Σελίδες

14 Σεπτεμβρίου 2022

Κίνα: Επιστροφή σε lockdown σε πολλές περιοχές της χώρας – Ελλείψεις σε τρόφιμα και βασικά είδη. Η κινεζική χούντα έχει φυλακίσει το 20% του πληθυσμού!!!!

Δεκάδες περιοχές στην Κίνα που περιλαμβάνουν εκατομμύρια πολίτες –άνω του 20% του πληθυσμού της χώρας- έχουν μπει σε lockdown σε μια προσπάθεια των κινεζικών αρχών να περιορίσουν τα κρούσματα κορωναϊού στη χώρα.
 
Αν και τα νέα κρούσματα μέσα στις τελευταίες 24 ώρες ήταν μόλις 949, το σχέδιο για μηδενισμό της Covid-19, δεν αφήνει περιθώρια για αναστολή των μέτρων περιορισμού.
 
Οι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται σε lockdown θα υποβάλλονται καθημερινά σε διαγνωστικά τεστ και όσοι διαπιστώνονται θετικοί θα μπαίνουν σε καραντίνα. Οι κάτοικοι περιοχών που θεωρούνται υψηλού κινδύνου δεν επιτρέπεται να βγαίνουν από τα σπίτια τους. 
 
Τα συνεχιζόμενα lockdown σε ορισμένες περιοχές έχουν φέρει προ σημαντικών προβλημάτων χιλιάδες πολιτών, που βλέπουν τις προμήθειές τους να εξαντλούνται. 
 
Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται, καθώς όπως τονίζουν οι κάτοικοι η κατάσταση είναι δραματική. 
 
«Πέρασαν 15 ημέρες, μας έχει τελειώσει το αλεύρι, το ρύζι, τα αυγά. Εδώ και αρκετές ημέρες έχει τελειώσει το γάλα για τα παιδιά», δήλωσε κάτοικος της πόλης Σιντζιάνγκ. 
 
Την ίδια ώρα στην πόλη Γινίνγκ δημοσιεύτηκε ένα έγγραφο με εκατοντάδες αιτήματα πολιτών προς τις Αρχές για τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα υγιεινής για τις γυναίκες. 
 
«Μου έχουν τελειώσει τα χρήματα για να αγοράσω προμήθειες. Η γυναίκα μου είναι έγκυος και έχουμε δύο παιδιά. Ξεμένουμε από βενζίνη και η γυναίκα μου πρέπει να πάει για ιατρικό έλεγχο», συμπλήρωσε κάτοικος της περιοχής.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Η χώρα με την κομμουνιστική δικτατορία υποφέρει από τους μισότρελους που την κυβερνάνε....
Για 949 κρούσματα την μέρα φυλάκισαν σε κατ' οίκον περιορισμό εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους!!!!! 

Φυσικά εκεί που βρίσκονται οι Κινέζοι οδεύουμε κι εμείς με γρήγορους ρυθμούς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.