Σελίδες

1 Μαΐου 2023

Γάμοι στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα με «κουμπάρο» τον Τσίπρα

Υπόσχεση ότι η επόμενη «προοδευτική» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει άμεσα τον γάμο για όλα τα πρόσωπα έδωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει στρατηγικές εκλογικές εφεδρείες από την κοινότητα των πολιτών με ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό.
 
Σε συνέντευξη για τα 20 χρόνια του περιοδικού «ANTIVIRUS» σχετικά με τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει, αν εκλεγεί, για την εξάλειψη των ανισοτήτων και των διακρίσεων όσον αφορά τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι «η προοδευτική κυβέρνηση έχει ως άμεση προτεραιότητα την ψήφιση νόμου που θα δίνει τη δυνατότητα γάμου και τεκνοθεσίας σε όλους».
 
Στην ερώτηση γιατί -ενώ μπορούσε- ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατοχύρωσε νομικά τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, δικαιολογήθηκε αμήχανα: «Την κριτική αυτή την αποδέχομαι. Οχι σε σχέση με την έλλειψη πολιτικής βούλησης, αλλά σε σχέση με την οργάνωση του νομοθετικού μας έργου και την καθυστέρηση να εκδηλώσουμε αυτή τη βούλησή μας.
 
Οντως, λοιπόν, θα έπρεπε να έχει φέρει την πρόταση για τον γάμο. Στην πράξη, βέβαια, η επεξεργασία της πρότασης νόμου που έχει κατατεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα Βουλή ξεκίνησε κατά την περίοδο της προηγούμενης κυβέρνησης από μια νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του Οικογενειακού Δίκαιου. Τελικά η κυβέρνησή της Ν.Δ. έφερε μιαν άλλη μεταρρύθμιση…»
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μην έχετε καμία αμφοβολία ότι στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο επίσης νεοταξίτης, υγειονομικός, φασίστας Μητσοτάκης, καθώς ξεπέρασε τον Τσίπρα στα χρόνια διακυβέρνησής του, αφού όχι μόνο δεν κατάργησε τις διατάξεις και τους νόμους υπέρ των ομοφυλοφίλων αλλά έβαλε σε υψηλές κυβερνητικές θέσεις δηλωμένους ομοφυλόφιλους, πράγμα που δεν είχε κάνει ούτε ο αριστεροφασίστας Τσίπρας....
 
Αυτήν την φορά πάντως είναι εντυπωσιακό εκτός από εγκληματικό, αλλά θέλουν να τους δώσουν και παιδιά!!!!!! 
Ηρθε η ώρα να μιλήσει επιτέλους η Ιεραρχία...
 
Και μια φωτογραφία για να μην ξεχνάμε το αίσχος τους...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.