Σελίδες

16 Μαΐου 2023

Ο Γερμανικός Τύπος συζητά την απάτη των δοκιμών των €μβολίων της Pfizer. Θα ακολουθήσει η "Λογοδοσία για το Covid";

Μετάφραση: Απολλόδωρος
18 Φεβρουαρίου 2023 | Igor Chudov | Διάβαστε το εδώ.
 
Είμαι ευχάριστα έκπληκτος που βλέπω την κυρίαρχη γερμανική έκδοση Die Welt να υποστηρίζει ανοιχτά ότι οι κλινικές δοκιμές του "εμβολίου COVID της Pfizer" ήταν γεμάτες απάτη. (σύνδεσμος χωρίς paywall στη γερμανική γλώσσα, PDF με αγγλική μετάφραση) Τι εξέλιξη!
 
 
Το άρθρο εξηγεί ότι η Pfizer αποτυφλώθηκε και αφαίρεσε πολυάριθμους ασθενείς που υπέστησαν ανεπιθύμητες παρενέργειες από τη δοκιμή του εμβολίου Covid. Δίνει επίσης παραδείγματα υποκειμένων της Pfizer των οποίων οι θάνατοι συγκαλύφθηκαν. Ένα από τα θύματα που περιγράφει η Die Welt είναι το υποκείμενο C4591001 1162 11621327 της Pfizer, την ιστορία του οποίου έφερα στο φως τον Ιούλιο του 2022. (δείτε το ΕΔΩ)
 
Η WELT έχει έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο ασθενής με αρ. 11621327 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του τρεις ημέρες μετά τη 2η δόση, προφανώς από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο ασθενής με αριθμό 11521497 πέθανε 20 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, διάγνωση καρδιακής ανακοπής. "Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της επιστήμης, οι δύο αυτές περιπτώσεις θα μπορούσαν να αποδοθούν στον εμβολιασμό", λέει η ειδικός φαρμακοποιός Susanne Wagner από το Βερολίνο, "ιδίως δεδομένου ότι η αμερικανική υγειονομική αρχή CDC διερευνά επί του παρόντος τα εγκεφαλικά επεισόδια σε εμβολιασμένους ανθρώπους και είναι γνωστό ότι....
 
Όπως θυμάστε, οι ερευνητές της Pfizer αποφάνθηκαν λανθασμένα ότι οι θάνατοι αυτοί δεν σχετίζονται μεταξύ τους.
 
Η Die Welt περιγράφει επίσης τον Αργεντινό δικηγόρο Augusto Roux, ο οποίος παρέμεινε ζωντανός, αλλά τα βάσανά του γράφτηκαν ως "άγχος".
 
Τρεις εβδομάδες αργότερα, ο υποψήφιος για δοκιμή Roux έλαβε τη δεύτερη δόση. Παρέμεινε υπό παρακολούθηση για 40 λεπτά και στη συνέχεια έφυγε από το νοσοκομείο αισθανόμενος καλά. Στο ταξί για το σπίτι ένιωθε άβολα, ενώ αργότερα είχε δύσπνοια, καύσο στο στήθος, ναυτία και πυρετό. Τα ούρα του έγιναν μαύρα σαν κόλα και λιποθύμησε. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Roux βρισκόταν στο νοσοκομείο Alemán, αρκετές εξετάσεις PCR για Covid ήταν αρνητικές. Η επικεφαλής γιατρός Gisela di Stilio σημείωσε στην έκθεση εξιτηρίου, η οποία είναι στη διάθεση της WELT: "Ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο του κορονοϊού (υψηλή πιθανότητα)". Ο αξονικός τομογράφος είχε δώσει εικόνες υγρού στην καρδιά του Roux. Μια περικαρδιακή συλλογή.
 
Τους επόμενους μήνες, ο Roux έχασε 14 κιλά, είχε ηπατικά προβλήματα και η καρδιά του χτυπούσε μερικές φορές ακανόνιστα. ... Η διάγνωση για τα συμπτώματα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό είναι πολύ πιθανό να είναι "περικαρδίτιδα", φλεγμονή της καρδιάς. Όλα αυτά ταιριάζουν ακριβώς με μια κλινική εικόνα που το Ινστιτούτο Paul Ehrlich έχει επίσης στον κατάλογο των "σπάνιων παρενεργειών" για τα εμβόλια mRNA.
 
Σημειώστε πώς η Die Welt βάζει σαρκαστικά τις "σπάνιες παρενέργειες" σε εισαγωγικά.
 
