Σελίδες

21 Οκτωβρίου 2022

Σημεία και τέρατα...

Σημεία και τέρατα..η αγγλικανική "εκκλησία"της Σουηδίας έδωσε εντολή να διαγραφούν από την αγία γραφή και τα "λειτουργικά"τους βιβλία το όνομα "Κύριος" και η αντωνυμία "Αυτός",τα οποία αποδίδονται στον Θεό!!!
Και αυτό για να μην "σκανδαλίζονται"οι ομοφυλόφιλοι...
Να τους χαίρονται...,
 

1 σχόλιο:

  1. Σημεία και τέρατα τα βλέπουμε όταν ξαφνικά εμφανίζονται...
    Ομοφυλόφιλοι και παιδεραστές είναι και αυτοί από τότε που πρωτοεμφανίστηκε η δογματική και ανώμαλη Αγγλικανική εκκλησία ... Για ουκ ολίγα σκάνδαλα παιδεραστίας, ομοφυλοφιλίας και άλλων άνομων πράξεων τους έσυραν στα δικαστήρια.
    Και τώρα ζητούν συγνώμη οι δόλιοι ... αλλά συνεχίζουν ...
    Ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης των 80 εκατομμυρίων Αγγλικανών που ζουν στον κόσμο, δήλωσε σε μια γενική σύνοδο της Αγγλικανικής Εκκλησίας ότι η Εκκλησία ήταν «βαθιά και θεσμικά ρατσιστική», ζητώντας συγγνώμη από τις μειονότητες για τις διακρίσεις που υπέστησαν. Μεταξύ αυτών και την "μειονότητα" των ομοφυλοφίλων, κύναιδων, βιαστών και όλα τα αισχρά συνώνυμα....

    Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών έχει επιδημικές διαστάσεις στην Βρετανία, αφορά εκατομμύρια θύματα, αποτρόπαιες και τρομακτικές πράξεις αποσιωπημένες επί δεκαετίες καθώς θεσμοί και πολιτικές αρχές έχουν δώσει προτεραιότητα σε υπολήψεις αντί του καλού των παιδιών, σύμφωνα με τα στοιχεία ανεξάρτητης έρευνας για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση που δόθηκε στην δημοσιότητα.
    Πολιτικοί, μέλη της ηγεσίας της Αγγλικανικής εκκλησίας και κοινωνικές υπηρεσίες αγνόησαν και συγκάλυψαν τις καταγγελίες για να προστατεύσουν δράστες και υπολήψεις, ενώ η αστυνομία επέδειξε αδικαιολόγητο σεβασμό προς εκείνους από τους δράστες, που συμμετέχουν στην δημόσια και θρησκευτική ζωή της Αγγλίας, σύμφωνα με την έρευνα.

    Από τον Φεβρουάριο 2017, στο πλαίσιο της έρευνας εξετάσθηκαν 725 μάρτυρες και 2,5 εκατομμύρια σελίδες αποδεικτικών στοιχείων. Περισσότερα από 6.000 θύματα αφηγήθηκαν τις εμπειρίες τους στο Truth Project της έρευνας μεταξύ αυτών και θύματα σεξουαλικής βίας ιεραρχών της Αγγλικανικής εκκλησίας ....
    Τι άλλο; Όμοιος ομοίω αεί πελάζει ...
    Μ.Ρ. Ερευνήτρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.