Σελίδες

9 Απριλίου 2022

Ο συνιδρυτής της Greenpeace διευκρινίζει: Η κλιματική κρίση είναι "Ψεύτικες Ειδήσεις και Ψεύτικη Επιστήμη"

12 Μαρτίου 2019, WorldTribune Staff, Διάβαστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Η κλιματική αλλαγή, όπως συμβαίνει από την αρχή του χρόνου, είναι πραγματική, δήλωσε ο συνιδρυτής της Greenpeace σε συνέντευξή του στις 12 Μαρτίου 2019. 
 
Αλλά η επιμονή ότι η κλιματική αλλαγή που προκαλείται από τον άνθρωπο θα οδηγήσει σε καταστροφή τη Γη, η οποία καθοδηγεί μεγάλο μέρος της φιλελεύθερης πολιτικής σήμερα, "δεν είναι μόνο fake news. Είναι ψεύτικη επιστήμη", δήλωσε ο Patrick Moore στην εκπομπή "Fox & Friends".
 
Ο Moore εμφανίστηκε στη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή την περασμένη εβδομάδα σε μια διαδικτυακή διαμάχη με τη Δημοκρατική βουλευτή της Νέας Υόρκης Alexandria Ocasio-Cortez, αφού καυτηρίασε το Green New Deal (Πράσινη Νέα Συμφωνία) της. 
 
"Λοιπόν, είναι ένα ανόητο σχέδιο- γι' αυτό πρότεινα ότι είναι μια πομπώδης μικρή χαζοχαρούμενη, η λέξη χαζοχαρούμενη σημαίνει ανόητη στο βρετανικό λεξικό", δήλωσε ο Moore, ο οποίος σήμερα είναι διευθυντής του CO2 Coalition, μιας ομάδας Αμερικανών και Καναδών επιστημόνων που αρνούνται την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή. 
 
Η Ocasio-Cortez "πραγματικά με ενόχλησε όταν είπε ότι είναι "το αφεντικό" επειδή μπορεί να επινοήσει μια πρόταση που είναι εντελώς γελοία, και κανείς άλλος δεν το έκανε", δήλωσε ο Moore. 
 
Ο Moore είπε ότι το Green New Deal είναι μια συνταγή για καταστροφή: "Δεν μπορείς να κάνεις γεωργία για 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους, να παράγεις τα τρόφιμα για 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ορυκτά καύσιμα". 
 
Ο Moore είπε ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι "το κύριο δομικό στοιχείο όλης της ζωής" και ότι είναι καλό για το περιβάλλον. "Δεν υπάρχει τίποτα να φοβόμαστε". 
 
Ο Moore δεν αρνείται ότι η κλιματική αλλαγή συμβαίνει. "Φυσικά η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική: συμβαίνει από την αρχή του χρόνου, αλλά δεν είναι επικίνδυνη και δεν δημιουργείται από τους ανθρώπους ... είναι ένα εντελώς φυσικό φαινόμενο".
------------------ 
 
Δικτυογραφία:
Greenpeace co-founder clarifies: Climate crisis is ‘fake news and fake science’
https://www.worldtribune.com/greenpeace-co-founder-clarifies-climate-crisis-is-fake-news-and-fake-science/

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΠΑΜΕ ....ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ , ΜΟΡΦΗ , ΛΟΓΙΚΗ , ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ.
    ΟΙ ''ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ'' ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.