Σελίδες

8 Νοεμβρίου 2022

Από την ατζέντα των υποκλοπών στην ατζέντα των ερευνών και στην ατζέντα της σύγκρουσης των ελληνοτουρκικών;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Στην πολιτική και όχι την πολίτικη κουζίνα αλλάζεις το μενού ώστε να μην φανεί αν το ένα πιάτο είναι χαλασμένο, πικρό ή δύσπεπτο.
 
Έτσι και με την αλλαγή της ατζέντας επικαιρότητας, ώστε να ξεχαστούν τα πίσω, αν έρθουν νέα και αν τα καινούργια είναι δύσκολα πάμε σε άλλη ατζέντα... πλέον και τα παιδάκια κατανοούν το παιχνίδι των εντυπώσεων. 
 
Ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα ότι ξεκινούν τις επόμενες μέρες έρευνες για φυσικό αέριο ΝΔ της Πελοποννήσου και της Κρήτης. 
 
Αυτό έπρεπε να ανακοινωθεί πριν εισέλθουμε στα μνημόνια, ώστε να μην διατεινόταν κάποιοι ότι δεν έχουμε ενεργειακά θησαυρίσματα και έτσι να πάμε άμεσα στην αγκαλιά των τοκογλύφων με ότι περάσαμε τόσα χρόνια. Και σήμερα από πλευράς οικονομικών (δημοσιονομικών) να φαίνεται, αλλά και λόγω των γεωπολιτικών και ενεργειακών συγκυριών, ότι βρισκόμαστε στον ίδιο και μπορεί σε χειρότερο παρονομαστή. 
 
Επίσης ανακοινώθηκε ότι δεν "πωλείται" το λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως για να "πληρωθούν τα χρέη των τοκογλύφων"  
 
Πολύ ορθό αυτό γιατί το λιμάνι αυτό κατέστη το κρισιμότερο γεωστρατηγικό λιμάνι στον πόλεμο της Ουκρανίας γιατί υπερκεράζει τα ΣΤΕΝΑ του τούρκου που το έχει ρίξει στο παζάρι ως είθισται. 
 
Λοιπόν αδελφοί εγένετο ... 
Aπό την ατζέντα των υποκλοπών στην ατζέντα των ερευνών και στην ατζέντα της σύγκρουσης των ελληνοτουρκικών;  
Μας σέρνουν οι εξελίξεις ή τα σχέδια ανθρώπων που εκπονήθηκαν για εμάς δίχως εμάς; 
Τώρα όλοι περιμένουν την αντίδραση της τουρκίας που τόσα χρόνια δεν της έκοψαν τον βήχα. 
 
Φυσικά η τουρκία εδώ και καιρό με τα δικά της πλέον γεωτρύπανα εξήγγειλε γεωτρήσεις, εξορύξεις , έρευνες και συγκρούσεις στην γειτονιά. 
 
Όλα αυτά την στιγμή που το τουρκολιβυκό πρόβλημα "φλέγεται και ζεματάει " και προκαλεί νότια της Κρήτης μείζονα προβλήματα για τα δίκαια μας, την στιγμή που τα Βαλκάνια μυρίζουν μπαρούτι γιατί δεν τα βρίσκει η Σερβία με το Κόσσοβο, την ίδια στιγμή που το Ουκρανικό γίνεται η αιτία να αρπάξουν από τις σπίθες του φωτιά πολλές περιοχές του πλανήτη, ενός πλανήτη που εκτός των άλλων ψάχνεται ανάμεσα σε επισιτιστικές και ενεργειακές κρίσεις, σε ακάθεκτο πληθωρισμό που ετοιμάζεται να σαρώσει τις οικονομίες, αλλά το χειρότερο είναι ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χειρότερο πολιτισμικό και κοινωνικό ψυχολογικό επίπεδο από απαρχής Δημιουργίας. 
 
ΚΑΙ αν όλα φαίνονται μαύρα και τρισάθλια ακούγεται η Φωνή του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ που φωνάζει " ΣΤΩΜΕΝ καλώς" και σταματάει την πτώση των υπολοίπων Αρχαγγελικών ταγμάτων την ώρα που πέφτει και τσακίζεται το τάγμα του Εωσφόρου. 
 
Ας πούμε Έλληνες και Ελληνίδες ΣΤΩΜΕΝ καλώς, ας μοιάσουμε τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ και να αρπαχτούμε από το ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που οι αντίχριστοι του πλανήτη τα έβαλαν μαζί του "αν είναι δυνατόν". 
 
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.