Σελίδες

6 Μαΐου 2023

Γκουβέρνο είμαστε, ρε…

Γράφει ο Χρήστος Μπολώσης
 
Καλά το άρχισε η Ν.Δ. και καλύτερα το συνεχίζει. Στην αρχή, με ένα πλέγμα νόμων και διαταγμάτων που επιμελήθηκε προσωπικώς ο κ. Βορίδης -ο και «τσεκουράτος» αποκαλούμενος-, τα οποία μεγάλη μερίδα συνταγματολόγων χαρακτήρισαν άκυρα και σκανδαλώδη, απαγόρευσε την κάθοδο του Εθνικού Κόμματος «Ελληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, διότι και επειδή και διά ταύτα και τρέχα γύρευε, καίτοι δεν υπάρχει «αμετάκλητη καταδίκη», όπως ορίζει το Σύνταγμα – αλλά ποιο είναι το Σύνταγμα, ρε, που θα μας πει ποιος θα κατέβει στις εκλογές και ποιος όχι;
 
Στη συνέχεια, σειρά είχε το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου, το οποίο, ως απεφάνθησαν οι προφέσορες, κακώς χρησιμοποιούσε την ήλιο της Βεργίνας και καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιήσει κάτι άλλο, όπως, π.χ., την τουρκική ημισέληνο.
 
Το ότι το 2009 ο Παπαθεμελής κατέβηκε στις εκλογές «αγκαλιά» με τον ήλιο της Βεργίνας, με το τότε κόμμα του «Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο», λίγη σημασία έχει.
 
Ρε, ξέρετε ποιοι είμαστε εμείς; Είμαστε το γκουβέρνο και ό,τι γουστάρουμε κάνουμε. Ετσι, με συνοπτικές και προπαντός δημοκρατικές διαδικασίες αποκλείστηκαν δύο εκ των δεξιών απειλών για τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη.
 

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ Ο εΛΛΗΝΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ Κ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ;;;
    Η ΑΜΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΙΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.