Σελίδες

27 Φεβρουαρίου 2023

".... τον Χριστόν τους ....!"

"Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος“! .... πάντα επίκαιρος ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης και ειδικά, όταν αναφέρεται στις κατάρες της χώρας, στον εκάστοτε ύπατο αρμοστή, στους ολιγάρχες και στις «πόρνες», στους δήθεν εκπροσώπους του λαού, που την κυβερνούν επ΄ ονόματι και κατ΄ εντολή τους. 
 
Στην Κολομβία της Ευρώπης, η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη και η Ελευθέρία κατήντησαν πατσαβούρες ενώ τα εγκλήματα πολέμου, τα συμβόλαια θανάτου, το δουλεμπόριο, η εμπορία παιδικής σαρκός και η διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και μαύρου χρήματος αντιμετωπίζονται ως πταίσματα δίχως να ιδρώσει, από ντροπή, το αυτί κανενός εκ των σεβαστών Δικαστών, Εισαγγελέων, Αστυνομικών, πολιτικών, ολιγαρχών κλπ. τιτάνων, της ηθικής, στην χώρα μας!
 
Ποιοί κυβερνούν την Ελλάδα και που την οδηγούν; Ενοχλεί η παρουσία Ελλήνων στην χώρα ή μήπως είναι είδος προς αντικατάσταση μαζί με τη γλώσσα που μιλούν και τον Θεό, που πιστεύουν; Ενοχλεί το Αιγαίο, επειδή είναι ακόμη Ελληνικό ή μήπως πρέπει να παραχωρηθεί μαζί με τα νησιά του στην Τουρκία; Ενοχλεί το Σύνταγμα της χώρας ή μήπως θα έπρεπε οι Έλληνες να δηλώσουν υποταγή στο δίκαιο του Σουλτάνου, στέλνοντας τα πρωτότοκα παιδιά τους, αγόρια και κορίτσια, από το 6ο έτος της ηλικίας τους και/ ή στην πρώτη νύχτα του γάμου τους, στους «κυβερνώντες» για να εξυπηρετήσουν τα βίτσια τους;  
 
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι αξιότιμοι κ.κ. Αλαφούζε, Βαρδινογιάννη, Σαββίδη, Μαρινάκη, Κοντομηνά, Κυριακού, Μυτιληναίε, Κόκκαλη και Σία όσο και αν επιμένετε να ποιείτε την νήσσαν. Με νυχτερινές τροπολογίες δεν ξεπλένονται τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ούτε επιβραβεύονται οι εγκληματίες πολέμου με το ακαταδίωκτο. Οι υπεύθυνοι των μνημονίων, του βίαιου εποικισμού και εξισλαμισμού της χώρας, του επικείμενου διαμελισμού της, της Γενοκτονίας των Ελλήνων και των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν επ΄ονόματι του Covid-19, θα λογοδοτήσουν, είτε Σας αρέσει είτε όχι! Εκτός αν Σας ηδονίζει αυτή η εμφυλιακή ατμόσφαιρα και ο κίvδυνος που παραμονεύει, να παγιδευτείτε δηλαδή στην κινούμενη άμμο της μεταπολίτευσης!  
 
΅ .... τον Χριστόν τους .... ΅ «υποσχέθηκε», επί λέξει, ο Πρωθυπουργός στους Έλληνες και ως νέος Παντοκράτωρ απειλεί δια του «ροπάλου» το Χριστεπώνυμο ποίμνιο και τον Ναζωραίο μαζί, αν δεν αλλάξουν τις γραφές και την ώρα της Ανάστασης. Εκτελεί μήπως δικές Σας εντολές ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ.κ. Ολιγάρχες, ακριβώς όπως λ.χ. το Πάσχα του 2020, όταν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων έκλεισε τις Εκκλησίες και απαγόρευσε να χτυπούν οι καμπάνες ή να αναμεταδίδονται οι λειτουργίες μέσω μεγαφώνων, δήθεν λόγω Covid-19 , αν και η επιτροπή των λοιμοξιολόγων είχε εισηγηθεί γραπτώς το εκ διαμέτρου αντίθετο; Ποιοι από την «Ιερά Σύνοδο» της Ελλάδος, ήταν / είναι μυημένοι στα σχέδια του Αντιχρίστου; Ποίος είναι επιτέλους ο Αντίχριστος και ποια είναι η σχέση Υμών, των αφεντικών της χώρας, μαζί του; Ποιόν υπηρετείτε άραγε με τα κανάλια, τις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και με το παραμύθι/τον τρόμο/ την παραπληροφόρηση, που προσπαθείτε να επιβάλλετε μέσω δημοσιογράφων που παπαγαλίζουν τις απόψεις Σας σε ότι αφορά π.χ. τα εθνικά μας θέματα ή τον κορονοϊό; Κηρύξατε μήπως Εσείς, τα αφεντικά της χώρας, μαζί με τους Γερμανούς τον πόλεμο στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία και δεν το πήραμε, εμείς οι Έλληνες, χαμπάρι;  
 
Η κανονικότητα, η νομιμότητα και η λευτεριά στην χώρα είναι τα κλειδιά, που θα «σώσουν» ζωές, περιουσίες και θα κάνουν κάποιους ιδιωτικούς «στρατούς» αχρείαστους. Κανονικότητα, σημαίνει ότι το Πάσχα θα εορταστεί σύμφωνα με την παράδοση και τους Εκκλησιαστικούς κανόνες . Νομιμότητα, σημαίνει ότι το Σύνταγμα της χώρας είναι πάλι εν ισχύι και ακυρώνονται οι νόμοι του «κράτους», που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό. Ελευθερία εν τέλει σημαίνει, ότι οι πολιτικοί, που κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου, δεν θα συμμετάσχουν σε εκλογές, πριν λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη και ότι τα αποτελέσματα της κάλπης δεν θα αλλοιωθούν, ειδάλλως θα οδηγηθεί η χώρα στον εμφύλιο σπαραγμό και στην καταστροφή, ενώ Εσείς θα χάσετε τα πάντα!  
 
Καλή Ανάσταση και καλή Λευτεριά!  
 
Υ.Γ.: Η Χούντα Μητσοτάκη απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση του λινκ, που αντιστοιχεί στον ιστότοπο της Νέας Φιλικής Εταιρείας, στο διαδίκτυο πλην Google /Twitter. Αν συμφωνείτε με το άρθρο, Σας παρακαλούμε να το διαδώσετε στους φίλους/ ομοϊδεάτες Σας. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.