Σελίδες

16 Μαΐου 2023

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ! Η "Δημοκρατική κυβέρνηση" της Ουάσινγκτον, υπογράφει Νόμο γιά τήν ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των παιδιών από τούς ΓΟΝΕΙΣ, που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τήν χειρουργική επέμβαση ....'τρανσέξουαλ'!!!

Η "Δημοκρατική κυβέρνηση" της Ουάσινγκτον, υπογράφει νόμο για την απομάκρυνση των παιδιών από τους γονείς, που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τήν χειρουργική επέμβαση ....'τρανσέξουαλ'!!!!!!!! 
 
Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της πολιτείας της Ουάσινγκτον Jay Inslee μόλις υπέγραψε ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που επιτρέπει στις αρχές να απομακρύνουν τα παιδιά από τους γονείς τους εάν αρνηθούν να συναινέσουν σε αριστερές χειρουργικές επεμβάσεις τρανσέξουαλ και άλλες ριζοσπαστικές θεραπείες.
 
Ο Inslee υπέγραψε το νομοσχέδιο 5599 της Γερουσίας, το οποίο εισήχθη από τον πολιτειακό γερουσιαστή Marko Liias (D-Everett). 
 
Ο νόμος επιτρέπει στο κράτος να απομακρύνει νόμιμα τα παιδιά από τους γονείς τους εάν δεν συναινούν στις θεραπείες «φυλομετάβασης» του παιδιού τους ή στην άμβλωση. 
 
Ο νέος νόμος αφαιρεί επίσης από τους γονείς άλλα δικαιώματα σχετικά με τα παιδιά τους. 
 
Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο της πολιτείας της Ουάσινγκτον, κάθε καταφύγιο νέων όπου ένα παιδί αναζητά καταφύγιο υποχρεούται νομικά να ειδοποιήσει τους γονείς ή τους κηδεμόνες του εντός 24 έως 72 ωρών. 
 
Ωστόσο, ο νέος κρατικός νόμος επιτρέπει στα καταφύγια να επιλέξουν να μην ενημερώσουν τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες εάν έχουν «επιτακτικούς λόγους» να πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο θα έθετε το παιδί σε κίνδυνο κακοποίησης ή παραμέλησης. 
 
Ο πρόσφατα υπογεγραμμένος νόμος επιτρέπει στις αρχές να κρύβουν πού βρίσκονται τα παιδιά που έχουν δραπετεύσει και ισχυρίζονται ότι επιδιώκουν αλλαγές φύλου ή αμβλώσεις. 
 
Το νομοσχέδιο 5599 της Γερουσίας αφαιρεί επίσης τους γονείς από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για την υγεία και την ψυχική υγεία των παιδιών τους. 
 
«Οι τρανς νέοι και τα τρανς άτομα έχουν γίνει στόχος εκστρατειών παραπληροφόρησης και πολιτικών ακροβατικών που τους απεικονίζουν ως επικίνδυνους ή εκφυλισμένους», ισχυρίστηκε ο Inslee κατά την υπογραφή του νομοσχεδίου. 
«Στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, απορρίπτουμε την πολιτική της τρανσφοβίας και του φόβου. 
«Αναζητούμε τρόπους για να βοηθήσουμε την LGBTQ κοινότητα να παραμείνει ασφαλής και να την υποστηρίξουμε», πρόσθεσε. 
«Με αυτό το νομοσχέδιο, η Ουάσιγκτον ανοίγει το δρόμο υιοθετώντας μια πιο συμπονετική, αναπτυξιακά κατάλληλη και λογική προσέγγιση για να υποστηρίξει αυτούς τους νέους καθώς έχουν πρόσβαση σε θεραπεία επιβεβαίωσης φύλου και υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγειονομικής περίθαλψης». 
 
(περισσότερα στο άρθρο)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ
το είδαμε ΕΔΩ
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Αν δεν αντιδράσει η Εκκλησία μας αυτό το βλέπω στην πατρίδα μας σε καμιά 10ετία.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.