Σελίδες

7 Απριλίου 2023

Καταψηφίστε αυτούς που έλεγαν ψεκασμένο τον ελληνικό λαό τρομοκρατώντας τον.

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Προκηρύχθηκαν τελικά για τις 21 Μαΐου 2023 οι εθνικές εκλογές! 
Όλοι αυτοί που μέχρι χθες τρομοκρατούσαν τον ελληνικό λαό με το αφήγημα της πανδημίας θα ζητήσουν την ψήφο αυτού του λαού! 
 
Θα ζητήσουν την ψήφο του λαού, όλοι αυτοί που ήταν υπέρ των lockdown, που συμφωνούσαν στα καθεστωτικά μέτρα για τον Covid19, που είναι όλοι συνυπεύθυνοι για το εξαθλιωμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο αδυνάτησε με τις λιγοστές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να ανταποκριθεί στη διάρκεια αυτής της υγειονομικής κρίσης! Με αποτέλεσμα πολλούς θανάτους συν Ελλήνων! Συμφωνούσαν όλοι αυτοί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Ελλήνων, ακόμη και των νηπίων, με ένα κατασκεύασμα, που ονόμασαν εμβόλιο και που σήμερα φαίνονται τα οδυνηρά τους αποτελέσματα! 
 
Συμφωνούσαν όλοι αυτοί με την κυβερνητική απόφαση περί αναστολής εργασίας όλων των υγειονομικών που δεν δέχονταν να εμβολιαστούν!
 
Συμφωνούσαν όλοι αυτοί στην επιβολή διοικητικού προστίμου 100 ευρώ προς όλους του ανεμβολίαστους συνταξιούχους άνω των 60 ευρώ!
 
Συμφωνούσαν όλοι αυτοί, ονομάζοντας ψεκασμένους τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας! 
 
Όλοι αυτοί! ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ! Ακόμη και το ΚΚΕ συμπορεύτηκε σε αυτήν την απάνθρωπη λογική!
 
Με τον Πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βελόπουλο να επιζητά από το βήμα της Βουλής, να απαγορευτεί η κυκλοφορία των ανεμβολίαστων μετά τις 6 η ώρα το απόγευμα, τον δε Πρόεδρο του ΜέΡΑ25 Γιάννη Βαρουφάκη να ζητάει την επιβολή μηνιαίου πρόστιμου 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας! 
 
Ακόμη και μη κοινοβουλευτικά κόμματα, όπως το κόμμα “Πλεύσης Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου σθεναρά υπερασπίστηκε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, μη ασκώντας την παραμικρή κριτική στα μέτρα που είχαν ληφθεί στον εργασιακό τομέα και τα οποία είχαν προκαλέσει την οργή των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!
 
Έτσι μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση και έκπληξη, πως το κόμμα “Έλληνες” του Ηλία Κασιδιάρη, υπό το φόβο αποκλεισμού από τις εκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου, όρισε επικεφαλής τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, και για τον λόγο πως ο κ. Κανελλόπουλος ήταν φανατικός υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού! 
 
Άρα είχε ταυτιστεί με το τρομοκρατικό πολιτικό και υγειονομικό Σύστημα!
Υπό αυτής της έννοιας, αλλά και γι΄ αυτόν τον λόγο απαιτείται μια εξήγηση από το κόμμα “Έλληνες”!Πάντως οι δικές μου πληροφορίες λένε, ότι αρκετοί εν δυνάμει ψηφοφόροι του κόμματος Κασιδιάρη, έχουν παγώσει με αυτήν την φημολογία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.