βαθιά συμπλέγματα κατωτερότητας που εκφράζονται βασικά με επιτηδευμένη επιδειξιομανία και ακραία προκλητικότητα εκδηλούμενη και οργανωμένη στις διάφορες παρελάσεις ''υπερηφάνειας''(!!). 
 
Ψυχικές καταστάσεις και υπαρξιακά αδιέξοδα που όχι μόνο δεν καμουφλάρονται από τις τρέλλες της δήθεν χαράς και τα σχετικά happenings, αλλά τότε ιδιαίτερα αποκαλύπτεται η πραγματικότητα της προσποίησης με τους μορφασμούς που αυτοί ονομάζουν γέλια, τις κραυγές και τα σφυρίγματα του δήθεν κεφιού. 
 
Τα προπεριγραφόμενα λοιπόν συμπτώματα και όχι μόνον, ήταν η αιτία που η αμερικανική ψυχιατρική εταιρεία μέχρι ακόμα την δεκαετία του 90 είχε συμπεριλάβει την ομοφυλοφιλία στις ψυχικές νόσους. 
 
5) Και τώρα στο ''ζουμί'' της παρέμβασης μας αυτής. Το κρίσιμο ερώτημα ποίοι και γιατί ενορχηστρώνουν, κατευθύνουν, δυναμώνουν, οργανώνουν το ομοφυλοφιλικό κίνημα παρεμβαίνοντας ταυτόχρονα στην νομοθετική και δικαστική εξουσία των κρατών, ώστε όχι μόνο να καταστεί η ομοφυλοφιλία ανεκτή στις κατά τόπους κοινωνίες αλλά να επιβληθεί ως ισότιμο αν όχι ακόμα το ιδανικό μοντέλο οργάνωσης των κοινωνιών αυτών, ανακύπτει εύλογα. Η απάντηση είναι απρόσμενα απλή. Οι υπεύθυνοι είναι όσων τα σκοτεινά συμφέροντα γεωπολιτικά, οικονομικά, πλανητικά δεν είναι δυνατόν να ευδοκιμήσουν σε κοινωνίες ρωμαλέες, συνεκτικές, εθνοκεντρικές με αίσθηση του καλού και του κακού και συνεπώς με κριτική σκέψη. Είναι οι ίδιοι που με τον ίδιο βρώμικο σκοπό αποδομούν τις κοινωνίες οργανώνοντας στοχευμένα μεταναστευτικές, δήθεν προσφυγικές, πλημμυρίδες και εξαλείφουν την συλλογική μνήμη κτυπώντας ιστορία, γλώσσα, παραδόσεις, θρησκεία. Όμως ο πανσεξουαλισμός -πανηδονισμός, κύρια έκφραση των οποίων είναι η ομοφυλοφιλία, λόγω ακριβώς του ακόρεστου και της δίχως όρια ατέλειωτης αναζήτησης επιφέρει τα ολέθρια αποτελέσματα δηλαδή εκμαυλισμό και διάλυση της προσωπικότητας και συνακόλουθα ''θόλωμα'' του νου (κριτική ικανότητα), εξασθένηση θέλησης και δύναμη αντίστασης, ασύγκριτα πιο γρήγορα, πιο βαθιά, πιο θανατηφόρα και από τις δραστικότερες εξαρτησιογόνες ουσίες, των οποίων πλέον η σπουδαιότητα στο συγκεκριμένο ''project'' έχει υποβαθμιστεί. 
 
Συμπερασματικά, προώθηση και επικράτηση της ομοφυλοφιλίας συνεπάγεται εξουδετέρωση αντισωμάτων αντίστασης και κατ΄ακολουθίαν ταχύτατη υποχώρηση μέχρις εξαφανίσεως του συλλογικού ενστίκτου αυτοσυντήρησης λαών και εθνών και εν τέλει μετατροπή τους σε πολτοποιημένη εύχρηστη μάζα αποδεχόμενη ο,τι η βούληση των επικυρίαρχων κέντρων επιτάσσει μέσω των ντόπιων εντολοδόχων -μαριονεττών. 
 
6) Κατόπιν των ανωτέρω επιλέγουμε να κλείσουμε την μακροσκελή αυτή παρέμβαση, οι γραμμές της οποίας χαράχτηκαν με πολύ αγάπη και αγωνία, με μια απάντηση στο καίριο ερώτημα: Υπάρχει επιστροφή από την κόλαση που διαζωγραφήσαμε; Αναπλάθεται στο αρχαίο της κάλλος η θεία εικόνα μιας προσωπικότητας που με υπαιτιότητα της πετάχτηκε διαλυμένη στα βρωμόνερα του φρικτού πάθους; Η απάντηση είναι ότι ανθρωπίνως αυτό φαντάζει αδύνατον. Αλλά ο Πλάστης και Δημιουργός μας γεμάτος αγάπη βεβαιώνει ''τα αδύνατα παρ΄ ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστί''. Σεβόμενος όμως την ελευθερία της βουλήσεως του κάθε ανθρώπου (αυτεξούσιο) προσμένει μόνο την συνειδητοποίηση της φρικτής κατάπτωσης και ακολούθως τον πόθο της ανόρθωσης και της επανασύνδεσης μαζί Του για την ποθητή ανάπλαση της εξαχρειωμένης προσωπικότητας. 
 
Από το σημείο αυτό τα σωτήρια εργαλεία-φάρμακα ευρίσκονται στην διάθεση του μετανοημένου. Πρώτα το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως όπου κάτω από το πετραχήλι του Ιερέα εναποτίθεται το αβάστακτο βάρος της ενοχής και το ''ξεμπάζωμα'' της ψυχής, ώστε να ακολουθήσει η αναζωογόνηση με την μετάληψη του Σώματος και Αίματος του γλυκύτατου Θεανθρώπου Ιησού μας που ακριβώς για μένα και για σένα προσωπικά και μόνον από ΑΓΑΠΗ θυσιάστηκε στον Γολγοθά. 
 
Αδελφοί -όσοι ευρίσκεστε στα φρικτά δεσμά-μην διστάζετε, απλώστε το χέρι σας, έστω αδύναμα και τρεμάμενα, το πανίσχυρο χέρι Του θα σας ανασύρει από την κόλαση που βιώνετε και θα σας αποκαταστήσει όντως ευτυχισμένους για πάντα δίπλα Του γιατί σας αγαπάει πέρα από όρους ,όρια, λογικές. Δοκιμάστε, μπορείτε και το αξίζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.