Σελίδες

4 Αυγούστου 2022

Σοκ με 12χρονο Βρετανό σε κώμα: Οι γιατροί θέλουν να τον αποσυνδέσουν.... με το στανιό. (τελικώς δολοφονήθηκε...)

Μια μάχη μέχρι τέλους για τη ζωή του γιου τους Άρτσι υπόσχεται να δώσει το ζεύγος Μπάτερσμπι, το οποίο αγωνίζεται να μην τερματιστεί η μηχανική υποστήριξη στο 12χρονο αγόρι που είναι εδώ και μήνες σε κώμα.
 
Ο Αρτσι εντοπίστηκε στις 7 Απριλίου χωρίς τις αισθήσεις του. Πιθανόν, όπως εικάζει η μητέρα του, Χόλι, να έπαιρνε μέρος σε κάποιο επικίνδυνο δικτυακό παιχνίδι-πρόκληση.
 
Από τότε οι γιατροί σε νοσοκομείο στο Λονδίνο τον κρατούν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη στην αναπνοή του και με φαρμακευτική αγωγή. 
 
Σήμερα όμως η μητέρα του Αρτσι αποκάλυψε ότι δέχτηκε προσφορές να συνεχιστεί η θεραπεία του αγοριού στην Ιταλία ή την Ιαπωνία, λέγοντας μάλιστα ότι υπάρχουν καλές ελπίδες να είναι επιτυχημένη. 
 
Οι γιατροί στο Λονδίνο λένε από την πλευρά τους ότι το αγόρι είναι εγκεφαλικά νεκρό χωρίς ελπίδες ανάκαμψης και ότι το καλύτερο για τον ίδιο θα είναι να τερματιστεί η υποστήριξη. Με αυτό συντάχθηκε και βρετανικό ανώτατο δικαστήριο που έκρινε ότι η συνέχεια της θεραπείας θα ήταν μάταιη. 
 
Οι εξετάσεις που έγιναν τον Ιούνιο έδειξαν ότι το αγόρι δεν παρουσιάζει αντιδράσεις σε ερεθίσματα. Το δικαστήριο έκρινε ότι μπορεί να διακοπεί η υποστήριξη, αλλά οι γονείς άσκησαν έφεση. Χθες, Τρίτη, άλλο ένα βρετανικό δικαστήριο έκρινε ότι μπορεί να διακοπεί η υποστήριξη – και μάλιστα άμεσα. 
 
Λίγο πριν οι γιατροί κλείσουν τα μηχανήματα, η μητέρα του Άρτσι προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για να μην εφαρμοστεί η απόφαση. Οι γονείς του αγοριού υποστηρίζουν ότι η διακοπή της θεραπείας θα παραβίαζε τις υποχρεώσεις της Βρετανίας για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία. 
 
Όσο η υπόθεση θα εκκρεμεί σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο, ο Αρτσι θα παραμείνει σε μηχανική υποστήριξη αλλά δεν θα αλλάξει σε κάτι η υποστηρικτική θεραπεία. 
 
«Ελπίζω να του δώσουν μια ευκαιρία να ζήσει, το αξίζει αυτό», είπε η μητέρα του αγοριού, εκφράζοντας την απορία γιατί να μην μεταφερθεί σε άλλη χώρα για τη θεραπεία του. Πρόσθεσε ότι «στο χειρότερο σενάριο» θα μπορούσε ο Αρτσι να μεταφερθεί σε κέντρο θεραπείας, «αλλά το νοσοκομείο είπε με ωμότητα όχι». 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Αυτή η ωμότητα από αλάζονες ανθρώπους που παριστάνουν τους θεούς είναι προκλητική...
Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να λέγονται επιστήμονες;
Γιατροί ορκισμένοι να υποστηρίζουν ΠΑΝΤΑ την ζωή θέλουν να ξεκάνουν ένα μικρό αγόρι επειδή "κατά την επιστήμη τους" το θεωρούν νεκρό;
Την ζωή και τον θάνατο τα ορίζει ΜΟΝΟ ο Θεός και εφόσον η σύγχρονη ιατρική μπορεί να κρατάει ακόμα και με μηχανήματα έναν άνθρωπο ζωντανό, τότε οφείλουν να το παλέψουν μέχρι τέλους...
Ας δώσουν τουλάχιστον την συγκατάθεσή τους να πάει το παιδί σε άλλα νοσοκομεία σε κάποιες άλλες χώρες...
Ψάξτε στο διαδίκτυο και θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ακόμα και στα πλέον σύγχρονα νοσοκομεία που εγκεφαλικά νεκροί ανάνηψαν θαυματουργικώς...
Και οι γιατροί και τα μηχανήματα ενίοτε αποδεικνύονται λάθος εμπρός στην δύναμη του Θεου....

Νεότερη ενημέρωση 06-08-2022

Τελικώς νίκησαν οι δολοφόνοι και εξόντωσαν τον μικρό Αρτσι (ΕΔΩ) αποσυνδέοντάς τον από τα μηχανήματα, σε μια πράξη πλήρως απάνθρωπη και αλαζονική, παριστάνοντας τους αφέντες της ζωής και του θανάτου.....
Πρόκειται για μια πράξη δολοφονίας και έτσι θα αντιμετωπιστεί από τον Θεό...
Ο καθένας από όσους βοήθησαν στην δολοφονία του μικρού Αρτσι θα μείνει με τις τύψεις του (αν και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες τέτοια κτήνη με τόσο πορωμένη συνείδηση να έχουν τύψεις....)

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ...ΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΩΡΟ.
    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.