... Βρήκε εκπληκτικά πράγματα εκεί. Η ιστορία του, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, θα έπρεπε να εμφανίζεται στα έγγραφα της Pfizer για τις βασικές μελέτες, αλλά δεν εμφανίζεται. Τα έγγραφα της φαρμακευτικής εταιρείας λένε ότι ο Roux ενημέρωσε την ερευνητική ομάδα ότι νοσηλεύτηκε με πνευμονία και στις δύο πλευρές, μετά την αρχική αναφορά, η οποία χαρακτηρίστηκε ως "ανεπιθύμητο συμβάν επιπέδου τοξικότητας 1". Αυτό δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με το εμβόλιο, συνεχίζει ο φάκελος, είναι μάλλον μια μόλυνση από το Covid. Ούτε λέξη ότι ο Roux είχε βγει αρνητικός για Corona σε διάφορες δοκιμές PCR.
 
Το έγγραφο βρίσκει περισσότερες περιπτώσεις απάτης της Pfizer:
 
Σχεδόν ταυτόχρονα με την υπόθεση Roux, πρέπει να υπήρξε ένα περιστατικό στο κέντρο δοκιμών του Μπουένος Άιρες. Με μια κίνηση, η διεύθυνση των δοκιμών αποχαιρέτησε 53 υποκείμενα στις 31 Αυγούστου 2020. Οι υποψήφιοι της δοκιμής "ξετυφλώθηκαν", δηλαδή ενημερώθηκαν για την κατάσταση του εμβολιασμού τους, μια διαδικασία που το πρωτόκολλο της μελέτης της Pfizer προβλέπει ρητά μόνο "σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης". Αλλά δεν υπάρχει τίποτα σχετικό στη μελέτη έγκρισης. Στα έγγραφα του πρωτοκόλλου που έχει στη διάθεσή της η WELT, και τα οποία στην πραγματικότητα δεν προορίζονται για το κοινό, οι υπεύθυνοι μπλέκονται σε αντιφάσεις. "
 
Η απάτη της Pfizer συζητείται στον συστημικό Τύπο.
 
Ενώ η Die Welt κάνει εξαιρετική δουλειά στην αποκάλυψη της απάτης των δοκιμών της Pfizer, την οποία ο FDA ήθελε να αποκρύψει επί 75 χρόνια, τα περισσότερα από αυτά που συζητήθηκαν δεν είναι καινούργια για εμάς. Αυτό που είναι καινούργιο είναι ότι οι κυρίαρχες εφημερίδες το συζητούν τώρα.
 
Η Die Welt αναφέρει ότι οι συμβάσεις της Pfizer περιλάμβαναν απαλλαγή από την ευθύνη ακόμη και για αμέλεια της Pfizer και για "απάτη ή κακή πίστη εκ μέρους της ίδιας της Pfizer".
 
Αναμένω ότι αυτή η "απαλλαγή από την απάτη" θα αποτελέσει αντικείμενο έντονων δικαστικών διενέξεων σε πολλές χώρες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ευθύνη για ορισμένα παραπτώματα, όπως η απάτη, δεν μπορεί να παραιτηθεί εκ των προτέρων, διότι αυτό θα "παραβίαζε τη δημόσια τάξη" και θα ενθάρρυνε την απάτη. Έτσι, αναμένω ότι το δόγμα του Ed Dowd "η απάτη αναιρεί όλες τις συμβάσεις" θα επικρατήσει νομικά σε πολλές περιοχές.
 
Θα ακολουθήσει μια "Γενική λογοδοσία για το COVID"!
 
Ένα ερώτημα που πολλοί από εμάς θέτουν είναι: "θα υπάρξουν δοκιμασίες". Ένας φίλος αυτού του substack, ο Eugyppius, συμπεραίνει με λύπη ότι "δεν θα υπάρξει λογοδοσία για την Corona στη Γερμανία".
 
Δεν είμαι ειδικός στη γερμανική πολιτική, αλλά θα ήθελα να κάνω μια δήλωση: σε περισσότερες από μια χώρες, αν και πιθανώς όχι στη Γερμανία, ΘΑ υπάρξει λογοδοσία για την Corona. Μια μίνι-λογοδοσία συμβαίνει ήδη στη Φλόριντα, γεγονός που μας δίνει μια ιδέα για το μέλλον.
 
Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ron DeSantis, είναι ένας πανούργος πολιτικός επιχειρηματίας που αναμένει να επωφεληθεί πολιτικά από την υπεράσπιση του κοινού από τα εμβόλια Covid.
 
Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξουν κάποιες λογοδοσίες και κάποιες τιμωρίες. Σκεφτείτε αυτό:
  • Σχεδόν όλοι επηρεάστηκαν από τους εμβολιασμούς της Corona. Οι άνθρωποι είτε εμβολιάστηκαν είτε υπέστησαν διακρίσεις, με την έκταση των διακρίσεων να ποικίλλει από χώρα σε χώρα.
  • [προστέθηκε μια μέρα αργότερα] Ένα μεγάλο μέρος των εμβολιασμένων ανθρώπων αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν και είναι αγανακτισμένοι με αυτό που τους συνέβη.
  • Ο εμβολιασμός Covid έβλαψε ένα σημαντικό μέρος των εμβολιασθέντων. Οι βλάβες είναι πολυάριθμες. Μια μελέτη στην Ταϊλάνδη διαπίστωσε ότι το 29% των νεαρών ανδρών είχαν υποκλινική καρδιακή βλάβη, για παράδειγμα. Συζήτησα, πολλές φορές, τη βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος που επηρεάζει τους εμβολιασμένους ανθρώπους που υποφέρουν από επαναμολύνσεις του Covid και από ατελείωτες άλλες ασθένειες.
  • Ενώ πολλά εμβολιασμένα άτομα δεν συνειδητοποιούν ότι τα εμβόλια Covid τους επηρέασαν, μπορούν εύκολα να πειστούν ότι είναι θύματα εμβολίων όταν τους παρουσιάζονται αποδείξεις.
  • Πολλά εμβολιασμένα άτομα είχαν πολλαπλές μολύνσεις από το COVID. Αν τους ωθήσουν, θα δουν την προφανή αποσύνδεση μεταξύ των υποσχέσεων και της άσχημης πραγματικότητας.
  • Οι αγωγές κατά της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, και ενδεχομένως κατά της Google και του Facebook, θα κάνουν, φυσικά, πολλούς ανθρώπους να σκεφτούν αν είναι και αυτοί θύματα, όταν η οικονομική αποζημίωση γίνει εφικτή.
  • Οι άνθρωποι δικαιολογημένα φοβούνται τον θάνατο και η υπερβολική θνησιμότητα που βιώνουμε παγκοσμίως θα πρέπει να ανησυχεί κάθε άτομο του οποίου ο κίνδυνος θανάτου αυξάνεται με έναν μυστηριώδη, άγνωστο τρόπο.
  • Πολλοί πολιτικοί φορείς θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να χτίσουν καριέρα με το να είναι κατά του εμβολίου Covid και να απαιτούν αντίποινα.
  • Υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί μαζική υστερία γύρω από το "θα με σκοτώσει το εμβόλιο Covid", την οποία οι προαναφερθέντες πολιτικοί φορείς μπορούν να αξιοποιήσουν προς όφελός τους. Παρόλο που αυτό έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε άσχημη κατάσταση, είναι ένας σημαντικός παράγοντας.
Ο σημαντικότερος καθοριστικός παράγοντας για το πόση "αναμέτρηση Κορόνα" θα δούμε είναι η μελλοντική τύχη της ανθρωπότητας και οι ανησυχητικές τάσεις της υπερβολικής θνησιμότητας και της υπογονιμότητας.
 
Θέλω αυτές οι τάσεις να αντιστραφούν και η θνησιμότητα και η γονιμότητα να επιστρέψουν στο φυσιολογικό. Μια τέτοια ευτυχής τροπή των γεγονότων θα απαιτούσε μόνο μια μετρίως σοβαρή λογοδοσία.
 
Στην άκρως ανεπιθύμητη περίπτωση που οι τάσεις της υγείας του γενικού πληθυσμού πάρουν στροφή προς το χειρότερο, θα ήταν απολύτως αποδεκτές αυστηρότερες τιμωρίες κατά των ανθρώπων που μας είπαν ψέματα και ανάγκασαν το κοινό να πάρει τα θανατηφόρα πειραματικά εμβόλια.
 
Οι εθνικοί νόμοι ίσως χρειαστεί να αναθεωρηθούν για να επιτρέψουν τη νομική τιμωρία των παραβατών που συμμετείχαν σε ένα νέο παγκόσμιο βιοϊατρικό έγκλημα που ζημίωσε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Σε πολλά προηγούμενα, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν υπό το χρώμα των εθνικών νόμων διώχθηκαν με επιτυχία.
 
 Οπότε... πιστεύετε ότι τουλάχιστον μία χώρα θα δει κάποια "λογοδοσία για την Covid";
 
***
Δικτυογραφία:
German Press Discusses Pfizer Vaccine Trial Fraud. Will "Covid Reckoning" Follow?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.